Jump to content

Λάθη στο #6 τεστ του memtest

darkCount

Recommended Posts

Τα λάθη στο #6 τεστ θυμάται κανείς που οφείλονται και τι ζορίζει το συγκεκριμένο? Μου έχει σπάσει τα νεύρα...όλη μέρα χθες έψαχνα ρυθμίσεις στα OCZ VX μου

’λλαξα 2-3 βιος πάλι...πήγα τα πάντα στο auto και μετα έβαλα τις ρυθμίσεις στο βιος...πάλι στο ίδιο συμπέρασμα κατέληξα...χτυπάει το #6 τεστ μόνο...και το SnM φυσικά μέσα στα Windows.

Ολα αυτα τα λάθη βέβαια εξαφανίζονται (σχεδόν) όταν δίνω περισσοτερο ρεύμα στις μνήμες...

Αλλά...τα VX λένε 250Mhz με 3.3v....με διαιρέτη όμως 166 στα 3410 (11*310) είμαστε στα 243.57 που πάλι δεν παίζουν με 3.3v αλλά ζητάνε 3.5v!!!!!

Συγκεκριμένα τα λάθη για να σταματήσουν θέλουν:

στα 235Mhz 3.3v

στα 240Mhz 3.4v

και στα 243.57Mhz 3.5v

Παραπάνω δεν πάει, πιθανόν να ζητάει πάνω απο 3.6v που δεν τα δίνω.

Ολα αυτα ξαναλέω με 166 διαιρέτη στα πολύ ψηλά.

Χαμηλά με τον 200 (1-1) φαίνεται να παίζουν κανονικά στα 2500Mhz 250 οι μνήμες με 3.3v

WTF λοιπόν....καμιά ιδέα?????

Μετά απο 10αδες αλλαγές ρυθμίσεων δεν μπορώ να πω με σιγουριά...αλλα νομίζω ότι είναι σταθερά...ένα μεγεθος δηλαδη όλα.

Επίσης ο /180 ο διαιρέτης δεν μου παιζει πάλι στα ψηλά αλλα στα χαμηλά ειναι κυριλέ.

Μάλλον κλάνει ο IMC...για κει το κόβω και γω....δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.

Κάπου θυμάμαι οτι το #6 ειναι IMC αλλά δεν είμαι σίγουρος...γιαυτο ρωτάω κιόλας αν το θυμάται κάποιος άλλος στα σίγουρα....

Με max async και read preamable ''εστρωνα'' τους διαιρετες στα ψηλά με εναν venice μεχρι και στα 3.2g παιζαν ολοι παραπέρα δεν επαιζε το cpu . Αμα εχεις κανα πολύμετρο πάντως μέτρα και το ρευμα στις μνήμες γιατι πρώτη φορά που ειδα προβλημα με το bios στο dfi μου ηταν με το ρευμα στις μνήμες οτι και να εδινα δεν περνουσε το 3.25

Με αυτά τα 2 και αν έχω πάιξει?!? Πάλι στα ιδια καταλήγει...

Ρεύμα πάιζει σίγουρα γιατι παρατηρώ την συμπεριφορά που περιγράφω παραπάνω.

Το τεστ #6 κανεις?????

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.