devil_will_cry Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25, 2006 εχω μια απορια. ενω απο το bios της a8n32sli deluxe δινω 1.4 βολτ μολις μπω μεσα στο cpu z παιρνω 1.456 v. οτι δωσω πανω απο εκει το δινει κανονικα δηλαδη αν το βαλω στα 1.5 μου βγαζει 1.5. και κατι αλλο ρε παιδια με 1.5 το καλυτερο που μπορω να βγαλω ειναι 10.5 multiplier με 250 fsb. οτιδηποτε αλλο μουλαρωνει και οι μνημες ειναι στα 200 με 3 3 3 6. δεν ειναι καλο το κομματι? τωρα μαθαινω απο υπερχρονισμο και μεχρι να μου φερουν τον 4600 μαθαινω πανω σε αυτον. τι αλλο να δοκιμασω?
deadlock7 Απρίλιος 25, 2006 #2 Απρίλιος 25, 2006 Δεν εχω την μητρικη αυτη,οποτε καλο θα ειναι ν'απαντησει καποιος που γνωριζει.Παντως πολυ πιθανον να εχει λανθασμενες ενδειξεις η μητρικη.Καποιος που μπορει να πολυμετρησει τα Volts θα βοηθουσε.Για το oc τωρα..να φανταστω οτι εχεις κατεβασει το Ldt απο 5?Βαλ'το στο 2.5-3 και ξαναπροσπαθησε.Επισης ειναι προτιμοτερο να τρεχεις με πολ/στη 11 και διαιρετη,παρα με μισους(x.5) πολ/στες.Δοκιμασε επισης ν'αλλαξεις τα read preamble/max async στα timings των μνημων σε 6/8..
devil_will_cry Απρίλιος 25, 2006 Author #3 Απρίλιος 25, 2006 εμμμμμ το ltd ti einai? χμ στο pc wizard μου δινει 1.4 οσο του λεω. να κανει λαθος το cpu z???λιγο χλωμο δεν ειναι αυτο?
mariosalice Απρίλιος 25, 2006 #4 Απρίλιος 25, 2006 http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=177014#post177014
devil_will_cry Απρίλιος 25, 2006 Author #5 Απρίλιος 25, 2006 ουτε που το ειχα δει μαριε... αααα δηλαδη οταν το htt ειναι επι πεντε παει πανω απο τα ορια..αυτο το hypertransport frequency δεν το βρισκω. λοιπον τελικα το μονο που δινει σωστη τιμη ειναι το pc wizard. και μου κανει εντυπωση οτι και το asus probe και το cpu - z μου δινουν λανθασμενη. απο υπερχρονισμο κατι δεν παει καλα. βρηκα και το hypertransport frequency εβαλα και τις μνημες στο αυτοματο αλλα πανω απο 2.6 δεν μπορω να τον παω δεν μπαινει στα windows meta. κατι μου λεει οτι δεν ακολουθουν οι μνημες. μεχρι ποσα βολτ μπορω να δωσω στο cpu 3500 venice.
triantis7 Μάϊος 23, 2006 #6 Μάϊος 23, 2006 stous venice genikotera den xreiazetai poli tasi,kai egw auton exw,stathera 2640 me 1.5 v.Paizei na einao statheros kai me ligotera alla gia sigouria tou edwsa "fagito"!!
greekfragma Μάϊος 23, 2006 #7 Μάϊος 23, 2006 :OT:triantis7 βασικος κανονας του thelab ειναι να γραφουμε με ελληνικα και οχι με greeklish.αποδεχτηκες τον κανονα κατα την εγγραφη σου. εαν δεν αποδεχεσαι τους ορους απλα δεν πατας το κουμπακι που λεει ''Εγγραφη'' :OT: οποτε ριξε μια διορθωση στο προηγουμενο ποστ επιστροφη στο θεμα.........λιγο προσοχη με τα βολτια παιδια......για αερα οχι παραπανω απο 1.45 τωρα που καλοκαιριαζει.............νερακι εως 1.5...........βεβαια αναλογα και τον εκαστοτε αερα/νερο....... οι λογικες θερμοκρασιες ειναι το παν
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.