Jump to content

40 μέρες χωρίς CPU

devil_will_cry

Recommended Posts

Πραγματικα και εγω απορω πως καταλαβες οτι ζεστενεται ο ενας πυρηνας αφου ενα κομματακι πυριτιο ειναι ο Χ2 ασχετος αν ειναι δυο πυρηνες.Δηλαδη ποσο ζεστος ηταν ο επεξεργαστης και χρειαζοταν RMA?

Αδικα τραβήχτηκες 40 μέρες... Η δευτερη θερμοκρασια που σου εδειχνε το hmonitor είναι ασχετη... Βαλε νεα εκδοση (μαλλον μη βαλεις καθολου, gtp ειναι λιγο το προγραμμα) και θα δεις οτι το CPU2 είναι κενο. ο dual core εχει ΕΝΑ thermistor.

η ψυκτρα ειναι ζεστη αν αυτο ενοεις. τωρα για το δευτερο δεν γνωριζω πως να το κανω. με κλειστο κουτι 44 και 53 στο s&m. πανω στο κουτι που μου το επιστρεψανε γραφει serial number κατι customer codes το ονομα του καταστηματος και γραμενο με στυλο burning test ok 29 . τωρα απο εκει και περα.....

τι ενοεις κολαει αν κανει slowdown? η πλακα ειναι οτι με το που τον εβαλα πεθανε το ενα dimmaki moy 512 corsair xms pro.... οποτε λογικα βλεπω τα παντα να πηγαινουν πιο αργα λογω μνημης. τι να πω ρε *****. ε και βεβαια θελω να τον υπερχρονισω ετσι θα τον αφησω. τι *********ς ειναι αυτες. και παιζει και με 1.3 βολτ. η ειναι χαλια κομματι η καποιος με δουλευει.

αν ειναι δυνατον. εχω βαλει το ανεμιστηρακι της συσκευασιας τρεχει στις 4780 στροφες τεσερα ανεμιστηρακια 90 αρια στις 2500 στροφες και ο επεξεργαστης εχει 44 idle. και μετα δεν εχει προβλημα... τι να πω.

λέει κάπου στο κουτί idle temps τόσο load temps τόσο?

δεν καταλαβαίνω με πιο σκεπτικό είναι πρόβλημα να βλέπεις 80C στα προγραμματάκια

αν και εφόσον δεν κρασάρει το μηχάνημα....

δεν είναι χαρακτηριστικό του cpu η θερμοκρασία

η cache είναι,ο πολλαπλασιαστης είναι

να coolarw δηλαδη? απλα εχω κολησει γιατι το χειμωνα σε εναν 4200 ειχα 33 idle και 38 full load και ειχα κλειστα και ολα τα ανεμιστηρακια. αλλα να μου πεις αλλο χειμωνας ετσι δεν ειναι?

οχι το 1009 εχω στην asus a8n32sli deluxe. και η πλακα ειναι οτι πιανω το κουτι και ειναι παγος. αυτη η αsus θα φταει οπως παντα. παγακι το κουτι και εχω 39 στο chipset.....

ωχ την μνημη την corsair την εχω παρει απο eshop αντε να μου την αλλαξουνε....παλι τα ιδια...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.