devil_will_cry Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2006 εχω δωσει εδω και 40 μερες σε ενα καταστημα τον 4600 μου γιατι ο δευτερος πυρηνας ανεβαζε τρελλες θερμοκρασιες. αυτοι τον εστειλαν oktabit και εκεινοι amd.40 μερες???τι να κανω να αρχισω να φωναζω η ειναι φυσιολογικο?αντε τωρα ειναι πασχα πες καλα. απο την αλλη βδομαδα θα αρχισω να αγριευω.
spc Απρίλιος 24, 2006 #2 Απρίλιος 24, 2006 40 ημέρες είναι πάρα πολλές. Μπορεις να αρχισεις να φωναζεις. Πριν το κανεις ομως, διορθωσε το post σου σε Ελληνικά
varelasj Απρίλιος 24, 2006 #3 Απρίλιος 24, 2006 40 μερες ειναι αρκετες πιστευω για να τελειωσει η υπομονη καποιου. Μπορεις να παρεις ενα τηλεφωνο πρωτα να ρωτησεις να δεις τι γινεται και να τους πεις το διαστημα που περιμενεις και μετα βλεπεις. Σε 40 μερες την εποχη αυτη ο cpu κανει και τον γυρω του κοσμου και οχι μονο μια φορα.
GoriLLakoS Απρίλιος 25, 2006 #4 Απρίλιος 25, 2006 40ημερες ειναι αρκετες... Το ΙΝΚΑ εχω την εντυπωση ομως οτι το θεωρει νομιμο μεχρι και 6 μηνες να σου κρατησουν κατι για RMA...
devil_will_cry Απρίλιος 25, 2006 Author #5 Απρίλιος 25, 2006 καλα δεν νομιζω να φταιει το μαγαζι γιατι γενικα ειναι πολυ σωστοι απεναντι μου με την οκταβιτ πρεπει να ειναι το θεμα. αλλα αντε βγαλε ακρη τωρα.
GoriLLakoS Απρίλιος 25, 2006 #8 Απρίλιος 25, 2006 Αρχική απάντηση από totally_wired 6 μήνες? Τι λες ρε γορίλα. Are u sure? 100% Αρχική απάντηση από dellman Ναι έτσι είναι η νομοθεσία δυστυχώς Oπως τα λες..
devil_will_cry Απρίλιος 25, 2006 Author #9 Απρίλιος 25, 2006 600 ευρω και δεν τον εχω χαρει ακομα...αμα εισαι γκαντεμης ενα πραγμα ρε παιδι μου δεν ειναι να δινεις λεφτα. ευτυχως που ειχα εναν 3500 και τον εχω παει στα 2.6 αν και ειμαι ασχετος και κανω την δουλεια μου.
SLN Απρίλιος 25, 2006 #10 Απρίλιος 25, 2006 Αρχική απάντηση από dellman [Σήμερα, στις 03:27] Ναι έτσι είναι η νομοθεσία δυστυχώς Αρχική απάντηση από GoriLLakoS [Σήμερα, στις 03:30] Oπως τα λες.. ^^^ Τσατσοι των "σουπερμαρκετ" υπολογιστων!!
tomhel Απρίλιος 25, 2006 #11 Απρίλιος 25, 2006 60 μερες ε..... Οταν αρχισεις να φωναζεις πες μου το να αρχισουμε να φωναζουμε μαζι..... Κανα διμηνο ειμαι και εγω χωρις cpu ..... αφου στην amd ( ολλανδια μερια ) ενω εχουν εγγρινει το rma , μαλλον το εχουν στηλει να ερθει με τα ποδια..... Και εκτος αυτου , την dfi ( που απεβιωσε και αυτη ) την πηρα μολις πριν απο 10 μερες ( δηλαδη 40 μερες rma ) απο το multirama , ενω το κουμπαρου μου την dfi ακομα την εχουν στο e-shop ( την εχουν στηλει στα κεντρικα της dfi λενε .... )....
spc Απρίλιος 25, 2006 #12 Απρίλιος 25, 2006 Αρχική απάντηση από devil_will_cry καλα δεν νομιζω να φταιει το μαγαζι γιατι γενικα ειναι πολυ σωστοι απεναντι μου με την οκταβιτ πρεπει να ειναι το θεμα Ακριβώς το ανάποδο συμβαίνει (κατά 90%).
AN7 OverClocker Απρίλιος 25, 2006 #13 Απρίλιος 25, 2006 Αρχική απάντηση από devil_will_cry εχω δωσει εδω και 40 μερες σε ενα καταστημα τον 4600 μου γιατι ο δευτερος πυρηνας ανεβαζε τρελλες θερμοκρασιες. αυτοι τον εστειλαν oktabit και εκεινοι amd.40 μερες???τι να κανω να αρχισω να φωναζω η ειναι φυσιολογικο?αντε τωρα ειναι πασχα πες καλα. απο την αλλη βδομαδα θα αρχισω να αγριευω. Εγώ δεν έχω καταλάβει κάτι...Πώς κατάλαβες ότι ο δεύτερος πυρήνας ανέβαζε τρελές θερμοκρασίες?Γιατι δεν μας λές ποιό είναι το κατάστημα?Τι να σου πώ...κουράγιο!!
nec Απρίλιος 25, 2006 #14 Απρίλιος 25, 2006 Πως μετρησες την θερμοκρασία του ΕΝΟΣ πυρηνα!??! Δεν γίνεται αυτο...Για να λέμε και τα καλα...Τον 3800Χ2 που ειχα παρει απο e-shop τον εδωσα πισω γιατι νομιζα οτι εβγαζε λαθη ,δεν βρηκαν τιποτα αλλα μου εκαναν προληπτικη αντικατάσταση με έναν ιδιο σφραγισμένο την μέσα σε 2 μέρες.
Vadergr Απρίλιος 25, 2006 #15 Απρίλιος 25, 2006 Αρχική απάντηση από nec Πως μετρησες την θερμοκρασία του ΕΝΟΣ πυρηνα!??! Δεν γίνεται αυτο... Για να λέμε και τα καλα... Τον 3800Χ2 που ειχα παρει απο e-shop τον εδωσα πισω γιατι νομιζα οτι εβγαζε λαθη ,δεν βρηκαν τιποτα αλλα μου εκαναν προληπτικη αντικατάσταση με έναν ιδιο σφραγισμένο την μέσα σε 2 μέρες. Προφανως πριν απο πολυ καιρο ε?
devil_will_cry Απρίλιος 25, 2006 Author #17 Απρίλιος 25, 2006 λοιπον πηρα σημερα και μου ειπαν οτι ο επεξεργαστης ηρθε σημερα απο αντιπροσωπο χωρις προβλημα δεν νομιζω να με κοροιδευουν οι ανθρωποι. αυτο που λεω το ειχα δει απο το hmonitor. τελοςπαντων θα τον παρω θα τον στησω και ελπιζω να με βοηθησετε και εσεις. παντως ρε παιδια 40 μερες δεν νομιζω να τον ειχαν στην oktabit πρεπει να πηγε εξωτερικο ο τεχνικος δεν γνωριζε ο ανθρωπος. απο το ram shop τον εχω παρει.
AN7 OverClocker Απρίλιος 25, 2006 #18 Απρίλιος 25, 2006 hahahahhahahahahahahahahahahahahahahaRam-shop.....Τα λογια είναι περιτά....Φίλε μ..δεν υπάρχει περίπτωση να είδες μεγαλύτερη θερμοκρασία στον 1 πυρήνα....Δεν μπορείς να το δείς αυτό...Και δέν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο τον δέχτηκαν με την δικαιολογία ότι ο 1 πυρήνας ανεβάζει θερμοκρασία...Ο επεξεργαστής εξωτερικό δεν πήγε...
devil_will_cry Απρίλιος 25, 2006 Author #19 Απρίλιος 25, 2006 τετοια λεγε μου εσυ να με φτιαχνεις. και τι τον κανανε 40 μερες τον πηγαινανε βολτες στο παρκο????? ελπιζω να με βοηθησετε να δω αν οι θερμοκρασιες ειναι οκ .
AN7 OverClocker Απρίλιος 25, 2006 #20 Απρίλιος 25, 2006 Υπάρχει και το ενδεχομενο να θέλανε να δουνε ποσο καλος o/cer είναι..Είχες γράψει το s/n του επεξεργαστή πρίν τον δώσεις?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.