vaspiou Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2006 Καλησπερα σε ολους!Μπορειτε να μου πειτε ποτε βγαινει σε PC το Ghost Recon Advanced Warfighter ?Ποιες θα ειναι οι απαιτησεις του περιπου?Ευχαριστω:daisy:
ΟΜΗΡΟΣ Απρίλιος 25, 2006 #3 Απρίλιος 25, 2006 Αρχική απάντηση από vaspiou Καλησπερα σε ολους!Μπορειτε να μου πειτε ποτε βγαινει σε PC το Ghost Recon Advanced Warfighter ?Ποιες θα ειναι οι απαιτησεις του περιπου?Ευχαριστω:daisy: Ghost Recon Advanced Warfighter5/5/2006
moutsa Απρίλιος 26, 2006 #4 Απρίλιος 26, 2006 Σε σχεση με fear και doom 3 ειναι βαρυτερο σε απαιτησεις?
morfeas-dsl- Απρίλιος 26, 2006 #6 Απρίλιος 26, 2006 Παιδια οποιος εχει ageia θα απολαυσει κορυφαια γραφικα. Μπειτε στο site να δειτε εκρηξεις που εχει
GruntGR Απρίλιος 26, 2006 #7 Απρίλιος 26, 2006 http://www.ghostrecon.net/html/ageia.htm holy f... :drool: μακαρι το ιδιο το παιχνιδι να εχει καποια σχεση με το παλιο καλο ghost recon,δηλαδη να μην το κανουν και αυτο κονσολαδικο, ελπιζω να μην ειναι η βελτιστοποιηση του κωδικα για τις PPU της ageia ο κυριος λογος που καθυστερει τοσο καιρο γιατι θα τους παρει ο διαλος :devil: αμα το παιχνιδι παρεχει εξομοιωση οπως και ο προκατοχος τοτε θα σκεφτω πολυ σοβαρα μεσα στην αναβαθμα που θα κανω τον μάη να παρω και PPU
GruntGR Απρίλιος 26, 2006 #8 Απρίλιος 26, 2006 update : DEMO RELEASED http://www.gamershell.com/download_13468.shtml
Dilon (I.R.A) Απρίλιος 27, 2006 #9 Απρίλιος 27, 2006 Αντε να κατεβει να δουμε τι λεει και αυτο. Απο fotos εντυπωσιαζει τα υπολοιπα στοιχεια του να δουμε τι λενε.
Wizard! Απρίλιος 27, 2006 #10 Απρίλιος 27, 2006 Όποιος θέλει να δοκιμάσει την πλήρη έκδοση, κυκλοφόρησε σήμερα σε torrent. Για αγορά στην Ευρώπη, θα πρέπει να περιμένετε μέχρι τέλος Μαΐου σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της UBI.
Wizard! Απρίλιος 27, 2006 #11 Απρίλιος 27, 2006 Γενικά πάντως τα παιχνίδια που φέρουν το διακριτικό "Tom Clancy's" είναι πολύ κοντά στην πραγματικότητα και δεν είναι "κοσνολατζίδικα". Θυμάμαι ένα mod που είχα κατεβάσει για το παλιό, έγραφε στο readme.txt ότι αυτός που το είχε φτιάξει ήταν Ταγματάρχης των U.S. Marines... Πιστεύω ότι για να ασχολούνται αυτοί με ένα παιχνίδι, μάλλον τους θυμίζει αρκετά την πραγματικότητα. Έχω αγορασμένα και τα 3 προηγούμενα, και φυσικά αφού αυτό δεν έχει starforce θα καταλάβει τη θέση που του αξίζει στο ράφι, μαζί με τα άλλα. Ακόμα κι αν δεν είναι τόοοοσο καλό, έτσι για να υπάρχει όλη η σειρά
GruntGR Απρίλιος 27, 2006 #12 Απρίλιος 27, 2006 εδω κανεις λαθος, τα splinter cell μια χαρα κονσολαδικα ητανε ( ισως να μην ητανε το chaos theory που προς το παρον δεν εχω παιξει) το lockdown το κανανε 100% κονσολαδικο, το raven shield δεν συγκρινοτανε με το rogue spear gameplay wise, αυτο τα ιδια επαιξα λιγο το βραδυ και απογοητευτικα, ΚΑΜΙΑ σχεση με το 1, μαχες σε πολεις, ΑΙ με παρκινσον ( ολη την ωρα με ξυριζανε οι σφαιρες τους ελεος ) Οι δικοι σου αλλα σχεδιαζες στο πλανο και αλλα κανανε, τα οπλα δεν εχουν αυθεντικα ονοματα ( αποκλειεται το XM8 να αποκαλειται M8 ffs ) και το παιχνιδι αδικαιολογητα ΒΑΡΥ, ολα low , trilinear filtering AA off 1024*768 και παλι δεν ειχα πανω απο 40 fps συνεχεια ( με οτιδηποτε κατω απο 40 παρατηρω ασχημο mouselag σαν το farcry ) επισης δεν εχει επιλογη να ρυθμισεις το AA απτο ιδιο το παιχνιδι, μεχρι και το max payne (2001) σηκωνε κατι τετοιο ΕΛΕΟΣ Για τα παιχνιδια που εχουν την σταμπα του tom clancy το μονο που μπορεις να εγγυηθεις ειναι οτι θα δεις παρατραβηγμενο σεναριο με διαπλοκες προπαγανδα. ολα τα αλλα παιζονται, και το sum of all fears ητανε βασισμενο στην ομωνυμη ταινια ( χρησιμοποιωντας την ψιλο γερασμενη μηχανη του ghost recon 1 ) αλλα ετσι οπως το κανανε το τελειωνε και η γιαγια μου σε ενα απογευμα
Wizard! Απρίλιος 27, 2006 #13 Απρίλιος 27, 2006 GruntGR ποιό έπαιξες? Το Advanced Warfighter? Δεν κατάλαβα ποιό λες ότι σε απογοήτευεσε...
Wizard! Απρίλιος 27, 2006 #15 Απρίλιος 27, 2006 Αρχική απάντηση από planetman Έχει starforce; Φυσικά και όχι. Αν είχε SF δε θα το αγόραζα με τίποτα!’λλωστε η Ubisoft έχει ανακοινώσει και επίσημα πλέον την εγκατάλειψη του SF
GruntGR Απρίλιος 27, 2006 #16 Απρίλιος 27, 2006 Οχι τετοιες συζητησεις εδω , ffs Ναι για το advanced nub-fighter μιλαω, με ή χωρις starforce η nubisoft βιασε αλλη μια σειρα παιχνιδιων, δεν αντεξε
planetman Απρίλιος 30, 2006 #17 Απρίλιος 30, 2006 Σήμερα πήγα να το κάνω install και μου έβγαλε το εξής μήνυμα. Ξέρετε τί φταίει;
planetman Απρίλιος 30, 2006 #18 Απρίλιος 30, 2006 Α εντάξει, βρήκα τη λύση:NOTE: There is an outstanding issue with this file that results in a -6001 Error on install. Please follow the step below to resolve that issue:RENAME (not delete) the entire C:\Program Files\Common Files\InstallShield\ folder and try re-installing again. You may rename the folder to anything you like, but we recommend something similar to 'InstallShield-old'.
GruntGR Απρίλιος 30, 2006 #19 Απρίλιος 30, 2006 planetman : να δω τι fps θα βγαλεις μαν, εγω με παρομοιο συστημα σε 1024*768 ολα low aa και af disabled εχω στο demo 35 min 57 max ! ασε που το οπτικο αποτελεσμα με τις παραπανω ρυθμισεις ειναι ΑΙΣΧΟΣ.
HellasVagabond Απρίλιος 30, 2006 #20 Απρίλιος 30, 2006 Βασικα εχει βγει απο τις 26 του μηνα online και πιστευω πως και χωρις AGEIA οι εκρηξεις ειναι κορυφαιες.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.