Jump to content

Floppy disks fail (40) ΒΟΗΘΕΙΑ !!!

Alkis27

Recommended Posts

Παιδιά έκανα πρόσφατα μια αναβάθμιση και έχω ένα πρόβλημα που δεν μπορώ να λύσω με τίποτα. Οταν ξεκινάει ο H/Y μου βγάζει το μήνυμα "Floppy disks fail (40)" και από κάτω "Press F1 continue , DEL to enter setup.." . Οταν πατάω F1 συνεχίζει κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα.. Εχω μια MSI Κ8Ν SLI (nforce 4 SLI) και πάνω έχω 2 δισκους (1 SATA και 1 IDE) και 2 DVD-R . Floppy drive δεν έχω καθόλου ! Tο περίεργο είναι οτι το μήνυμα το βγάζει ακόμα και όταν τα έχω αποσυνδέσει ολα !! Αρα δεν είναι θέμα καλωδίων.. Στο boot priority του BIOS έχω βάλει First Boot : HD , Second και Third Boot : disabled και στο HD priority έχω βάλει πρώτο τον SATA που από εκεί μπουτάρει. Μήπως φταίει κάποια επιλογή του BIOS ? Βοηθήστε με γιατί έχω απελπιστεί !

Eίδα στα forum της MSI ότι αρκετοί είχαν παρόμοιο πρόβλημα με το δικό σου. Και αυτοί δοκίμασαν τα πάντα (+ultrex) και το πρόβλημα το έλυσαν μόνο όταν:

1) Αγόρασαν καινούριο floppy drive

2) Απενεργοποίησαν από το BIOS (νομίζω από το Standard CMOS Setup) τη δισκέτα, η οποία υπάρχει από default ενεργοποιημένη

Δοκίμασε και πες μας ;)

[edit: με πρόλαβαν]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.