vazelos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2006 Παιδια μια ερωτηση.Οταν παω να συνδεσω καποια συσκευη USB 2.0 στον υπολογιστη μου μου βγαζει ενα μηνυμα που λεει ''this usb device can perform faster if you connect it to a Hi-speed usb 2.0 port''Στην αρχη σκεφτηκα οτι δεν εχω drivers για usb 2.0 αλλα απο οσο ξερω οι usb 2.0 drivers περιεχονται στο SP1 των ΧΡ αν θυμαμαι καλα και εγω εχω Win SP2 οποτε λογικα τους εχω.Αλλα τοτε γιατι το μηνυμα???
kallileo Απρίλιος 24, 2006 #3 Απρίλιος 24, 2006 Ισχυει για παλια chipset.και μενα(DFI nForce4) αν δεν βαλω τους drivers της Nvidia για το chipset δεν παιζει το USB2.0.Βαλε τους drivers της Intel.
vazelos Απρίλιος 24, 2006 Author #4 Απρίλιος 24, 2006 Αρχική απάντηση από kallileoΒαλε τους drivers της Intel. Τους οποιους που θα τους βρω???Εψαξα στο site της Intel αλλα δεν τους βρισκω.Αν εχει κανενα link θα με βοηθουσες πολυ!!!Ευχαριστω...
mcmanol1416003162 Απρίλιος 24, 2006 #5 Απρίλιος 24, 2006 Σου δίνω το url όπου δηλώνεις το λειτουργικό και προχωρας .......http://downloadfinder.intel.com/scripts-df-external/Product_Filter.aspx?ProductID=816〈=eng
vazelos Απρίλιος 24, 2006 Author #6 Απρίλιος 24, 2006 Αρχική απάντηση από mcmanol Σου δίνω το url όπου δηλώνεις το λειτουργικό και προχωρας .......http://downloadfinder.intel.com/scripts-df-external/Product_Filter.aspx?ProductID=816〈=eng Αυτο το link ειναι για τους Drivers του chipset τους οποιους τους εχω περασει αλλα δεν λυνεται το προβλημα με τις USB...Μηπως υπαρχουν Drivers αποκλειστικα για USB που πρεπει να περασω???Κοιταξα και στο site της Αsus αλλα δεν βρηκα κατι...
perix7 Απρίλιος 28, 2006 #7 Απρίλιος 28, 2006 Πηγαινε στο device manager και δες αν οι USB Controllers εχουν κανα κιτρινο ! και κανε ινσταλλ drivers και λογικα θα τους βαλει μονο του αφου θα βρει τους οδηγους που εχουν περαστει με τα Win με το sp2...........egv meta apo φορματ παντα αυτο κανω για να δουν τα win τους usb2
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.