Jump to content

Επιλογη νεας μητρικης :)

gregorisvas

Recommended Posts

Καλησπερα!Χρονια πολλα!Ενδιαφερομαι να αγορασω μια νεα μητρικη για το pc μου (cpu: P4 640 3.2).Θα ηθελα να μου προτεινετε τις καλυτερες επιλογες σε 2 κατηγοριες τιμων.Εως 120 και εως ~200 (η δευτερη θα εξαρτηθει εαν πουλησω την παλια μου μητρικη P5gd2-x).Για την πρωτη κατηγορια κοιταω την Asus P5ND2-SLI και για την δευτερη τιποτα..Δεν εχω ιδεα. :p

Χρόνια πολλά.Στη φθηνη κατηγορία επέλεξε κάποια με το ιντελ 945 τσιπσετ (πολύ καλή της ασους με το 945) περιπου 120-130 θα την βρεις και μετα αυτη που λες με το nforce sli.

την περασμενη εβδομάδα πηρα μια p5ld2-deluxe, κανενα πρόβλημα ως τώρα, αν εξαιρέσεις οτι για να παίξει ο ήχος ήθελε ενα να τρέξεις ενα Patch που είχαν Oi drivers μεσα.

83 ευρώ τελικη τίμια τιμή.

Αρχική απάντηση από dellman

Aπό το στοκ πρέπει να ξέρεις τι θα πάρεις μητρικές οι 2 στις 3 είναι οφφ. Κάποιοι το έχουν χτίσει το στοκ από εδώ μέσα. Αλλά σου είπα πρέπει να ξέρεις

ενας απο αυτους ειμαι και εγω μιας και ψωνίζω αρκετα απο κεί.

το καλο που έχουν εκει dellman ειναι οτι και να είναι off στην αλλάζουν επιτόπου. ασε που αρκετες φορες πετυχαινεις διαμάντια σε απιστευτες τιμες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.