Jump to content

Αξιζουν οι Corsair 4GB DDR2-1066 Ram Kit?

antonis

Recommended Posts

Στη DFI στα 545 σταματανε οτι και να κανεις,το μετανοιωσα που τις πηρα.

E μην νομιζεις, υπηρχαν και αρκετοι που πηραν τις corsair και εμειναν στα 1080-1100 (540-550 δλδ). Ισως ηταν το κομματι που σου κατσε, ισως και αυτο που λες στην υπογραφη σου... :p

E μην νομιζεις, υπηρχαν και αρκετοι που πηραν τις corsair και εμειναν στα 1080-1100 (540-550 δλδ). Ισως ηταν το κομματι που σου κατσε, ισως και αυτο που λες στην υπογραφη σου... :p

Βασικα μπορει να μας πει και ο σακης για τις corsair που τις πηρε προσφατα(δεν ξερω αν τις εχει δοκιμασει ακομα :p).

Oσο για τις mushkin, ειχα διαβασει και εγω καλα λογια στο xs και εμεινα οταν τις δοκιμασα,μαλλον τελειωσαν τα "καλα chipakia".

Αυτες που θα 'παιρνα ειναι οι ocz, που 600αριζουν αλλα εχουν εξαντληθει εδω και καιρο και δεν βλεπω να βρισκουν sticks να παιζουν εκει συντομα :D

Ο Γιώργος και ο Κωστας ξεκίνησαν απο Αλεξανδρουπολη να πανε Αθηνα..

Σε όλη τη διαδρομή λεξη δεν βγαλανε

Φτάνοντας έξω απ'την Αθήνα λέει ο Κώστας:Αυτααα που λες Γιώργο.

Λεει ο τότε ο Γιώργος: Κοίτα ε...ότι είπαμε να μείνει μεταξύ μας .

Χαρισμένο στους λαλίστατους του φόρουμ.

:respect:

Βασικα μπορει να μας πει και ο σακης για τις corsair που τις πηρε προσφατα(δεν ξερω αν τις εχει δοκιμασει ακομα :p).

αμα σε πω οτι δεν τις εχω παιξει ποτε πανω απο τα 1066 θα με πιστεψεις; :p

Αντωνη, θα δοκιμασω αυριο μια στα γρηγορα και θα σου πω μεχρι που βγαζουν μεμτεστ. ;)

εμένα 1180 σταματάγανε και αυτά με την Abit...

έχω δεί άτομα που τις είχανε στα 1200

αλλά 1100 τα έχουν σίγουρα οπότε

αν λέμε για τράμπα μόνο και χωρίς λεφτά τότε ναι αξίζει

γιατί νομίζω με 2 στικς έχεις παραπάνω bandwidth από ότι με 4

εμένα 1180 σταματάγανε και αυτά με την Abit...

έχω δεί άτομα που τις είχανε στα 1200

αλλά 1100 τα έχουν σίγουρα οπότε

αν λέμε για τράμπα μόνο και χωρίς λεφτά τότε ναι αξίζει

γιατί νομίζω με 2 στικς έχεις παραπάνω bandwidth από ότι με 4

Mε τα 4*1 ballistix ειχα πολυ καλυτερο bandwidth γιατι επαιζαν με trfc~30 και πιο σφιχτο tras ,ενω τα 2*2 θελουν xαλλλλαρα.

Οπως λες ομως και εσυ αν ειναι τραμπα χωρις χρηματα , ανετα, θα ζοριζεται λιγοτερο και το chipset :p

• 1 year later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.