djstx2003 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2006 γεια σας φιλοι μου και χρονια πολλα. χρειαζομαι την βοηθεια σας. εχω εναν Pentium P4 3.06G HT, motherboard ASUS P4PE, ram 2GB, καρτα γραφικων Ati 9700 pro και το ZALMAN Water Cooler Reserator 1+(http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.processCatalog_Id=1&Secton_id=26174032&Product_Id=264565). βρηκα στο e-shop το water cooling kit THERMALTAKE CL-W0040 SYMPHONY LCS (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650508) και ενδιαφερομαι να το αγορασω και να αντικαταστησω το ZALMAN Water Cooler Reserator 1+. οι θερμοκρασιες που εχω τωρα ειναι: Cpu idle 45C, Cpu load 53-55C, motherboard 35-37. το ZALMAN Water Cooler Reserator 1+ το πηρα επειδη ηταν fanless για να αποφυγω τον θορυβο.πιστευετε οτι αξιζει τον κοπο? θα δω διαφορα στις θερμοκρασιες της cpu? το THERMALTAKE CL-W0040 SYMPHONY LCS εχει ψυγειο με 5 Ultra-Quiet 120mm fans(16dB 1400 RPM ).θα εχει θορυβο η τα 16db ειναι αμελητεα? πληροφοριες για το THERMALTAKE CL-W0040 SYMPHONY LCS μπορειτε να βρειτε εδω: http://www.thermaltake.com/product/Liguid/DIY/cl-w0040/cl-w0040.aspσυγνωμη αν σας κουρασα αλλα χρειαζομαι πραγματικα την γνωμη σας. να'στε καλα. ευχαριστω πολυ. Spiros. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Απρίλιος 24, 2006 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2006 πολλά λεφτά ρε παιδί μου....ωραίο όμως....δεν περιμένεις να γίνει κανα review να δούμε τι λέει στην πράξη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djstx2003 Απρίλιος 24, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2006 μολις βρηκα ενα review εδω: http://www.overclockercafe.com/Reviews/cooling/Tt_Symphony/οσο περνα η ωρα ολο ποιο πολυ ψηνομαι να το αγορασω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Απρίλιος 24, 2006 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2006 πούλα το Reserator να δεις πόση διαφορά θα χρειαστείς να βάλεις και αποφασίζειςκαλές θερμοκρασίες φαίνεται να κρατάει μούρικο είναι ...προσωπικά προτίμησα μια custom καλούλα κακάσχημη εσωτερική υδρόψυξηδε μπορώ να σε σπρώξω με χαρά σε κάτι έτοιμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Απρίλιος 24, 2006 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2006 Δεν καταλαβαίνω τον σκοπό της αλλαγής. Έχεις κιόλας αθόρυβη υδρόψυξη με θερμοκρασίες μιας κανονικής ψύκτρας (δεν πιστεύω ότι κάποιος αγοράζει το reserator για oc). Το υπόλοιπο σύστημα δεν πρόκειται να ωφεληθεί και 20 βαθμούς χαμηλότερες θερμοκρασίες να έχεις.Οπότε ποιός ο λόγος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djstx2003 Απρίλιος 24, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2006 αν βαλω εναν ανεμιστηρα να βαρα προς το reserator η θερμοκρασια πεφτει 8 με 10 βαθμους και το p.c. δουλευει ποιο ανετα. γι'αυτο και σκεφτομαι να παρω το THERMALTAKE CL-W0040 SYMPHONY LCS. απο το review που ειδα θα τα πηγαινει πολυ καλυτερα απο το reserator. οσο για το αν ειναι αθορυβο ετσι λενε στο review, πολυ θετικα σχολια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Απρίλιος 24, 2006 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2006 Το πιο άνετα πως το εννοείς γιατί δεν βλέπω να έχεις πολλά περιθώρια για να ζορίσεις το σύστημά σου ώστε αλλάζοντας την ψύξη να δουλεύει πιο "άνετα" Link to comment Share on other sites More sharing options...
djstx2003 Απρίλιος 24, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2006 απο ιωαννινα εισαι φιλε? δουλευα dj στα ναυτακια για 2 χρονια. οσο για το ανετα που εγραψα εννοω οτι οταν βαλω ανεμιστηρα στο reserator και πεσει η θερμοκρασια 8 με 10 βαθμους τα windows δουλευουν καλυτερα και ποιο γρηγορα ενω οταν δεν βαλω ανεμιστηρα και βαλω π.χ το Azureus να κατεβαζει ανεβαζει την θερμοκρασια στο 53 με 55C και τα windows ειναι σαν να σερνονται. δεν εχω κανει overclocking οταν εχω αυτες τις θερμοκρασιες.οταν τον παω στα 3.4G δουλευει κανονικα οπως πριν αλλα ειναι παλι σαν να σερνεται ομως οι θερμοκρασιες σαφως ανεβαινουν. γι'αυτο ψαχνω για κατι καλυτερο, να δουλευει καλα και χωρις να τον εχω πουσαρει. το εκανα απλως για πειραματισμο.βεβαια υπαρχει και το vapochill αλλα ειναι πανακριβο.απο το review του THERMALTAKE CL-W0040 SYMPHONY LCS παντως βλεπω καλα αποτελεσματα. με το συστημα μου δεν θα εχω χαμηλοτερες θερμοκρασιες απ'οτι με το reserator? τι λες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Απρίλιος 24, 2006 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2006 Η γνώμη μου είναι ότι θα έχεις μικρότερες θερμοκρασίες με το ΤΤ επειδή το ψυγείο έχει ανεμηστήρες ενώ το reserator ψύχεται παθητικά.Αλλά επείσης με τα 224 Ε που κοστίζει αγοράζεις custom υδρόψηξη που είναι κατά πολύ ανώτερη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Απρίλιος 24, 2006 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2006 Δεν μπορώ, παρά να συμφωνήσω με το Spyrious ΟΤ Spyrious τι είναι αυτό που έχεις για avatar??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Απρίλιος 24, 2006 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2006 Αρχική απάντηση από deninho Δεν μπορώ, παρά να συμφωνήσω με το Spyrious ΟΤ Spyrious τι είναι αυτό που έχεις για avatar??? καπιο θυριο μπλοκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Απρίλιος 25, 2006 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2006 Αρχική απάντηση από deninho Δεν μπορώ, παρά να συμφωνήσω με το Spyrious ΟΤ Spyrious τι είναι αυτό που έχεις για avatar??? Για το μπλοκ δες εδώ http://www.zfz.com/default.asp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.