Jump to content

Δίλλημα: 600W ή 450W+300W;

Chosen

Πόσα φτάνει η αλεπού τελικά;  

19 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Με κανα Fortron με κόβω, αφού όμως ακολουθήσω τη συμβουλή του kallileo και δω τι μύδια πιάνει το Antecάκι.

Αρχική απάντηση από mariosalice

Το συγκεκριμένο τροφοδοτικό έχει 4 ξεχωριστές γραμμές από 15amp, συνολικά 45amp.

Τσακάλι μου εσύ... :D

δεν εχει αδικο ομως ,....

δεν θυμαμαι αν ειναι αυτο αλλα αν και εχει 4 γραμμες των 15Αμπ ,συνολικα η 12αρα δεν μπορει να σηκωσει πανω απο 45...

Σχεδον κανενα τροφοδοτικο δεν σηκωνει συνολικα το αθροισμα απο τις 12αρες του....

Πετρο εγω δουλευω με ενα Enermax 460 με το παρακατω συστημα και μεχρι στιγμης δεν ειχα προβλημα ρευματος.

Αν δεις οτι δεν επαρκει αυτο που εχεις παρε ενα αλλο μεγαλυτερο (Ισως ενα Fortron) γιατι εκει ψηλα στο STACKER θα ειναι καπως στριμοκωλα και δυσκολα να συμαζεψεις τα extra καλωδια.

Καλυτερα ενα μεγαλο PSU . Στο XS θυμαμαι που ειχε ο eva2000 δυο silverstone των 650W (1300W συνολικα) και οταν τα αλλαξε με το PC P&C 1KW κερδισε σε overclocking .

Και εγω ως κατοχος του P&C μονο τα καλυτερα εχω να πω .:inlove:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.