mpamparos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2006 Παιδιά είμαι pcάκιας...Δεν έχω PS2. Αλλά μια μέρα ήρθε ένας φίλος με το μηχάνημά του σπίτι και είδα το Colosseum: Road to Freedom. Μιλάμε δεν τον άφησα να παίξει. Του έδωσα το pc να ασχολείται και έπαιζα ώρες. Κόλλησα! Το πακέτο το έφαγα όταν πήγα να το πάρω για pc και δεν υπάρχει...! Τρελλάθηκα! Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο παρόμοιο πλιζ;Θέλω να είναι σε μια αρένα και να πλακώνεσαι...Έστω και κανα WWE αν ξέρετε μου κάνει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Απρίλιος 22, 2006 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2006 Ψαξε να δεις λιγο τι παιζουν απο εξομοιοτες ps2 στο pc μηπως βολευτεις ετσι αλλιως μετα ψαχνεις αναλογο game για το pc. Προσωπικα δεν ξερω καποιο να προτεινω παντως. Υπαρχει και το WWF Raw αλλα δεν το εχω παιξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpamparos Απρίλιος 22, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2006 Αρχική απάντηση από Shadow Hunter [09-04-2005 16:26] Απλα και ξερα, ΟΧΙ. Mα ο Shadow Hunter μου φαίνεται απόλυτος!To WWE Raw θα το δοκιμάσω.Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.