Jump to content

Υπαρχουν τετοια καλωδια?

hayabusa

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Σημερα εκει που καθομουνα ωραια και καλα μου δημιουργηθηκε μια απορι σχετικα με καλωδια για τον υπολογιστη. Θελω λοιπον να ρωτησω: υπαρχει καλωδιο που το ενα ακρο του να μπαινει σε USB και το αλλο σε Parallel port? και επισης υπαρχει καλωδιο που μετατρεπει την εξοδο firewire μιας συσκευης σε USB?

Ευχαριστω εκ των προτερων...

Υ.Γ: Αν καποιος γνωριζει οτι υπαρχουν ας μου πει και που μπορω να βρω

Το πρώτο καλώδιο είναι usb to parallel είναι θλιβερή ιστορία.

Υπάρχουν καλώδια που σου δίνουν USB to printer port δηλαδή κατευθείαν την ειδική υποδοχή για εκτυπωτή.

Έχω αγοράσει καλώδιο που έλεγε ότι σου δίνει κανονική LPT από USB και παρόλο που το βίσμα ήταν το κανονικό παράλληλο ήταν μόνο printer port και όχι LPT.

Όσον αφορά στο δεύτερο πράγμα που ζητάς, δεν έχω ιδέα

Αρχική απάντηση από totally_wired

Το πρώτο καλώδιο είναι usb to parallel είναι θλιβερή ιστορία.

και για ποιο λογο ειναι θλιβερη ιστορια;

επισης το LPT τι ακριβως ειναι?

Eχουν ακουστει προβληματα ασυμβατοτητας με αυτο το καλωδιο hayabusa.Ισως σ'αυτο αναφερεται ο totally_wired.Η καλυτερη λυση για μενα ειναι να παρεις εναν pci controller(μεταχειρισμενο αν θες,οπως πηρα εγω) για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.

Αρχική απάντηση από hayabusa [Σήμερα, στις 17:18]

βρηκα αυτο εδω στο e-shop http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.750600 .

λογικα με αυτο θα μπορω να συνδεσω τον εκτυπωτη στην παραλληλη ετσι;

Το καλώδιο αυτό είναι USB to serial (RS232). Καμμία σχέση με παράλληλο...

Πάντως και το USB to serial καλωδιο είναι θλιβερή ιστορία.

Εχω ένα home cinema controller που το s/w upgrade γίνεται από RS-232. Οταν επικοινώνησα με την εταιρεία σχετικά με τέτοιο καλώδιο, μου πρότειναν αυτό.

Τόνισαν μάλιστα ότι δεν μπορούν να εγγυηθούν για τυχόν προβλήματα που θα προκύψουν χρησιμοποιώντας κάποιο άλλο....

Εχει κάποιος εμπειρία με τέτοια καλώδια?

ok παιδες. ευχαριστω πολυ. αν ποτε χρειαστω κατι απο αυτα θα λαβω πολυ σοβαρα υποψη μου τα σχολια σας

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.