AN7 OverClocker Απρίλιος 23, 2006 #21 Απρίλιος 23, 2006 Πλάκα πλάκα..τώρα που το λές...ναι χωράει με λίγο στριμογματάκι...Πάντως εγώ ψιφίζω stacker...
Spyrious Απρίλιος 30, 2006 #22 Απρίλιος 30, 2006 @gregorisvas τι έγινε το πείρες το κουτάκι;Σκέφτομαι να το τσιμπίσω και εγώ.Ανάμεσα στο hdd cage και την πρόσοψη έχει θέσεις για ανεμηστήρες;
gregorisvas Απρίλιος 30, 2006 Author #23 Απρίλιος 30, 2006 Οχι δεν το πηρα ακομα Πηρα μια μητρικη τωρα και δεν εμεινε ευρουλι.Ε σε λιγο καιρο ελπιζω να το παρω
Makis Hourdakis Απρίλιος 30, 2006 #24 Απρίλιος 30, 2006 Αρχική απάντηση από gregorisvas Παντως σε σχεση με το Stacker και το Armor αυτο κανει τιποτα ή ειναι προτιμωτερο να δωσω αλλα 50-60 για Stacker/Armor? Φυσικά και κάνει! Και πολλά μάλιστα! Γενικώς τα Chieftec να ξέρεις οτι είναι υποτιμημένα γι'αυτά που προσφέρουν. Το μόνο που ίσως δεν αρέσει σε κάποιους είναι το μέταλο (δεν είναι αλουμίνιο) και η πλαστική πρόσοψη. Έχουν όμως πολύ καλές εργονομίες, είναι αρκετά ευρύχωρα και η κατασκευή τους πολύ ποιοτική εσωτερικά. Στη θέση σου θα έπαιρνα ή Chieftec ή το Stacker. Το δεύτερο περισσότερο για το φινίρισμά του και κάποιες ιδιαιτερότητές του. Αλλά πραγματικά θα μου ήταν πολύ δύσκολο να διαλέξω... Πάντως σίγουρα δεν θα έπαιρνα TT... Τι στο καλό ρε παιδί μου, pc case θες, όχι μπιμπελό για το σαλώνι! Δε λέω, και τα TT έχουν τη δικιά τους γλύκα αλλά προσωπικά πολύ φρου φρου και αρώματα μου φαίνονται και υπερτιμημένα. ’σε που το chieftec μοντάρεται πανεύκολα και το κάνεις θεϊκό αν θες! Αν είσαι και πολύ μάγκας του κάνεις και μια αλουμηνένια custom πρόσοψη και είσαι θεός... (το έχει σκεφτεί κανείς σας ποτέ; ) Chieftec all the way man... Προσωπικά όμως ίσως να προτιμούσα το πιο κοντό για να το βάλω και πάνω στο γραφείο...
gregorisvas Ιούνιος 29, 2006 Author #25 Ιούνιος 29, 2006 Εφτασε η στιγμη να παρω το κουτακι.Οπως λεει κι ο Μακης παραπανω ειναι δυσκολη η επιλογη μεταξυ stacker και chieftec..Δεν μπορω να αποφασισω :S Αλλα μαλλον για το chieftec παω..ειναι θηριο
gregorisvas Ιούνιος 29, 2006 Author #27 Ιούνιος 29, 2006 Παιδια το ερωτευθηκα :love: Lian Li G70 :love: Αξιζει τα 200 του?
CaptainMilo Ιούνιος 29, 2006 #28 Ιούνιος 29, 2006 Ανάλογα τα γούστα (και το βαλάντιο) του καθενός Θα σου έλεγα χτύπα το , είναι πανέμορφο Εγώ πάλι είμαι μεταξύ LianLi 1200Plus και 2000Plus , δεν ξέρω ποιο να διαλέξω
Makis Hourdakis Ιούνιος 30, 2006 #29 Ιούνιος 30, 2006 To Silverstone TJ-07 το έχεις δει; :whistling 340 και είναι όπως θα έπρεπε να είναι το V2000... Ψάξτο. Προσωπικά τρελάθηκα όταν το είδα (μόνο η πρόσοψη δεν μου πολυαρέσει). @gregorisvas: Σαν ποιότητα και εμφάνιση τα αξίζει σίγουρα. Απλώς σε αυτή την κατηγορία πλέον έχεις λιγότερες εργονομίες. Όχι οτι μας πειράζει βέβαια...
CaptainMilo Ιούνιος 30, 2006 #31 Ιούνιος 30, 2006 Το V2000 όμως είναι μεγαλύτερο και σε ύψος και σε μήκος , και καμμιά 60 euro φθηνότερο
Mainframe Ιούνιος 30, 2006 #32 Ιούνιος 30, 2006 Αυτό είναι κουτί..... http://www.pcgamma.com/showthread.php?t=7471 ..... Δεν καταλαβαίνω τα άλλα της ίδια κατηγορίας (που είναι και λίγο μικρότερα) γιατί έχουν την διπλάσια τιμή!
gregorisvas Ιούνιος 30, 2006 Author #33 Ιούνιος 30, 2006 Ισως λογω μαρκας,υλικου (αλουμινιο) και καλυτερης ποιοτητας..Αυτους τους λογους μπορω να σκεφτω.Το chieftec παντως ειναι φοβερο κουτακι οντως για τα λεφτα του.
Makis Hourdakis Ιούνιος 30, 2006 #34 Ιούνιος 30, 2006 Αρχική απάντηση από gregorisvas Οταν λες λιγοτερες εργονομιες? Δεν το πιασα Πχ δεν θα βρεις σε τέτοια κουτιά πλαστικές βάσεις ανεμιστήρων, συρταρωτούς δίσκους και κλιψάκια στις κάρτες επέκτασης... Αν και δεν ταιριάζει το πλαστικό με το αλουμίνιο... Αρχική απάντηση από CaptainMilo Το V2000 όμως είναι μεγαλύτερο και σε ύψος και σε μήκος , και καμμιά 60 euro φθηνότερο Ναι αλλά προσωπικά δεν μου αρέσει η αρχιτεκτονική του. Ούτε οτι είναι τόσο γομάρι. Αυτό έχει ξεφύγει τελείως... Αρχική απάντηση από Mainframe Αυτό είναι κουτί..... http://www.pcgamma.com/showthread.php?t=7471 ..... Δεν καταλαβαίνω τα άλλα της ίδια κατηγορίας (που είναι και λίγο μικρότερα) γιατί έχουν την διπλάσια τιμή! Μη συγκρίνεις... Αλλού απευθύνεται το καθένα. Το πρώτο είναι ένα καθημερινό super duper θηριάκι ενώ τα άλλα είναι για να τα βάλεις στο σαλόνι. Είναι άλλο το υλικό κατασκευής, άλλη η φιλοσοφία τους και γενικότερα είναι πολύ πιο προσεγμένα. Με Lian Li και Silverstone, όχι, δεν συγκρίνονται. Αν εννοείς ThermalTake τότε μια χαρά το συγκρίνεις... Τα Chieftec κτλ ποντάρουν σε αυτό που θα πει "χρυσή αγορά". Δηλαδή είναι το καλύτερο για έναν καθημερινό χρήστη που έχει κάποιες παραπάνω απαιτήσεις. Στοχεύουν περισσότερο στο να είναι πρακτικά παρά εμφανίσιμα. Είναι καθημερινά κουτιά. Τα Lian Li ποντάρουν στον χρήστη ο οποίος έχει φτάσει σε ένα επίπεδο που θέλει πλέον κάτι πιο προσεγμένο και "στιλάτο". Συνήθως δεν παρέχουν τόσες ευκολίες αλλά είναι καλύτερα σε άλλους τομείς. Είναι σα να λέμε μεσαίο αυτοκίνητο και Porche. Πάντως τα cases χαμηλότερης αξίας προτιμόνται συνήθως για case modding. Και προσωπικά μπορεί να λέω για silverstone αλλά με βλέπω να καταλήγω πάλι με chieftec...
gregorisvas Ιούλιος 3, 2006 Author #35 Ιούλιος 3, 2006 Τελικα πηρα το Armor.Πηγα και ειδα και το Lian Li,και το Chieftec και το Stacker και γενικα ειδα πολλα full towers.Το λιαν λι με τρελανε αλλα στο eshop δεν το ειχε και εκει που το ειδα το ειχαν 250.Δεν εδινα τοσα του κερατα.Το stacker ηταν φοβερο απο χωρους αλλα ηθελα και λιγο εμφανιση καλυτερη.Το chieftec απλα ΤΕΡΑΣ αλλα και παλι κατι δεν μου εκανε κλικ. Μετα ειδα Kandalf,Eureka και Armor.Το kandalf πολυ καλο αλλα για να μπορεσω να λειτουργησω τα drives πρεπει να ανοιγω το πορτακι.To eureka δεν ειχε τρυπες στη βαση και δεν ειχα ορεξη για modες ωστε να βαλω την αντλια μεσα..Το armor ομως ηταν ακριβως οτι ηθελα.Με καλυπτε απολυτα :D Καλοριζικο μου then
gregorisvas Ιούλιος 3, 2006 Author #37 Ιούλιος 3, 2006 Αρχική απάντηση από Stamatis [Σήμερα, στις 16:55] ’ντε καλορίζικο Πόσταρε αργότερα και καμιά φώτο. Thanks! Θελω να το συμαζεψω λιγο γιατι εχω προβλημα με τους σωληνες (σπανε θελει πιο ευλυγιστους προφανως).Αλλα οπως και να χει θα βγαλω καμια φωτο να δειτε το εξωτερικο Το εσωτερικο laterz
antreas9 Ιούλιος 6, 2006 #38 Ιούλιος 6, 2006 αυριο απογευμα τελικα,εφθασε η στιγμη να παω το νεο case μου.επειτα απο διαφορες συμβουλες-υποδειξεις απο σας, εχω ψιλοκαταληξει (δεδομενου κ του μπατζετ μου),στα εξης:(να σας πω πρωτα,οτι προοριζεται για 3 σκληρους,2 dvd, καρτα γραφικων μαλλον καποια απο τις ψιλοτεραστιες,διπυρηνο επεξεργαστη,και οχι για water cooling.αυτο που θελω απαραιτητα ειναι να εχει θεσεις για ανεμιστηρες μπροστα,πισω κ πλαι,κ αν εχει κ πανω,εχει καλως.γιαυτο σας παρακαλω,επειδη δε γραφουν παντα τα κουτια ακριβως τις θεσεις που εχουν,οποιος εχει καποιο απο αυτα,και γνωριζει τις θεσεις τους, να μου πει ακριβως,κ επισης,αν ξερετε, ποια απο αυτα ειναι αλουμινιο κ ποια οχι)! (το μπατζετ μου φτανει οριακα απο 80 ως 100 ευρω,οποτε οποιαδηποτε προταση σας,σε αυτα τα χρηματα σας παρακαλω..)!http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=15&Nav_Section_Id=15&Catalog_Id=1&Product_Id=305607&Merchant_Id=1&sts_cid=3http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=15&Nav_Section_Id=15&Catalog_Id=1&Product_Id=302065&Merchant_Id=1&sts_cid=3http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=15&Nav_Section_Id=15&Catalog_Id=1&Product_Id=212655&Merchant_Id=1&sts_cid=3http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=15&Nav_Section_Id=15&Catalog_Id=1&Product_Id=225997&Merchant_Id=1&sts_cid=3σε παρομοια χρηματα ειναι κ το σοπρανο,κ το αρμορ τζουνιορ, αλλα ειναι midi atx,και σκεφτομουν μηπως με συμφερει περισσοτερο να παω σε full μιας που αποφασισα να δωσω τοσα χρηματα...ΓΝΩΜΕΣ ΕΠ ΑΥΤΩΝ?
ΝTG Ιούλιος 6, 2006 #39 Ιούλιος 6, 2006 μαλλον καποιο απο τα δυο πρωτα θα επαιρνα...Αν συμπεριλαμβανονται οι 5 9αρηδες (αλλα και οι 2 12αρηδες)μοιαζει ιδανικο για την δφι (φανταζομαι και οχι μονο) μιας και ο κατω 9αρης χτυπαει την καρτα ,ο πανω τις μνημες....και οι βαρανε τους σκληρους..(λιγο πιο μπροστα)Το μονο που θα εκανα θα ηταν απλα να βγαλω(τρυπησω) τα σημεια εκεινα (καρτα-μνημες)ωστε να παιρνει κατευθειαν αερα απο εξω χωρις εμποδια...
antreas9 Ιούλιος 6, 2006 #40 Ιούλιος 6, 2006 συμφωνα με το site της chieftec,δεν περιλαμβανονται οι ανεμιστηρες.(τοσο ακριβο κουτι,να το τρυπησω??αμαρτια!!!!)(ασε που δεν ξερω πως,κ φοβαμαι μην του κανω καμια ζημια)!καποιος που να εχει καποιο απο αυτα τα κουτια υπαρχει,να δωσει καμια γνωμη ακομα?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.