Jump to content

Επιλογη case

gregorisvas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημερα.Σκεφτομαι να παρω ενα νεo full tower κουτακι ευρυχωρο,να μπορεσω να βαλω μεσα και την υδροψυξη κλπ.Ειδα ενα αυτο του πλασιου: http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=15&Nav_Section_Id=15&Catalog_Id=1&Product_Id=302065&Merchant_Id=1&sts_cid=3 .

Εχετε να προτεινετε καποιο αλλο?Βασικα δε θελω να δωσω και μια περιουσια (βλεπε c.m stacker 830 :p ).Προτασεις :)

• Replies 41
  • Created
  • Last Reply

Το κουτάκι είναι κυριολεκτικά τέρας. Για τα λεφτά του αξίζει. Εύκολο στο μοντάρισμα. Εγώ είμαι έτοιμος να χτυπήσω

Πολύ ωραίο και πολύ καλό για τα λεφτά του

Αν έχεις τα παραπάνω χρήματα χτύπα το stacker , μιας και είναι πολύ εύκολο να μπει το ψυγείο εσωτερικά όπως σκοπεύεις να κάνεις

Αν πας σε chieftec , κάνεις ότι έκανε και ο xrist22 http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=20768&perpage=20&pagenumber=1

Αρχική απάντηση από CaptainMilo

Πολύ ωραίο και πολύ καλό για τα λεφτά του

Αν έχεις τα παραπάνω χρήματα χτύπα το stacker , μιας και είναι πολύ εύκολο να μπει το ψυγείο εσωτερικά όπως σκοπεύεις να κάνεις

Αν πας σε chieftec , κάνεις ότι έκανε και ο xrist22 http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=20768&perpage=20&pagenumber=1

Ειναι πιο μεγαλο (ψηλο) απο αυτο που μονταρισα εγω.

Ειναι πιο ευκολο να χωρεσει την υδροψυξη και το συστηνω ανεπιφυλακτα για τα υρω του.

Χμμμμ..ειχα την εντυπωση πως θα χωραγε το ψυγειο του bigwater στην θεση του πισω ανεμιστηρα..Προφανως ομως δεν χωραει :( Χμμ..παντως ειναι πολυ μεγαλο κουτι και μ'αρεσει αυτο :D Θα δω ομως..

Αρχική απάντηση από gregorisvas

Χμμμμ..ειχα την εντυπωση πως θα χωραγε το ψυγειο του bigwater στην θεση του πισω ανεμιστηρα..Προφανως ομως δεν χωραει :( Χμμ..παντως ειναι πολυ μεγαλο κουτι και μ'αρεσει αυτο :D Θα δω ομως..

Εγω θα εβαζα τα bigwater κατω μπροστα και ας εχανα καποιες θεσεις Drives (εχει αρκετες).

Παντως σε σχεση με το Stacker και το Armor αυτο κανει τιποτα ή ειναι προτιμωτερο να δωσω αλλα 50-60 για Stacker/Armor?

πολύ μεγάλο αλλά εμφανισιακά δεν λεέι και πολλά που το έχω δεί από κοντά!

Απλα βρε συ θελω χωρους...Η εμφανιση ενταξει..υποκειμενικο.Στο κατω κατω με λιγα μονταρισματακια ειμαι αρχηγος :p

Απλα βρε συ θελω χωρους...Η εμφανιση ενταξει..υποκειμενικο.Στο κατω κατω με λιγα μονταρισματακια ειμαι αρχηγος :p

Από χώρο θα είσαι ευχαριστημένος. Εγώ αγόρασα το συγκεκριμένο κουτί πριν από 3 μήνες και έχω μείνει ικανοποιημένος. Όπως είπαν και τα παιδιά, άμα έχεις χρόνο το μοντάρεις λίγο και είσαι μια χαρά.

Γενικα ειναι καλο κουτακι Σταματη?Ευρυχωρο?Τι δε σου αρεσε?Τι σου αρεσε? :p Το ψαχνω αρκετα γι αυτο ρωταω :p

μια χαρα ειναι για τα λεφτα του,αλλωστε περισσευουν λεφτα για την υδροψυξη ή οτιδηποτε αλλο!μια ψηφος κι απο μενα!

Αρχική απάντηση από gregorisvas [Σήμερα, στις 11:54]

Γενικα ειναι καλο κουτακι Σταματη?Ευρυχωρο?Τι δε σου αρεσε?Τι σου αρεσε? :p Το ψαχνω αρκετα γι αυτο ρωταω :p

Το κουτί ειναί πολύ ευρύχωρο και αυτό ήταν ένα από τα στοιχεία που με ευχαρίστησαν. Επίσης το καλό είναι ότι με λίγο μοντάρισμα μπορεί να γίνει μαμάτο, έχει 6 θύρες 5.25 τις οποίες μπορείς να χρησιμοποιήσεις βάζοντας μεγάλα front panels/fan controlers (τα οποία πιάνουν συνήθως 2 5.25 θύρες) . Το υπόλοιπο front interface του είναι αρκετά καλό (στη μέση έχεις ένα μικρό πανελάκι με usb,firewire,mic κτλ. Χωράει πολλούς ανεμιστήρες και το "σύστημα" με το οποίο τοποθετείς τους σκληρούς δίσκους είναι εύκολο και πρακτικό. ;) Τέλος χρώμα μαύρο, το οποίο δεν πιστεύω να χαλάει κανέναν. :p

All in all, είναι ένα καλό κουτί για τα χρήματά του και πιστεύω πως αξίζει η αγορά του.

Θα ανεβάσω καμιά φώτο αργότερα. :)

Σε σχεση με τα αλλα full tower που το κατατασετε αυτο?Σε σχεση με το Kandalf το Chieftech τι λεει? (δεν κοιταω εμφανιση)

Σε σχεση με τα αλλα full tower που το κατατασετε αυτο?Σε σχεση με το Kandalf το Chieftech τι λεει? (δεν κοιταω εμφανιση)

Ενα κουτι θα παρεις βρε gregorisvas.......δεν θα παρεις αυτοκινητο...

Αυτο το κουτί είναι δικη του υποκατηγορία στα full μέχρι και μονοβάθμιο βλέπω να χωρά μεσα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.