Jump to content

Τοποθέτηση σκληρών

prophet23

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Τώρα στο σύστημα έχω έναν ata σκληρό ως master με εγκατεστημένα τα windows.Θέλω να βάλω και έναν sata που πήρα....θα τον βάλω κάπως έτσι:

Το καλώδιο του sata σκληρού το συνδέουμε στην υποδοχή SATA 1 της μητρικής - το άλλο στην υποδοχή του sata καλωδίου του σκληρού - σύνδεση με την τροφοδοσία και είμαι οκ;

Εάν υποθέσουμε οτι ήθελα τον sata ως master* << γνωρίζω οτι στους sata δεν υπάρχει master και slave το αναφέρω απλώς για ευκολία >> και να εγκαταστήσω εκεί τα windows θα τους έβαζα ως εξής:

- Δισκος πρώτος sata - Το καλώδιο του sata σκληρού το συνδέουμε στην υποδοχή SATA 1 της μητρικής - το άλλο στην υποδοχή του sata καλωδίου του σκληρού - σύνδεση με την τροφοδοσία

- Δισκος δέυτερος ata - Συνδέουμε την καλωδιοταινία με την μητρική - βάζω το jumper του σκληρου στην θέση master - συνδέω την καλωδιοταινία με τον σκληρό - σύνδεση με την τροφοδοσία

Αν σε κάποια απο τα παραπάνω βήματα είμαι σε κάτι λάθος διωρθώστε με.....αν εγκαταστήσω τα windows στον sata πρέπει να βάλω και τους drivers είναι απαραίτητο; :T:

Oι δισκοι sata δεν εχουν jumper δηλαδη δεν δουλευουν ως master slave γιατι εχουν ξεχωριστο καναλι δικο τους αντιθετα με τους ata.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.