Jump to content

Yποθεση torrents: Zητημα τυχης ή...τι;

Iωαννης

Recommended Posts

κοιτα ξεχωρίζεις κατ εμε τα torrents σε δύο κατηγορίες, αυτά που κατεβάζεις απο ανοιχτούς tracker και σε αυτά που κατεβάζεις απο Private tracker. οι δεύτεροι συνηθως έχουν κανόνες για το ratio δηλαδή την αναλογία του upload/download σου που πρέπει να είναι υψηλό, αναγκάζωντας με αυτό τον τρόπο τους χρήστες να δίνουν πίσω αυτο που έχουν κατεβάσει.

έτσι υπάρχουν πολλοί seeders με αποτέλεσμα να έχεις καλές ταχύτητες.

σε private τερματίζω την 512 μου γύρω στα 60k/sec (siemens 1 dslam)

Αρχική απάντηση από jogi

(256*1000)/(8*1024) = 31.25 kb/sec, που ειναι το μεγιστο που μπορείς να πιάσεις. Τα παραπάνω ειναι λαθος μετρήσεις. Λιγοτερο απο 32 θα εχεις σίγουρα, λογο του overhead του δικτύου.

εισαι πολυ καλα παντως με τον ρυθμο που εχεις)

@jogi, πες καλυτερα (256/8)*20%(τυχον απωλειες=26.4kb/sec.θεωρητικα εδω πρεπει να παιζει... εγω με την 1024 εχω min απο limewire κ.α 104-106 και απο επισημα 115-120...το 31.25 ειναι υπερβολη... :)

Αρχική απάντηση από dimitris74 [Σήμερα, στις 01:03]

κοιτα ξεχωρίζεις κατ εμε τα torrents σε δύο κατηγορίες, αυτά που κατεβάζεις απο ανοιχτούς tracker και σε αυτά που κατεβάζεις απο Private tracker. οι δεύτεροι συνηθως έχουν κανόνες για το ratio δηλαδή την αναλογία του upload/download σου που πρέπει να είναι υψηλό, αναγκάζωντας με αυτό τον τρόπο τους χρήστες να δίνουν πίσω αυτο που έχουν κατεβάσει.

έτσι υπάρχουν πολλοί seeders με αποτέλεσμα να έχεις καλές ταχύτητες.

σε private τερματίζω την 512 μου γύρω στα 60k/sec (siemens 1 dslam)

Και που υπαρχουν αυτοι οι private trackers, παιδι μου?

Αντε, να αρχισω να κατεβαζω κι εγω με 60ρια...

Αρχική απάντηση από Iωαννης

Ειναι πιο φτηνη και πιο γρηγορη απο την 384, οποτε την προτιμω

E ??? :boxed:

Αντιθέτως, με την 384 κατεβάζεις ΜΑΞ (σε θεωρητικό επίπεδο) με 384/8 = 48ΚΒ/s (βάλε ~35 πρακτικά) ενώ με την 256 κατεβάζεις ΜΑΞ (σε θεωρητικό πάντα επίπεδο) 256/8= 32KB/s ;)

Κreach, (τι σοϊ nick ειναι αυτο? )

σορυ που δεν διαβαζω το λινκ, αλλα μπορεις να μου πεις ενα-δυο torrents sites οπου υπαρχουν πολλοι seeders και ελαχιστοι leechers?!

Δεν σε ρωτήσαμε αν σου αρέσει το nickname μου :p

Ρε συ, ΤΙ θα πει ΣΟΡΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟ ΛΙΝΚ ? !!!!! Οι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ απορίες σου εκεί βρίσκοντε ... Μπες στον κόπο να κλικάρεις πάνω στο url και να διαβάσεις ένα κειμενάκι ... :getlost:

ΥΓ Βάλε το BitLord στα Αγγλικά και ξεμπέρδευε ;)

Αρχική απάντηση από Iωαννης

Και που υπαρχουν αυτοι οι private trackers, παιδι μου?

Αντε, να αρχισω να κατεβαζω κι εγω με 60ρια...

Με dsl ξεχνα τους σοβαρους trackers, τι να σου κανει 128Κ upload.

Καταρχήν μη τα ισοπεδώνουμε όλα..

Έχει και η .... όρια..

Ground Rules

Σύνδεση 348 με γραμμή 348 > Σύνδεση 256 με γραμμή 256

Σύνδεση 256 με γραμμή 256 != 60kBps

Εσύ βαριέσαι να διαβάσεις το λινκ, εμείς έχεις την εντύπωση πως δε βαριόμαστε να στο γράψουμε?

Μη λέμε ότι θέλουμε τώρα

Johny boy, αφού αποδεχθείς αυτά μπορούμε να συζητήσουμε παρακάτω, αλλιώς και εσύ και εμείς σπαταλάμε το χρόνο μας...

Χωρίς παρεξήγηση πάντα ;)

Το 60ρι ηταν ενα απλο παραδειγμα, σπιρτο μου!...:D

Για την 256 μη κολαμε αλλο, ειναι γνωστο οτι επειδη η 384 συχνα μπουκωνει απ την πληθωρα των users, η 256 αποδεικνυεται γρηγοροτερη. Αυτο το τσεκαρησα κι ο ιδιος γιαυτο και πλεον την προτιμω.Και δε μιλαω για torrents.Σε αυτα οπως ειπα, ειμαι νεος.

Η 256 ομως δεν ειναι το θεμα μας. Ζαποτεκ, μην αφηνεις το δασος και πιανεις το δεντρακι...;)

Αρχική απάντηση από Iωαννης [Σήμερα, στις 14:48]

Το 60ρι ηταν ενα απλο παραδειγμα, σπιρτο μου!...:D

Για την 256 μη κολαμε αλλο, ειναι γνωστο οτι επειδη η 384 συχνα μπουκωνει απ την πληθωρα των users, η 256 αποδεικνυεται γρηγοροτερη. Αυτο το τσεκαρησα κι ο ιδιος γιαυτο και πλεον την προτιμω.Και δε μιλαω για torrents.Σε αυτα οπως ειπα, ειμαι νεος.

Η 256 ομως δεν ειναι το θεμα μας. Ζαποτεκ, μην αφηνεις το δασος και πιανεις το δεντρακι...;)

τα εχεις μπερδέψει τα πράγματα, 256=384 απο πλευράς συμπεριφοράς μιας και πατάνε στα ιδια κέντρα δηλ η 256 ειναι κομμενη 384, η 512 και η 1024 είναι σε διαφορετικα,

1)Το ποσο γρηγορα κατεβαζεις εξαρτατε απο το τορεντ και τη γραμμη.......(ΔΛΔ απο τον αριθμο seeders-leechers)

2)Διαβαζουμε και τα λινκς που και που.........

3)Κατεβασε το μTorrent προσωπικα το θεωρω καλυτερο και πιο ευκολο στη χρηση

4)καλα σιτες για να κατεβασεις ειναι το www.mininova.org και το www.piratebay.org)

5)Καλοσορισες στον κοσμο των Torrents

Αρχική απάντηση από jpcupra

εισαι πολυ καλα παντως με τον ρυθμο που εχεις)

@jogi, πες καλυτερα (256/8)*20%(τυχον απωλειες=26.4kb/sec.θεωρητικα εδω πρεπει να παιζει... εγω με την 1024 εχω min απο limewire κ.α 104-106 και απο επισημα 115-120...το 31.25 ειναι υπερβολη... :)

Η 256 δεν έχει 20% απώλειες.

Εγώ είχα για 10 μήνες 256, και κατέβαζα σταθερά (σε update του debian από ftp, όχι σε torrent) με 29-31+ kb/sec.

Πολλές φορές έπιανε και τα 32 (τα ονομαστικά).

Αυτό γιατί βρίσκεται σε γραμμή μεγάλου εύρους (την 384), οπότε σε κόβει ο provider και όχι η σύνδεσή σου.

Στην ίδια κατάσταση, η 384 πιάνει γύρω στα 44-45, πιο πάνω πολύ δύσκολα.

35 με την 256 πολύ δύσκολα, εκτός αν ΔΕΝ σε κόβει ο provider (χλωμό).

Mπραβο, πεστα...

Οταν λεμε 35 εννοουμε στη πορεια, σε καποιες φασεις κατα τη διαρκεια του download, oχι σταθερα σε ολη τη πορεια.

Οσο για την 384, να πιασει 44-45 στην Αθηνα μου φαινεται αδυνατον. Βαζουμε...35 για ναμαστε μεσα!

Παντως με τα torrents δεν ειναι και τοσο καθαρα τα πραγματα. Επιχειρησα να κατεβασω ενα μικρο αρχειο (360ΜΒ, Raiden)που ελεγε οτι ειχε πολλους seeders και ελαχιστους leechers και μετα απο ωρες δεν ειχε κατεβασει ουτε byte!:)

Κλειδώστε τούτο δω ... δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει. Τα περισσότερα βρίσκονται στο "Sites Mε Τοrrents" και τα υπόλοιπα στο Google ;)

Ένα μπράβο στον Mod/Admin που τον Bannaρε ... (Συγγνώμη δεν άντεξα άλλο :o

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.