dimitris74 Απρίλιος 23, 2006 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2006 κοιτα ξεχωρίζεις κατ εμε τα torrents σε δύο κατηγορίες, αυτά που κατεβάζεις απο ανοιχτούς tracker και σε αυτά που κατεβάζεις απο Private tracker. οι δεύτεροι συνηθως έχουν κανόνες για το ratio δηλαδή την αναλογία του upload/download σου που πρέπει να είναι υψηλό, αναγκάζωντας με αυτό τον τρόπο τους χρήστες να δίνουν πίσω αυτο που έχουν κατεβάσει.έτσι υπάρχουν πολλοί seeders με αποτέλεσμα να έχεις καλές ταχύτητες.σε private τερματίζω την 512 μου γύρω στα 60k/sec (siemens 1 dslam) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Απρίλιος 23, 2006 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2006 Αρχική απάντηση από jogi (256*1000)/(8*1024) = 31.25 kb/sec, που ειναι το μεγιστο που μπορείς να πιάσεις. Τα παραπάνω ειναι λαθος μετρήσεις. Λιγοτερο απο 32 θα εχεις σίγουρα, λογο του overhead του δικτύου. εισαι πολυ καλα παντως με τον ρυθμο που εχεις) @jogi, πες καλυτερα (256/8)*20%(τυχον απωλειες=26.4kb/sec.θεωρητικα εδω πρεπει να παιζει... εγω με την 1024 εχω min απο limewire κ.α 104-106 και απο επισημα 115-120...το 31.25 ειναι υπερβολη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iωαννης Απρίλιος 23, 2006 Author #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2006 Αρχική απάντηση από dimitris74 [Σήμερα, στις 01:03] κοιτα ξεχωρίζεις κατ εμε τα torrents σε δύο κατηγορίες, αυτά που κατεβάζεις απο ανοιχτούς tracker και σε αυτά που κατεβάζεις απο Private tracker. οι δεύτεροι συνηθως έχουν κανόνες για το ratio δηλαδή την αναλογία του upload/download σου που πρέπει να είναι υψηλό, αναγκάζωντας με αυτό τον τρόπο τους χρήστες να δίνουν πίσω αυτο που έχουν κατεβάσει.έτσι υπάρχουν πολλοί seeders με αποτέλεσμα να έχεις καλές ταχύτητες.σε private τερματίζω την 512 μου γύρω στα 60k/sec (siemens 1 dslam) Και που υπαρχουν αυτοι οι private trackers, παιδι μου?Αντε, να αρχισω να κατεβαζω κι εγω με 60ρια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Απρίλιος 23, 2006 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2006 Αρχική απάντηση από IωαννηςΕιναι πιο φτηνη και πιο γρηγορη απο την 384, οποτε την προτιμω E ??? Αντιθέτως, με την 384 κατεβάζεις ΜΑΞ (σε θεωρητικό επίπεδο) με 384/8 = 48ΚΒ/s (βάλε ~35 πρακτικά) ενώ με την 256 κατεβάζεις ΜΑΞ (σε θεωρητικό πάντα επίπεδο) 256/8= 32KB/s Κreach, (τι σοϊ nick ειναι αυτο? ) σορυ που δεν διαβαζω το λινκ, αλλα μπορεις να μου πεις ενα-δυο torrents sites οπου υπαρχουν πολλοι seeders και ελαχιστοι leechers?! Δεν σε ρωτήσαμε αν σου αρέσει το nickname μου Ρε συ, ΤΙ θα πει ΣΟΡΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟ ΛΙΝΚ ? !!!!! Οι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ απορίες σου εκεί βρίσκοντε ... Μπες στον κόπο να κλικάρεις πάνω στο url και να διαβάσεις ένα κειμενάκι ... ΥΓ Βάλε το BitLord στα Αγγλικά και ξεμπέρδευε Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Απρίλιος 23, 2006 #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2006 Αρχική απάντηση από Iωαννης Και που υπαρχουν αυτοι οι private trackers, παιδι μου?Αντε, να αρχισω να κατεβαζω κι εγω με 60ρια... Με dsl ξεχνα τους σοβαρους trackers, τι να σου κανει 128Κ upload. Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Απρίλιος 23, 2006 #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2006 Καταρχήν μη τα ισοπεδώνουμε όλα.. Έχει και η .... όρια.. Ground Rules Σύνδεση 348 με γραμμή 348 > Σύνδεση 256 με γραμμή 256 Σύνδεση 256 με γραμμή 256 != 60kBps Εσύ βαριέσαι να διαβάσεις το λινκ, εμείς έχεις την εντύπωση πως δε βαριόμαστε να στο γράψουμε? Μη λέμε ότι θέλουμε τώρα Johny boy, αφού αποδεχθείς αυτά μπορούμε να συζητήσουμε παρακάτω, αλλιώς και εσύ και εμείς σπαταλάμε το χρόνο μας... Χωρίς παρεξήγηση πάντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iωαννης Απρίλιος 23, 2006 Author #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2006 Το 60ρι ηταν ενα απλο παραδειγμα, σπιρτο μου!... Για την 256 μη κολαμε αλλο, ειναι γνωστο οτι επειδη η 384 συχνα μπουκωνει απ την πληθωρα των users, η 256 αποδεικνυεται γρηγοροτερη. Αυτο το τσεκαρησα κι ο ιδιος γιαυτο και πλεον την προτιμω.Και δε μιλαω για torrents.Σε αυτα οπως ειπα, ειμαι νεος. Η 256 ομως δεν ειναι το θεμα μας. Ζαποτεκ, μην αφηνεις το δασος και πιανεις το δεντρακι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris74 Απρίλιος 23, 2006 #28 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2006 Αρχική απάντηση από Iωαννης [Σήμερα, στις 14:48] Το 60ρι ηταν ενα απλο παραδειγμα, σπιρτο μου!... Για την 256 μη κολαμε αλλο, ειναι γνωστο οτι επειδη η 384 συχνα μπουκωνει απ την πληθωρα των users, η 256 αποδεικνυεται γρηγοροτερη. Αυτο το τσεκαρησα κι ο ιδιος γιαυτο και πλεον την προτιμω.Και δε μιλαω για torrents.Σε αυτα οπως ειπα, ειμαι νεος. Η 256 ομως δεν ειναι το θεμα μας. Ζαποτεκ, μην αφηνεις το δασος και πιανεις το δεντρακι... τα εχεις μπερδέψει τα πράγματα, 256=384 απο πλευράς συμπεριφοράς μιας και πατάνε στα ιδια κέντρα δηλ η 256 ειναι κομμενη 384, η 512 και η 1024 είναι σε διαφορετικα, Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Απρίλιος 23, 2006 #29 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2006 1)Το ποσο γρηγορα κατεβαζεις εξαρτατε απο το τορεντ και τη γραμμη.......(ΔΛΔ απο τον αριθμο seeders-leechers)2)Διαβαζουμε και τα λινκς που και που.........3)Κατεβασε το μTorrent προσωπικα το θεωρω καλυτερο και πιο ευκολο στη χρηση4)καλα σιτες για να κατεβασεις ειναι το www.mininova.org και το www.piratebay.org)5)Καλοσορισες στον κοσμο των Torrents Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iωαννης Απρίλιος 23, 2006 Author #30 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2006 Αα, ευχαριστω πολυ μεγαλε Φαινονται πολυ καλα αφου σου εμφανιζουν τους seeders και τους leechers. Το μΤοrrent που το βρισκω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sol Απρίλιος 23, 2006 #31 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2006 www.google.com is your friend... καλά κάνεις και ρωτάς αλλά μην τα θες ΟΛΑ στο πιάτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Απρίλιος 24, 2006 #32 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2006 Αρχική απάντηση από jpcupra εισαι πολυ καλα παντως με τον ρυθμο που εχεις) @jogi, πες καλυτερα (256/8)*20%(τυχον απωλειες=26.4kb/sec.θεωρητικα εδω πρεπει να παιζει... εγω με την 1024 εχω min απο limewire κ.α 104-106 και απο επισημα 115-120...το 31.25 ειναι υπερβολη... Η 256 δεν έχει 20% απώλειες. Εγώ είχα για 10 μήνες 256, και κατέβαζα σταθερά (σε update του debian από ftp, όχι σε torrent) με 29-31+ kb/sec. Πολλές φορές έπιανε και τα 32 (τα ονομαστικά). Αυτό γιατί βρίσκεται σε γραμμή μεγάλου εύρους (την 384), οπότε σε κόβει ο provider και όχι η σύνδεσή σου. Στην ίδια κατάσταση, η 384 πιάνει γύρω στα 44-45, πιο πάνω πολύ δύσκολα. 35 με την 256 πολύ δύσκολα, εκτός αν ΔΕΝ σε κόβει ο provider (χλωμό). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iωαννης Απρίλιος 24, 2006 Author #33 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2006 Mπραβο, πεστα... Οταν λεμε 35 εννοουμε στη πορεια, σε καποιες φασεις κατα τη διαρκεια του download, oχι σταθερα σε ολη τη πορεια. Οσο για την 384, να πιασει 44-45 στην Αθηνα μου φαινεται αδυνατον. Βαζουμε...35 για ναμαστε μεσα! Παντως με τα torrents δεν ειναι και τοσο καθαρα τα πραγματα. Επιχειρησα να κατεβασω ενα μικρο αρχειο (360ΜΒ, Raiden)που ελεγε οτι ειχε πολλους seeders και ελαχιστους leechers και μετα απο ωρες δεν ειχε κατεβασει ουτε byte! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Απρίλιος 26, 2006 #34 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2006 Κλειδώστε τούτο δω ... δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει. Τα περισσότερα βρίσκονται στο "Sites Mε Τοrrents" και τα υπόλοιπα στο Google Ένα μπράβο στον Mod/Admin που τον Bannaρε ... (Συγγνώμη δεν άντεξα άλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Απρίλιος 26, 2006 #35 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2006 μπήκες μόνος σου στη μαύρη λίστα/ νύχτα έρχεσαι και φεύγεις νύχτα/δε θα βρεις ξανά ανοιχτή την πόρτα/ για να κάνεις τη γνωστή σου βόλτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.