Jump to content

Problem

giody

Recommended Posts

Παιδια εχω κατι linux redhat που οταν κανω install ''γραφικο'' δεν μου βρισκει το cd rom που

εχω βαλει -δηλ το cd εγκαταστασης-

+εχω δημιουργησει ενα παρτ linux ext3

αλλα μου βγαζει παντα αυτο, παρολο που το βαζω σε 3 διαφορετικα drives.

Ευχαριστω!!::rolleyes: :rolleyes:

Λοιπον κοιτα το Kit του Redhat εχει τα παρακατω.

1.Installation cd 1

2.Installation cd 2

3.Installation cd 3

4.Source Code

5.Source Code

6.Multimedia And Office Applications

Eγω πρωτα επειδη εχω Windows XP παω μεσα απο το Partition Magic κ δημιουργω Linux Extension 3 με χωρο 8GB,υστερα βαζω το πρωτο σιντι Εγκαταστασης αλλα δεν κανει αυτο που λεει παρακατω

<a  href=%7Boption%7Dhttp://img86.imageshack.us/img86/2632/scan0uo.th.jpg' alt='scan0uo.th.jpg'>

Αρχική απάντηση από giody

Partition Magic

Σατανικό εργαλείο που δίνει απλόχερα errors :p

Το καλύτερο που έχεις να κανεις ειναι να αφήσεις ένα μέρος του δίσκου (πχ αυτα τα 8GB) unformated (δηλαδή χωρίς να τα διαμορφώσεις σε κατι όπως ntfs, fat32, ext2, ext3 κλπ κλπ ).

Αφού ολα πανε καλα και έχεις ελεύθερο χώρο 8GB, boot-αρε με το Installation cd 1 του Red Hat και κανε εγκατάσταση. Κάποτε ο diskdruid θα σου βγάλει επιλογές . Εσυ να διαλέξεις να εγκαταστήσει το linux στο ελεύθερο χώρο του σκληρού δίσκου (δηλαδή στα 8GB). Μετά ακολούθα τις οδηγίες και εισαι οκ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.