giody Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21, 2006 Παιδια εχω κατι linux redhat που οταν κανω install ''γραφικο'' δεν μου βρισκει το cd rom που εχω βαλει -δηλ το cd εγκαταστασης- +εχω δημιουργησει ενα παρτ linux ext3 αλλα μου βγαζει παντα αυτο, παρολο που το βαζω σε 3 διαφορετικα drives. Ευχαριστω!!: :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
giody Απρίλιος 23, 2006 Author #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2006 Παιδια κανενας δεν εχει το ιδιο προβλημα??Καμια ιδεα?????? ????? ????? ????? ????? ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Απρίλιος 23, 2006 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2006 Δεν κατάλαβα τι εννοείς, πές το λίγο πιο αναλυτικά (με κάνα error message ει δυνατόν). Link to comment Share on other sites More sharing options...
giody Απρίλιος 27, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2006 Λοιπον κοιτα το Kit του Redhat εχει τα παρακατω. 1.Installation cd 1 2.Installation cd 2 3.Installation cd 3 4.Source Code 5.Source Code 6.Multimedia And Office Applications Eγω πρωτα επειδη εχω Windows XP παω μεσα απο το Partition Magic κ δημιουργω Linux Extension 3 με χωρο 8GB,υστερα βαζω το πρωτο σιντι Εγκαταστασης αλλα δεν κανει αυτο που λεει παρακατω http://img86.imageshack.us/img86/2632/scan0uo.th.jpg' alt='scan0uo.th.jpg'> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Απρίλιος 27, 2006 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2006 Αρχική απάντηση από giodyPartition Magic Σατανικό εργαλείο που δίνει απλόχερα errors Το καλύτερο που έχεις να κανεις ειναι να αφήσεις ένα μέρος του δίσκου (πχ αυτα τα 8GB) unformated (δηλαδή χωρίς να τα διαμορφώσεις σε κατι όπως ntfs, fat32, ext2, ext3 κλπ κλπ ). Αφού ολα πανε καλα και έχεις ελεύθερο χώρο 8GB, boot-αρε με το Installation cd 1 του Red Hat και κανε εγκατάσταση. Κάποτε ο diskdruid θα σου βγάλει επιλογές . Εσυ να διαλέξεις να εγκαταστήσει το linux στο ελεύθερο χώρο του σκληρού δίσκου (δηλαδή στα 8GB). Μετά ακολούθα τις οδηγίες και εισαι οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giody Απρίλιος 27, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2006 ευχαριστω θα το δοκιμασω κ θα ποσταρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.