gregorisvas Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21, 2006 Καλημερα!Εβαλα την εν λογω υδροψυξη (επειδη δεν εχω χρονο να φτιαξω κατι custom τωρα ) και εχω καποιες ερωτησουλες.Κατ αρχας επειδη απο μια διαρροη χυθηκε αρκετο απ το υγρο που ειχε στη συσκευασια πως μπορω να βγαλω ολο το υγρο απο μεσα ωστε να βαλω απιονισμενο?Απομονοσα το τανκ απο την αντλια αλλα τιποτα..μενει υγρο στους σωληνες 2)εχει μεσα αρκετο αερα...ακουγεται αρκετα η αντλια και φαινεται κιολας μεσα στους σωληνες οτι εχει αερα.Πως κανω εξαερωση σ'αυτο το κιτ?Ευχαριστω παρα πολυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Απρίλιος 23, 2006 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2006 Δε χρειαζεται να βγαλεις το υπαρχον υγρο, απλα προσθεσε απιονισμενο, εγω αυτο εκανα... Για την εξαερωση απλα ξεβιδωσε τη ταπα του τανκ και τοποθετησε την αντλια με τα ρακορ προς τα πανω... Αν μενει αερας ατους σωληνες και δεν κυκλοφορει το υγρο ριξε μερικα reboots... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregorisvas Απρίλιος 24, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2006 Φιλε το 745 εχεις κι εσυ η το κανονικο bigwater? Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Απρίλιος 24, 2006 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2006 Εγω εχω το Bigwater SE. Δε νομιζω να εχει καμια διαφορα παντως, διαβασε και το manual αν δε το εχεις κανει... Πρεπει να το αναφερει μεσα. Edit: ΟΚ, τελικα εχει καποια διαφορα... To manual παντως πρεπει να αναφερει τροπο εξαερωσης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregorisvas Απρίλιος 28, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2006 (Μετα απο 4 μερες...) Φιλε οχι δεν αναφερει κατι Γι αυτο δεν ξερω τι κανω..Βασικα εβγαλα την ταπα της αντλιας και το αφησα να δουλεψει λιγο ετσι και υπαρχει ενα θετικο αποτελεσμα αλλα εχει κι αλλο αερα μεσα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iem36 Απρίλιος 30, 2006 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2006 Είχα το ίδιο πρόβλημα με το SE.Δυστυχώς η αντλία τους είναι πολύ αδύναμη για να βγάλει τον αέρα αν αυτός είναι πολύς.Εγώ έκανα το εξής: ’φησα όλα τα υπόλοιπα πάνω στο σύστημα και κατέβασα κάτω το τανκ. Πήρα μια σύριγγα των 60 cc με μεγάλο μπεκ( ζήτησέ τη έτσι από κάποιο φαρμακείο ) και τη σύνδεσα εκεί που επιστρέφει το υγρό στην δεξαμενή (στο σωληνάκι μετά την αντλία). Αναρόφησα την μεγαλύτερη ποσότητα νερού και αέρα ενώ υγρό συμπλήρωνε το κενό στους σωλήνες αφού το out της της δεξαμενής ήταν συνδεδεμένο.Όταν εμείνε πολύ μικρή ποσότητα αέρα κλάμπαρα το σωληνάκι που είχα την σύριγγα και τη σύνδεσα στην δεξαμενή. Γύρισα την αντλία προς τα πάνω άνοιξα τo pc και όλα ήταν πλέον ΟΚ.Το έκανα πάνω από 2 φορές, και δούλεψε κανονικά.Το pc να είναι κλειστό όταν κάνεις την παραπάνω διαδικασία.Εννοείτε ότι κατά την παραπάνω διαδικασία Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregorisvas Μάϊος 2, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2006 Παιδια τα φωτα σας!!Εχω προβληματακι.Θελω να εγκαταστησω την υδροψυξη απο μια P5GD2-X σε μια P5WD2-Premium αλλα δεν βγαινει με ΤΙΠΟΤΑ αυτη η μλκια που βαζουμε στο πισω μερος της μητρικης.Αυτο το H ας πουμε.Εχει κολλησει πολυ και δεν ξερω πως να το βγαλω η τι να κανω Please λιγη βοηθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Μάϊος 2, 2006 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2006 Πω, πολυ πικρα αυτο...Μου βγηκε ο κ*λος να το βγαλω...Τι να σου πω φιλε, εγω με τραβηγμα το εβγαλα, καλα κουραγια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregorisvas Μάϊος 2, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2006 Ρε το #@&^# πως στα κομματια εχει κολλησει ετσι?? :@ Σαν τσιμεντο..Προσπαθω να το ξεκολλησω αλλα το μαυρο μενει πανω στη μητρικη.Αν μεινει πανω θα μπορεσω να χρησιμοποιησω κατι αλλο αντι γι αυτο πισω στην αλλη μητρικη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregorisvas Μάϊος 2, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2006 Το εβγαλα αλλα το χοντρο μονωτικο εμεινε στη μητρικη..Εχει μονο το ψιλο.Τι μπορω να χρησιμοποιησω ρε παιδια για μονωτικο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 2, 2006 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2006 Αρχική απάντηση από gregorisvas Παιδια τα φωτα σας!!Εχω προβληματακι.Θελω να εγκαταστησω την υδροψυξη απο μια P5GD2-X σε μια P5WD2-Premium αλλα δεν βγαινει με ΤΙΠΟΤΑ αυτη η μλκια που βαζουμε στο πισω μερος της μητρικης.Αυτο το H ας πουμε.Εχει κολλησει πολυ και δεν ξερω πως να το βγαλω η τι να κανω Please λιγη βοηθεια ποσταρε καμια φοτο να καταλαβουμε τη ενοεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregorisvas Μάϊος 2, 2006 Author #12 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2006 Δεν εχω δυστηχως κανενα τροπο για να βγαλω φωτογραφια Απλα ειναι ενα μεταλλικο πραγματακι σε σχημα H το οποιο μπαινει πισω απο τη μητρικη πανω στο οποιο μπαινουν οι βιδες κλπ...Ε πανω σε αυτο κολλαει ενα παχυ μαυρο πραγμα για μονωτικο απ οτι λεει...Αυτο δεν ξεκολλαγε αλλα το εβγαλα και αυτο κολλησε πανω στη μητρικη.Τεσπα.Το θεμα ειναι τι μπορω να βαλω τωρα για μονωση.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gkatsogr Μάρτιος 17, 2007 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2007 Νομίζω πώς αντίστοιχο αφρώδες υλικό υπάρχει σε αυτοκόλητη ταινία!Αλλά δέν ξέρω πως ονομάζεται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Expert Μάρτιος 17, 2007 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2007 Δεν θέλω να σε αγχώσω...αλλά η τελευταία απάντηση ήταν τον 5ο του 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gkatsogr Μάρτιος 17, 2007 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2007 Φιλαράκο ούτε ένας χρόνος δεν έχει περάσει!!!! :hehe: :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.