amartolos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21, 2006 παιδες εχω καποια αρχεια (game) σε mdf/mds files...με ποιο προγραμμα τα ανοιγω??προσπαθησα χθες με poweriso,winiso,alohol αλλα τζιφος.για βοηθηστε λιγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Απρίλιος 21, 2006 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2006 Daemon Tools...για τα πάντα. Ακόμα και αν δεν τα έχει στη λίστα με τα supported file types οταν πάς να φορτώσεις ενα image βάλε all files (*.*) και θα στο ανοίξει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Απρίλιος 21, 2006 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2006 Αlcohol 120% Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Απρίλιος 21, 2006 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2006 Αρχική απάντηση από amartolos [Σήμερα, στις 11:38] παιδες εχω καποια αρχεια (game) σε mdf/mds files...με ποιο προγραμμα τα ανοιγω??προσπαθησα χθες με poweriso,winiso,alohol αλλα τζιφος.για βοηθηστε λιγο προσπαθησες με το poweriso και το alcohol και δε στα ανοιγε??? αυτην την στιγμη εχω στον υπολογιστη powerISO, ultraISO, alcohol 120% και daemon tools και ολα διαβαζουν mdf/mds.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Απρίλιος 21, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2006 ποια ειναι η διαδικασια?αυτο δεν μπορω να καταλαβω..ας πουμε στο poweriso κανεις open? to mdf file?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Απρίλιος 22, 2006 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2006 Αρχική απάντηση από amartolos [Σήμερα, στις 02:49] ποια ειναι η διαδικασια?αυτο δεν μπορω να καταλαβω..ας πουμε στο poweriso κανεις open? to mdf file?? αν θελεις να τα γραψεις σε cd/dvd τα ανοιγεις και τα καις... απ οτι καταλαβα εσυ αυτο που χρειαζεσαι ειναι να τα κανεισ mount.. με το alcohol 120% πηγαινε στις εικονικες συσκευες και εκει που λεει "πληθως εικονικων συσκευων" επελεξε 1.. μετα μεσα απο το προγραμμα, βρες την εικονικη συσκευη κανε δεξι κλικ και πατα "συνδεση εικονας", επελεξε την εικονα που θες και εισαι ετοιμος... ολο αυτο θα σου ειναι πολυ πιο ευκολο να το κανεις με τα daemon tools αυτα.. ελπιζω να βοηθησα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.