kritikos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2006 πώς μπορώ να κάνω επαναφορά μητρώου; (έχω αντίγραφο από εξαγωγή μητρώου) Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Απρίλιος 21, 2006 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2006 Γίνε λίγο πιό σαφής...τι windows έχεις? Μπορείς να μπείς στα win? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kritikos Απρίλιος 25, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2006 winxp. μπορώ να μπω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Απρίλιος 27, 2006 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2006 Έναρξη --> Εκτέλεση --> γραψε regedit Και μετά έχει το καταλληλο menu απάνω. Νομίζω οτι θα βρεις την κατάλληλη επιλογή στο μενου Αρχείο . Συγγνωμη που δεν μπορώ να σου πω ακριβώς γιατί τώρα ειμαι σε linux.Αν έχεις απορία πες την (αν και δεν νομιζω ρε συ, ειναι απλο). Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Απρίλιος 27, 2006 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2006 Μιας και είδα οτι ποσταρες στο άλλο θρεντ απαντώ εδώ. Πώς την έκανες την εξαγωγή? Χρησιμοιποίησες κάποιο πρόγραμμα ή από regedit? Και γιατί θες να το επαναφέρεις? Έχεις κάποιο πρόβλημα? EDIT Με πρόλαβε ο δόκτωρ από πάνω...ας τον συμπληρώσω Αρχείο - Εισαγωγή και μετά το όνομα του αρχείου. Δοκίμασε και πες μας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kritikos Απρίλιος 27, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2006 από regedit. το γιατί ας το αφήσουμε για την ώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfa3 Απρίλιος 27, 2006 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2006 Με ενα διπλο κλικ πανω στο αρχειο .reg (που ειναι το backup σου) και εισαι ετοιμος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.