Kaman327 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2006 Εχω κατεβάσει 2 ταινίες σε .mp4 και όταν τις ανοίγω με κάποιον player δεν ακούγεται ο ήχος, αλλά βλέπω κανονικά την εικόνα. Codecs εχω περασμένους αλλά λογικά δεν είναι οι κατάλληλοι και δυστυχώς δεν μπορώ να βρω για .mp4 αρχεία. Ξέρει κανένας τίποτα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Απρίλιος 21, 2006 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2006 Ερωτηση μηπως εχει το Nero Show Time να δοκιμασεις και να μας πεις παλι ?? Νομιζω κατι αναλογο μου ειχε τυχει κι εμενα καποτε αλλα δεν θυμαμαι και παρα πολλα απο τοτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poly Απρίλιος 21, 2006 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2006 Δοκιμασε το alternative quick time. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingzback Απρίλιος 21, 2006 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2006 δοκιμασε να κατεβασεις το τελευταιο ffdshow:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Απρίλιος 22, 2006 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2006 K-lite mega codec pack & vlc media player ........θα παιξει σιγουρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris74 Απρίλιος 22, 2006 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2006 Αρχική απάντηση από apostglen46 [Χθες, στις 20:29] K-lite mega codec pack & vlc media player ........θα παιξει σιγουρα προσωπική επιλογή o Fhg Radium MP3 codec για ηχο, δεν θέλω να φορτώνω το Pc Με το klite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunoobidi Απρίλιος 23, 2006 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2006 Βασικά DivX player για όλες τις δουλειές...ότι δε πέζει το winamp το παίζει αυτό και είναι και freeware! Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Απρίλιος 23, 2006 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2006 Αρχική απάντηση από dimitris74 προσωπική επιλογή o Fhg Radium MP3 codec για ηχο, δεν θέλω να φορτώνω το Pc Με το klite. Γιατι αυτο??????να παιζουμε τα παντα δεν θελουμε??????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris74 Απρίλιος 23, 2006 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2006 Αρχική απάντηση από apostglen46 [Σήμερα, στις 20:05] Γιατι αυτο??????να παιζουμε τα παντα δεν θελουμε??????? κοιτα, με dvix, xvid και τον kodec αυτον μου παίζει το 99% των video. ποιος ο λόγος να γεμίσω το Pc Μου με τόσους codek με την προοπτική να τους χρησιμοποιήσω, εαν τους χρησιμοποιήσω ποτέ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.