Jump to content

GECUBE X1800GTO 256 MB

djzet

Recommended Posts

Σύνδεση PCI e 16X

Chipset RV520

Μέγιστη ανάλυση 2048 x 1536 @ 85Hz

ΜΝΗΜΗ 256 MB

Enginε Clock 500 Mhz

Memory Clock 1000 Mhz

Memory Inτerface 256 bit

RAMDAC 400 Mhz

Slot PCI EXPRESS

Ειδικά Χαρακτηριστικά hdtv ready avivo ready crossfire ready TV - out DVI

Δεν ειναι γαματη?κατατασετε αναμεσα στην Χ1600ΧT & X1800XL απο τη διαβασα στο PCWORLD (τουλαχιστον η δοκιμαστικη καρτα την οποια ειχε η ομαδα του περιοδικου) εχει την δυνατοτητα "ξεκλιδοματος" 4αρων pipelines(no idea τη εινα αυτα)τα οποια αν ξεκλιδοθουν κανουν την καρτα 1800XL δλδ καρτα αξια 400ευρος!!!(την καρτα την βρηκα στο πλαισιο εναντη 259ευρος να την παρω η να περιμενω ναβγει η 7600GT της ΝVIDIA??

(Συγνωμη κυριε διαχειρηστα!!!Δεν θα ξανασημβει κυριε διαχειρηστα!!!ΕΙΜΑΙ ΑΝΗΚΑΝΟΣ ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ!!)ΑΞΙΖΩ ΒΑΝ!:rip:

Γεια χαρά, θα σε παρακαλούσα να χρησιμοποιείς την edit.gif και να μην κάνεις posts στο καπάκι. Το θεωρούμε spam και δεν μας αρέσει καθόλου.

Επίσης να γράφεις με μικρά και να αφήνεις κενά όπου χρειάζεται μόνο... το να κάνει scroll κάποιος για να διαβάσει μία καταχώρηση δεν είναι καθόλου μα καθόλου λειτουργικό.

Μην σε νοιάζουν τα benchmarks. Απλά θα πρέπει να σκάσεις πρπ 300+ε για να σε καλύψει μια κάρτα για αρκετό καιρό. Εγώ έκανα μλκ με τη 6600Gt (180) γιατί με λίγα παραπάνω είχα μεταχειρισμένη 6800gt (εκείνη τη περίοδο).

Ψάξε κανα thread του στυλ vga στα 350Ε να δεις τι προτείνουν κ τα παιδιά εδω μέσα!

300???ρε σει η GTO 259ε λεω να αλαξω γιατι την παλια την Χ300 παιζει να την βαλω στο παλιο pc το οποιο φτιαχνω για την αδερφη μου ;) θα κανω αναββαθμηση στο pc ωρα για αυτο λεω να αλαξω τα βασικα πραγματα πχ αντιγραφικο το οποιο τα φτισε ΛΟΛ!

τωρα βεβαια δεν ξερω για την 7600gt η για την ιδια την x300 αν την αναβαθμισω την ποσοστα θα βγαλει..δυσκολη αποφαση....

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.