Jump to content

Εξαπάτηση μέσω αγγελίας πώλησης στο TheLab :vol.2:

Guest fantacιd

Recommended Posts

To post του psychotic αρχικά μου φάνηκε κωμικό αλλά μάλλον αποδείχτηκε τραγικό.

Δεν περίμενα τόσο άμεση αντίδραση του RootX k έτσι η απάντηση μου ήταν για να κερδίσω χρόνο μέχρι την απάντηση του psychotic σε πμ κ είπα να κάνω λίγο χαβαλέ με τον τυπάκο(πως αλλιώς να τον χαρακτηρίσει κανείς?)

Μια που δεν έλαβα ποτέ την απάντηση του psychotic θέλω να τον ρωτήσω εδώ:

Για ποιο λόγο έκανες registration στο thelab?

Ποιος σε έβαλε να το κανείς?

Έχεις κάτι προσωπικό μαζί μου?

Γιατί πριν ακόμα ποστάρεις έτρεξες στις αγγελίες κ βρήκες τη δικιά μου που ήταν πέρα από τη δέκατη σελίδα.

Γιατί δεν πήγες eBay ή σε κάποιο e-shop?

Tι σχέση έχεις με το overclock?

Ποτέ σκέφτεσαι να ποστάρεις σχετικά με το αντικείμενο του thelab?

Θα ξαναμπείς ή τελείωσε η αποστόλη σου?

Τι κέρδισες με το ban μου?

Ικανοποιήθηκες τώρα?

Σχεδόν 2 χρόνια τώρα συμμετέχω στην οικογένεια του thelab k pctech ,έχω κάνει αρκετές γνωριμίες φίλιες κ ίσως ...αντιπαθιες,στη Θεσσαλονίκη γνωρίζω τους περισσότερους κ προσωπικά εκτός από την επικοινωνία μας μέσω διαδικτιου, κ τώρα έρχεται ένας psychotic που κανείς δε ξέρει γιατον, με πρώτο ποστ ένα καράflame σε μένα κ ξεσηκώνοντας ένα λαϊκό δικαστήριο εναντίον μου.

κ βλέπω τώρα κάποια άτομα -νέα στο the lab- χωρίς να με γνωρίζουν ούτε καν μέσα από τα πόστ μου να χώνουν κ να απαιτούν το banαρισμα μου,ατομα που την εποχή που το the lab είχε thread τύπου «πως να δώσετε ζωή σε ένα παλιό σας block αυτά όχι μόνο δεν είχαν παλιό μπλοκ αλλά ούτε καινούργιο κ ζήτημα εάν γνώριζαν το overclock σαν έννοια!!

Στο παρελθόν έχω πουλήσει cpu,mobo,μνημες,ψυγεια κ δε ξέρω κ γω τι αλλο,προσφατα έδωσα κ κάποια memory stick κ δεν έχει κάνει κάποιος παράπονα εκτός του φίλτατου psychotic.

Σχετικά με την ομαδική του καλοκαιριού με τα psp που αναφέρθηκε για να τονιστεί η αναξιοπιστία μου,να σας ενημερώσω (πράματα που ξέρουν τα άτομα που είναι άμεσα ενδιαφερόμενα) ότι δεν ήταν σε μορφή αγγελίας αλλά ήταν μια πρόσφορα που βρήκα μέσω ενός ξένου πορταλ κ είχε σαν ελάχιστη παραγγελιά 10 κομματια,γιαυτο λόγο κ η ομαδικη,σαν οργανωτής μάζεψα τα χρήματα κ έστειλα προκαταβολη.για κακή μου τύχη αποδείχτηκε απατεώνας ο προμηθευτης,τα χρήματα που είχα στη κατοχή μου τα επέστρεψα -15 λόγο προκαταβολης,τα οποία κάποιοι τα έχουν πάρει κ αυτα.να σημειώσω ότι συμμετείχα με δυο κομμάτια.

Μια πρόταση σχετικά με τις αγγελιες.αν θέλγε + ασφάλεια βαλτέ ένα rating θετικών-αρνητικών ψήφων όπως έχουν αλλά φορά

Αυτά από μενα,απλα έπρεπε να τα πω γιατί θα έσκαγα!

Α κ μη ξεχάσετε να με Banαρετε 4 life x2 όπως είπαμε, λόγω duplicate!(διπλό-έγγραφη εννοώ μη μπερδεύεστε!)

Πάλι καλά που αποφάσισες να πεις πράγματι 1-2 πράγματα σχετικά με την υποθεση σου. Όχι ότι λες κατι ουσιαστικό δηλαδη...κατηγορείς σαφώς τον Psychotic για το ban που επέφερες ΕΣΥ ο ίδιος στον ευατό σου με την ΑΠΑΤΗ αγγελία σου και την επανάληψη αυτής εις διπλούν.

Δηλαδη θέλεις να μας πεις ότι επειδή ο εν λόγω χρήστης είναι καινούργιος δεν θα έπρεπε να παραπονεθεί για την απάτη σου?????

Επειδή δεν ξέρουμε αν κάνει οβερκλόκ, πρεπει να τον πιάσουμε κότσο και να του πουλήσεις φύκια για μεταξωτές κορδέλες?????

Επειδή δεν έχει ποστάρει ακόμα το αντικείμενο του στο lab...έχεις ΕΣΥ το δικαίωμα να ποστάρεις απάτες αγγελίες και να κοροϊδευεις τον κόσμο?????

Και στην τελική σου δώθηκε το δικαίωμα και μέσω πμ αλλά και δημόσια να εξηγήσεις τι στο καλό συμβαίνει και να υπερασπιστείς τον ευατό σου...

Αντ'αυτού βγήκες και είπες μόνος σου "δούλεψα τον πρώτο ανθρωπο που τσίμπησε στην αγγελία, αλλά για να τον ξεχρεώσω που έδωσα τα λεφτά του για να πάρω στέρεο...δούλεψα και ένα δέυτερο"

Κάτσε ρε φίλε....τώρα που το λες...νιώθω την αδικία να σε πνίγει...ναι ναι...δίκιο έχεις.

Eγώ πιστεύω ότι αν έχει συμβεί οτιδήποτε μεταξύ σας, έπρεπε να τα βρείτε και μεταξύ σας. Το TheLab δεν έχει καμία ευθύνη για τις πράξεις του καθενός όπως δεν έχει ούτε το Fleamarket, στο οποίο έχουν συμβεί όργια των οργίων.

Πάντως αν ήμουν στη θέση σου, ειδικά σαν παλιός χρήστης όπως λες, και κάποιος με κατηγορούσε αδίκως λέγοντας ψέματα για το άτομό μου, θα είχα απαντήσει πολύ διαφορετικά στο ποστ του. Το ban ίσως να μην το γλίτωνα, αλλά το βρίσιμο θα του το ριχνα.

Δεν έχεις καταλάβει κάτι. O psychotic είναι άσχετο θέμα. Ακόμα και αν αποδειχτεί ότι το εν λόγο άτομο σε μισεί θανάσιμα και ότι είναι ψυχωτικός - όνομα και πράμα - η ουσία των πραγμάτων είναι ότι μάλλον την πάτησες. Κάπου θα είδες κάποιον να πουλάει "τζάμπα" ipods π.χ. στα 100€ και σκέφτηκες ότι θα μπορούσες να πάρεις μερικά και να τα προωθήσεις μέσω forum, βγάζοντας ένα κάποιο κέρδος. Ίσως να το είδες ότι τελικά ήταν μαϊμού, ίσως και όχι. Σε κάθε περίπτωση μετά την πρώτη "καταγγελία" από "πελάτη" σου θα έπρεπε ΕΣΥ προσωπικά να στείλεις πμ σε ΟΛΟΥΣ όσους ανταποκρίθηκαν στην αγγελία σου και να τους επέστρεφες άμεσα ή με δώσεις ΟΛΑ τα χρήματα που πήρες από αυτούς.

Αν ατύχησες με τα ipods, ατύχησες εσύ. Αυτοί που τα αγόρασαν από εσένα δεν έχουν καμιά ευθύνη. Αυτό ήταν το λάθος σου. Από την στιγμή που δεν αντέδρασες - αυτό κατάλαβα - άμεσα ΕΣΥ αμέσως κινείς πολλές υποψίες. Αν εγώ ο άσχετος αγόραζα το ipod από εσένα και δεν το έπαιρνα πρέφα ότι είναι μαϊμού, θα με ειδοποιούσες ή θα έλεγες « ΟΚ τουλάχιστον από αυτόν δεν θα έχω πρόβλημα »

Οι σκέψεις μου επί του θέματος συγκλίνουν με αυτές του yanni.

Το ban το κέρδισες με την αξία σου μιας και η πρόθεση εξαπάτησης έγινε ξεκάθαρη από το post σου στο thread καταγγελίας.

Δεν καταλαβαίνω τι προσπαθείς να κάνεις με αυτό το thread.

Guest fantacιd

Mε τον psychotic δεν ειχα καμια συναλλαγη.κ δεν ξαναπουλησα το ipod.

ενα ipod εδωσα στον orion (σφαγισμενο οπως ελεγε η αγγελια)

Δεν υπηρχε προθεση να εξαπατησω τον orion (ή καθε orion) αφου δεν ηξερα οτι ειναι fake,οταν με ενημερωσε σχετικα δεχτηκα -φυσικα- την επιστροφη των χρηματων

τα εχω με psychotic γιατι δε καταλαβαινω τι ακριβως προσπαθει.

τεσπα

Δεν έχω την διάθεση να το παίξω δικαστής, δεν βλέπω τον λόγο να συνεχίζουμε την ίδια δυσάρεστη κουβέντα.

Θεωρώ ότι είπαμε ότι είχαμε να πούμε, αμφιβολία για το ban, η ομάδα του thelab δεν έχει καμία, υπάρχει λόγος να μείνει το thread ανοικτό και το 2ο account σου active?

Καταρχην αν δεν κανω λαθος το ονομα Ipod ειναι νομικα κατωχυρομενο απο την Aplle. Επομενος οταν λες οτι πουλας Ipod εννοεις το αυθεντικο. Αν δεν ειναι , τοτε απλα αναφερεις την μαρκα του η το αναφερεις σκετο σαν Mp3 player. Και για τους περιεργους βαζεις μια φωτο.

Αρχική απάντηση από fantacιd

Mε τον psychotic δεν ειχα καμια συναλλαγη.κ δεν ξαναπουλησα το ipod.

ενα ipod εδωσα στον orion (σφαγισμενο οπως ελεγε η αγγελια)

Αρχική απάντηση από fantacid

Επρεπε να βρω τα χρηματα για να τα επιστρεψω στον orion,οπως ειχαμε κανονησει.

Μετα απο δυο μερες λαμβανω πμ απο τον psychotic που θελει το 2ο ipod.

Mια κ το ειχα ελαχιστα χρησιμοποιημενο κ κρατημενη την συσκευασια φανταζε σαν μια καλη λυση να ξεχρεωσω τον orion.

μηλισα με τον psychotic k περιμενω απαντηαη για την επιστροφη χρηματων που μολλις σημερα ελαβα.

wtf?

Guest fantacιd

η αληθεια ειναι οτι ελαβα ενα πμ που ζητουσε το ipod αλλα ειχε πωληθει ηδη!

ηθελα πιστωση χρονου κ απαντησα περισσοτερο, στους επικρητες μου παρα στον psychotic περιμενοντας την απαντηση του γιαυτη την ιστορια.

τελος

reban me δεν απολογουμε για κατι που ηδη εχω καταδικαστει.

Αρχική απάντηση από fantacιd

η αληθεια ειναι οτι ελαβα ενα πμ που ζητουσε το ipod αλλα ειχε πωληθει ηδη!

ηθελα πιστωση χρονου κ απαντησα περισσοτερο, στους επικρητες μου παρα στον psychotic περιμενοντας την απαντηση του γιαυτη την ιστορια.

τελος

reban me δεν απολογουμε για κατι που ηδη εχω καταδικαστει.

Μάλιστα, δεν το πούλησες δλδ στον psychotic, δεν πήρες χρήματα από τον psychotic.

Last question. Αν κάνω login στο banned account fantacid, δεν θα βρω ίχνος συναλλαγής με τον psychotic σε πμ ?

Central Inteligent Agent X-FILES!!!!(αφηστε το δεν βγενει ακρη!!!)Το μονο που μπορεις να κανεις fantacid ειναι να ζητησεις ΜΙΑ ΜΕΓΑΑΑΑΛΗ ΣΥΓΝΩΜΗ!!!!(και ο θεος να βαλει το ανεμηστιρακι του...)

RootX, ειλικρίνα, τζάμπα ασχολήσε. Το πράγμα βρωμάει από μακριά. Όταν κάποιος φάσκει και αντιφάσκει με τον τρόπο που το κάνει ο fantacid, προσβάλλοντας τη νοημοσύνη των ανθρώπων εδώ μέσα, νομίζω πως είναι άξιος της μοίρας του. Αρκετά ασχοληθήκαμε κιόλας θεωρώ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.