Jump to content

Tuniq Tower 120

LevelOne

Recommended Posts

• Replies 49
  • Created
  • Last Reply
  • 4 months later...

Κρίμα, έλπίζω να μην βρίσκεται λόγω sold out και οχι απο πρόβλημα της εταιρειας αν και απο οσο διάβασα ειναι την SunBeamTech... Αρκετά αξιόπιστη εταιρεία με πολλα προϊόντα... Παντως αν την βρείτε πάρτε την. Η τιμή ήταν καλη (δεν ειμαι σίγουρος αν θα είναι και στις καινούριες παραλαβές όμως ;)) και επίσης κρυωνεί καλά τον E6600 που πήρα... Τον έχω επι μονίμου βάσεως στα 3.30 με αρκετή τάση και μέγιστη θερμοκρασία 38 βαθμούς...

Αρχική απάντηση από LevelOne [Σήμερα, στις 15:36]

....Τον έχω επι μονίμου βάσεως στα 3.30 με αρκετή τάση και μέγιστη θερμοκρασία 38 βαθμούς...

To core temp τι σου λέει??

aaargh!!! θέλω μια!!!! Αγόρασα το case της sunbeamtech silent storm πριν κανα μήνα και έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος. Όπότε μόλις διάβασα για το tuniq tower 120 είπα να το πάρω και αυτό, αλλά πως;!!! Δεν το πουλάει κανείς. :wall:

Πάντως παίζει να έχει κανείς τέστ της ψύκτρας αυτής εναντίον νερού?Δηλαδή πήγε κανείς από νερό σε τέτοια ψύκτρα/έχει κανείς και τα 2 να μας πει διαφορές?Η πόση διαφορά υπολογίζετε να έχει περίπου αυτή η ψύκτρα από το (καλό) νερό?

ΠΩΛΕΙΤΑΙ TUNIQ TOWER 120 ΣΕ... ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ. ΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΜΕ BMW M3 CABRIO ΚΑΙ 2 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ... PM ME! :innocent::blink::unsure::woot:

Πάντως χώρια την πλάκα, μπορώ να την δανείσω σε κάποιον να κάνει αυτο το τέστ, θα με ενδιέφερε πολύ το απότέλεσμα... Πάντως είναι κλάσεις ανώτερη απο το Reserator που είχα (αλλα μάλλον αυτο είναι χειρότερο και απο το stock cooler...) Τι να πώ... Στην διάθεση σας η Tower...

Αρχική απάντηση από LevelOne

ΠΩΛΕΙΤΑΙ TUNIQ TOWER 120 ΣΕ... ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ. ΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΜΕ BMW M3 CABRIO ΚΑΙ 2 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ... PM ME! :innocent::blink::unsure::woot:

Πάντως χώρια την πλάκα, μπορώ να την δανείσω σε κάποιον να κάνει αυτο το τέστ, θα με ενδιέφερε πολύ το απότέλεσμα... Πάντως είναι κλάσεις ανώτερη απο το Reserator που είχα (αλλα μάλλον αυτο είναι χειρότερο και απο το stock cooler...) Τι να πώ... Στην διάθεση σας η Tower...

Αν έχεις κέφια έλα μια μέρα σπίτι να το κάνουμε το τεστ ..

Λοιπόν τώρα στο ψητό.

Με τάση 1.675 συμφωνα με την ρημάδα P5W DH Deluxe με το τελευταίο BIOS (Το οποίο ειναι πολυ σταθερό και δουλευει καλυτερα τις μνήμες απο πρίν - κατεβάστε το οπωσδήποτε)

Στα 3.30 έτρεξα ενα SuperPi 32MB το οποίο ψιλοβαρέθηκα να τελειώσω (3:30πμ) δείτε θερμοκρασία...

cdcdcdcdcdcdcddcdd.gif

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.