Jump to content

Nandub πρόβλημα

agathos

Recommended Posts

Προσπαθώ να χρησιμοποιήσω το nandub για την εισαγωγή υπότιτλων σε xvid ταινίες αλλά μου τις επιστρέφει ασυμπίεστες. Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να ενεργοποιήσω την επιλογή για την συμπίεση και τη χρήση κάποιου codec? Η επιλογή Video-> Compression του Virualdub δεν υπάρχει.

Aπλά θέλω να το χρησιμοποιώto nandub γιατί σε μερικές ταινίες το VirtualDub/VirtualDubMod δημιουργεί μη συγχρονισμoύ ήχου και εικόνας οπότε η χρήση του nandub είναι απαραίτητη έστω και με κόστος τις περιορισμένες επιλογές codec

Το πρόβλημα λύθηκε εγκαθιστώντας τον σωστό codec .Για να λειτουργήσει σωστά το Nandub πρέπει να είναι εγκατεστημένος κάποιος codec για xvi .Εγώ είχα εγκατεστημένους κάποιους από τους τελευταίους που βρήκα αλλά αυτοί δεν ήταν αυτοί που έπρεπε. Εγκατέστησα τον K-Lite Mega Codec Pack συμπεριλαμβανόταν μέσα σε αυτό το πακέτο . Πραγματικά δεν ξέρω ποιος ήταν αλλά τώρα δουλεύει. Ίσως να είναι λίγο χαζή ΄΄ λύση αλλά δουλεύει .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.