agathos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19, 2006 Προσπαθώ να χρησιμοποιήσω το nandub για την εισαγωγή υπότιτλων σε xvid ταινίες αλλά μου τις επιστρέφει ασυμπίεστες. Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να ενεργοποιήσω την επιλογή για την συμπίεση και τη χρήση κάποιου codec? Η επιλογή Video-> Compression του Virualdub δεν υπάρχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
agathos Απρίλιος 20, 2006 Author #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2006 Το περιεργο είναι πως πριν κάνω format στον υπολογιστή μου δούλευε κανονικά και τώρα δεν μπορώ να βρώ τι κάνω λάθος Link to comment Share on other sites More sharing options...
agathos Απρίλιος 20, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2006 Aπλά θέλω να το χρησιμοποιώto nandub γιατί σε μερικές ταινίες το VirtualDub/VirtualDubMod δημιουργεί μη συγχρονισμoύ ήχου και εικόνας οπότε η χρήση του nandub είναι απαραίτητη έστω και με κόστος τις περιορισμένες επιλογές codec Link to comment Share on other sites More sharing options...
agathos Απρίλιος 21, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2006 Το πρόβλημα λύθηκε εγκαθιστώντας τον σωστό codec .Για να λειτουργήσει σωστά το Nandub πρέπει να είναι εγκατεστημένος κάποιος codec για xvi .Εγώ είχα εγκατεστημένους κάποιους από τους τελευταίους που βρήκα αλλά αυτοί δεν ήταν αυτοί που έπρεπε. Εγκατέστησα τον K-Lite Mega Codec Pack συμπεριλαμβανόταν μέσα σε αυτό το πακέτο . Πραγματικά δεν ξέρω ποιος ήταν αλλά τώρα δουλεύει. Ίσως να είναι λίγο χαζή ΄΄ λύση αλλά δουλεύει . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.