Bassjunkies Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19, 2006 Έχω ένα σοβαρό πρόβλημα αυτό τον καιρό που με έχει φέρει σε μεγάλο αδιέξοδο. Έχω εγκαταστήσει το SUSE 9.2 και προσπαθώ να γράψω σε ένα εξωτερικό δίσκο USB ο οποίος είναι NTFS διάφορα αρχεία ή να δημιουργήσω φακέλους αλλά το σύστημα δεν με αφήνει με κωδικό επιστροφής λάθους - access denied!!! Αν μπωρεί κάποιος να μου δώσει τα "φώτα" του θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα!!! Δεν μπορώ να μεταφέρω καθόλου αρχεία από το PC μου... Please HELP Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnson Απρίλιος 20, 2006 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2006 Δεν μπορείς να γράψεις σε NTFS από λειτουργικό σύστημα Linux.Ίσως να μπορείς με extra χακεριές ή άλλα προγράμματα αλλά δεν προτείνεται.Κράτα back-up τα δεδομένα σου και κάνε format τον δίσκο σε FAT32. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bassjunkies Απρίλιος 20, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2006 Ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Θα το δοκιμάσω και θα postάρω αποτέλεσμα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bassjunkies Απρίλιος 20, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2006 Αυτό ήταν!!! Δούλεψε!!! Χίλια ευχαριστώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Απρίλιος 24, 2006 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2006 Εγγραφή σε ntfs δεν υποστηρίζεται ακόμα. Υποστηρίζεται μόνο ανάγνωση και εγγραφή πάνω σε ήδη υπάρχον block. Γενικά σε εξωτερικούς δίσκους προτείνεται το fat32. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bassjunkies Απρίλιος 26, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2006 Ωραίος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.