Jump to content

3ετης εγγυηση σε HP

Vadergr

Recommended Posts

2 ερωτησουλες

1)Τα hp αν παρουσιασουν καποιο σφαλμα επιδιορθωνονται εδω στην Ελλαδα?Αν ναι, το κανουν σε ευλογο χρονικο διαστημα?

2)Τι διαφορα εχει αυτη η εγγυηση σε σχεση με αυτην εδω ?

Απο οτι καταλαβαινω ειναι ιδιες αλλα διαφερουν στην τιμη.Ξερει καποιος κατι παραπανω?

Κοίτα,όσον αφορά το πρώτο..Απ'ότι ξέρω από δική μου εμπειρία(όχι σε laptop)σε εκτυπωτή HP....Επιδιορθώνονται στην Ελλάδα,αλλά δυστυχώς χρειάζεται μεγάλο χρονικό διάστημα για έλεγχο και επισκευή ή αντικάτασταση της συσκευής..Εμένα μου έκανε για τον εκτυπωτη(τον πήρα από το ΠΛΑΙΣΙΟ)30 ημέρες για να το παραλάβω...Εκτός αν το πας στην ίδια την HP εταιρία,η οποία δεν έχω ιδέα που βρίσκεται στην Αθήνα....και εκεί μπορεί να στο κάνουν σε μικρότερο χρονικό διάστημα απ'ότι το μαγαζί που την πήρες την συσκευή!

Στο 2) δεν ξέρω να σε βοηθήσω και πολύ..Το μόνο που παρατηρώ κι εγώ είναι μια ίδια εγγύηση και στις 2 περιπτώσεις που έδειξες αλλά λογικά αλλάζει η τιμή ανάλογα με την συσκευή που θα αγοράσεις...

Ελπίζω να βοήθησα και να μην σου δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα ποτέ σε HP συσκευή!!!

Μόνο αν είναι Acer. ;-)

Γενικά δεν πιστεύω ότι αξίζει να κρατάς laptop πάνω από 1-2 χρόνια (μπαταρία, αργά περιφερειακά, φθορά οθόνης). 2 χρόνια είναι υπεραρκετά και μπορείς να το καταφέρεις χωρίς να πληρώσεις τίποτα επιπλέον (ανάλογε με τον μεταπωλητή).

Όχι αν πρέπει να πληρώσεις το ένα δέκατο της αξίας. Δηλαδή πόσο νομίζεις ότι θα κοστίζει ένα σημερινό laptop μετά από 2 χρόνια ώστε να δικαιολογεί το κόστος της 3 ετούς εγγύησης?

Αυτό που αξίζει είναι το accidental.

Σου πέφτει και στο φτιάχνουν, από τους λόγους που είχα πάρει Acer ήταν το φτηνό accidental. Βέβαια όπως αποδείχθηκε......... τα λόγια περιττεύουν!

Πάντως από τα 2 στα 3 χρόνια όντως δεν αξίζει (ειδικά στο Asus, που κοστίζει ~150!!!!!)

• 2 weeks later...
Αρχική απάντηση από Vadergr [19-04-2006 19:57]

2 ερωτησουλες

2)Τι διαφορα εχει αυτη η εγγυηση σε σχεση με αυτην εδω ?

Απο οτι καταλαβαινω ειναι ιδιες αλλα διαφερουν στην τιμη.Ξερει καποιος κατι παραπανω?

vader επειδή το έχω ψάξει και εγώ στο ίδιο μαγαζί ούτε και αυτοί ξέρουν τί είναι το καθένα.

H U4395A αφορά παραλαβή και επιστροφή, εκτός από εξωτερική οθόνη, υποστήριξη υλικού, για 3 έτη ενώ η U4396A αφορά υπηρεσία παραλαβής και επιστροφής, υποστήριξη υλικού, για 3 έτη.

Απ'ό,τι βλέπεις υπάρχει διαφορά και πρέπει να επιλέξεις προσεκτικά αυτό που θέλεις..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.