MasterDAL Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19, 2006 Κυρίες και κύριοι έφτασε η ώρα. Κυκλοφόρησε το Dreamfall :jump: Μερικά πρόχειρα link... http://www.dreamfall.com/ http://forums.adventuregamers.com/showthread.php?t=14446 http://www.gamespot.com/pc/adventure/longestjourney2wt/index.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Απρίλιος 19, 2006 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2006 οποιος εχει παιξει το πρωτο καταλαβαινει τι σημαινει.Θα ειναι το aventure της χρονιας Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Απρίλιος 20, 2006 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2006 Μακράν το καλύτερο adventure που έχω παίξει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Απρίλιος 20, 2006 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2006 Αντιο... oblivion!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πριονέτο Απρίλιος 20, 2006 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2006 Δεν έχει αποσπάσει καλά reviews μέχρι στιγμής πάντως.Ηρθε ελλάδα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpamparos Απρίλιος 22, 2006 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2006 Γραφουμε Ελληνικά σύμφωνα με του κανόνες του Φόρουμ Stay Legal Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaspiou Απρίλιος 24, 2006 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2006 κλασικα. Παλι adventure βγαινει σε 3D και δεν φτανει μονο αυτο γινετε και action/ stelth, βλεπε Broken Sword III και γινετε μαπα τελειως.Λες και μας πολυενδιαφερουν τα γραφικα αμα ειναι αριστουργηματικη η υποθεση...:daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Απρίλιος 24, 2006 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2006 Αρχική απάντηση από vaspiouΛες και μας πολυενδιαφερουν τα γραφικα αμα ειναι αριστουργηματικη η υποθεση...Καλά τα γραφικά, καλή κι η υπόθεση αλλά αυτό που θέλουμε είναι σοβαρούς γρίφους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Απρίλιος 24, 2006 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2006 Δηλαδης μυριζει πατατα φουρνου?? Το ηξερα οτι θα ειναι σε στυλ broken sword3 απο τις συνεντευξεις του τυπακου αλλα ελπιζω...Ακομα να το παιξει κανας Unstoppable??? Eστω για 5 λεπτακια πριν ξαναβαλει COD2.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Απρίλιος 24, 2006 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2006 Αρχική απάντηση από spc Καλά τα γραφικά, καλή κι η υπόθεση αλλά αυτό που θέλουμε είναι σοβαρούς γρίφους! Και δυστυχώς εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων πρέπει να ανατρέξουμε ΠΟΛΥ πίσω για να βρούμε ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΓΡΙΦΟΥΣ. (Αχ βρε infocom και Level9 που είστε!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Απρίλιος 24, 2006 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2006 Αρχική απάντηση από SLN..........Ακομα να το παιξει κανας Unstoppable??? Eστω για 5 λεπτακια πριν ξαναβαλει COD2.... Προφανως το εβαλα, αλλα ουτε το video δεν ειδα, χαχαχα, σημερα θα το δω καλυτερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Μάϊος 4, 2006 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2006 το μονο που δν μου αρεσει ειναι ο χειρισμος του.γυρνας το ποντικι δεξια κ η καμερα παει αριστερα..ολιγον σπαστικο!!! κ αν βαλεις το mouse την αλλη ρυθμιση τοτε αστα!!!!!κουνιεται κ η ΖΟΕ απο κει κ σου ρχετε να τα σπασεις ολα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάϊος 4, 2006 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2006 Αρχική απάντηση από amgamer το μονο που δν μου αρεσει ειναι ο χειρισμος του. γυρνας το ποντικι δεξια κ η καμερα παει αριστερα..ολιγον σπαστικο!!! κ αν βαλεις το mouse την αλλη ρυθμιση τοτε αστα!!!!!κουνιεται κ η ΖΟΕ απο κει κ σου ρχετε να τα σπασεις ολα! Απλά πας στις ρυθμίσεις της κάμερα στο Game και αλλάζεις το horizontal Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάϊος 4, 2006 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2006 Αρχική απάντηση από amgamer το μονο που δν μου αρεσει ειναι ο χειρισμος του.γυρνας το ποντικι δεξια κ η καμερα παει αριστερα..ολιγον σπαστικο!!! κ αν βαλεις το mouse την αλλη ρυθμιση τοτε αστα!!!!!κουνιεται κ η ΖΟΕ απο κει κ σου ρχετε να τα σπασεις ολα! Το αυτό(αν και δεν έψαξα και πολύ τις ρυθμίσεις - πέραν αυτών που λες κι εσύ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάϊος 4, 2006 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2006 Ρε μια χαρά είναι λέμεεεεε.....Επίσης, θα πρέπει να πω ότι το παιχνίδι είναι amazing! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasterDAL Μάϊος 4, 2006 Author #16 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2006 Εμένα ακόμα δεν έχει πέσει στα χέρια μου :TD: :bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Μάϊος 5, 2006 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2006 παω να το κοιταξω αυτο που ειπατε..ευχαριστω!!!!!!!το παιχνιδι ειναι amazing!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
radpilot Μάϊος 7, 2006 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2006 Θέλω και εγωωωωωωωωωώ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάϊος 7, 2006 #19 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2006 Έχω κολλήσει στον καταρράκτη και δεν μπορώ να βρω την μελωδία με τις 4 (από τις 3) νότες.....Το έχει περάσει κανείς αυτό το σημείο;Δεν θέλω απάντηση στο γρίφο, απλώς ρωτάω από περιέργεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάϊος 8, 2006 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2006 Αρχική απάντηση από spc Έχω κολλήσει στον καταρράκτη και δεν μπορώ να βρω την μελωδία με τις 4 (από τις 3) νότες.....Το έχει περάσει κανείς αυτό το σημείο;Δεν θέλω απάντηση στο γρίφο, απλώς ρωτάω από περιέργεια... Ναι αμέ... απο κει και πέρα αρχίζουν τα καλά!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.