Jump to content

broblem με HD 2,5" usb

Recommended Posts

Start-->run: diskmgmt.msc

και τσέκαρε αν τον έχει εκεί. Αν τον έχει, κάντον format/partition.

Αρχική απάντηση από RootX

yep.

κωστα δοκιμασε αυτο που σου λεει ο φανης

οκ επιτελουσ την γλιτωσε ο ατιμοσ πανε ομωσ τα μπ3 ευχαριστω πολυ.......σε λαπτοπ τον εβλεπε ,,,,,,,τεσπα

Αρχική απάντηση από RootX

Αρχική απάντηση από blacK_iCe

οκ επιτελουσ την γλιτωσε ο ατιμοσ πανε ομωσ τα μπ3 ευχαριστω πολυ.......σε λαπτοπ τον εβλεπε ,,,,,,,τεσπα

Βιάστηκες λίγο (θα έλεγα ότι δεν στα είπε και πολύ ξεκάθαρα ο αντίμινης αλλά δεν τολμώ...:p).

Τεσπά για το μέλλον να ξέρεις ότι δεν χρειαζόταν το partition / format απλώς μόνο να κλίκαρες πάνω του και να τον έκανες ''Enable'' / ''Active'' και δεν θα έχανες τα υφιστάμενα δεδομένα (αν και βέβαια δεν διευκρίνισες αρχικά ότι είχες data).

Πιθανοτατα δεν ειναι το laptop που τον ειδε αλλα κατι δεν εκανες καλα!

Πιθανολογω οτι εφταιγε το καλωδιο που τον συνεδεες πανω στον υπολογιστη σου,δηλαδη ή οτι ειναι πολυ λεπτο ή απλα δεν ειναι καλο, ή απλα τον συνδεσες στις μπροστινες usb οι οποιες στα περισσοτερα κουτια δεν δινουν αρκετο ρευμα για να δουλεψει σωστα ο δισκος!!

Δοκιμασε αυτα που σου ειπα και πες μου

εχω το ιδιο περιπου προβλημα...στο ντεσκτοπ δεν μου τον αναγνωριζει καθολου, σε κανενα usb...στα λαπτοπς το αναγνωριζει αμεσως :( μηπως φταινε τα usb της μητρικης ? με την εντολη diskmgmt.msc δε φαινεται πουθενα

καλισπερα παιδια και χριστοσ ανεστι παλι προβλημα με τον hd 2,5 κατα την μεταφορα αρχειων κολαι και δεν μεταφερη τιποτα πρεπει να τον αποσυνδεσο για ξεκολιση το πσ τα εχω παρη με αυτον θα παρω μαλον ........RMA

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.