feanorian82 Ιούλιος 13, 2006 #61 Ιούλιος 13, 2006 Και το The Suffering ειναι καλό σε αυτά τα πλαίσια.http://www.thesuffering.midway.com/
inertiacreep Ιούλιος 13, 2006 #62 Ιούλιος 13, 2006 Αρχική απάντηση από X-kyramas Το painkiller είναι ακριβώς αυτό που ζητάει ο Mainframe! Προφανώς ρε σύ, αφού το τερμάτισε κιόλας το παληκάρι : Τπτ άλλο έχει να προτείνει κάποιος? Αλλιώς να δοκιμάσω το Condemned, άντε και μου τρέχουν τα σάλια... Επίσης, τι γίνεται με κείνο το Carmageddon? Κανα νεο?
Mainframe Σεπτέμβριος 11, 2006 Author #63 Σεπτέμβριος 11, 2006 Το Condemned λέει τίποτα? Δεν το έχω πάιξει ακόμα...! Κανένα κολασμένο καινούργιο υπάρχει?
kunoobidi Σεπτέμβριος 11, 2006 #64 Σεπτέμβριος 11, 2006 Το condemned είναι ξυλίκι κ κυνήγι με ψυχοπαθείς δολοφόνους δίχως πολύ σφιχτή υπόθεση. Ιδίως στο τέλος είναι ολίγον ''ό,τι νά'ναι''. Αυτό οιυ μου έκανε εντύπωση είναι τα fatalities που μπορούσες να κάνεις στους εχθρούς. Π.Χ ram: αρπάζεις το κεφάλι και σκας γονατιά...
GruntGR Σεπτέμβριος 11, 2006 #65 Σεπτέμβριος 11, 2006 Κουτουλιδι σκας νομιζω αλλα τεσπα ειναι πολυ ωραιο και με ενα ζευγαρι ποιοτικα ακουστικα ειναι οτι πρεπει το βραδυ μονο που ειναι λιγο μικρο και σχετικα ευκολο, προσπαθουσα να το κανω πιο δυσκολο χρησιμοποιωντας μονο taser και melee, αλλα απο ενα σημειο και μετα δεν μπορουσα να αντισταθω στο να μην χρησιμοποιησω shotgun
kunoobidi Σεπτέμβριος 11, 2006 #66 Σεπτέμβριος 11, 2006 δύσκολο με taser+μπουκέτα; Αυτό είναι καθαρό abuse αν σκεφτείς ότι με quickload φορτίζεται το taser (bug?!@#)
$pIdy_mc Σεπτέμβριος 11, 2006 #67 Σεπτέμβριος 11, 2006 Αρχική απάντηση από astrolabos Painkiller και από εμένα. Σου προκαλεί δέος. Oh yes Painkiller δαγκωτό:worship:
Maximus Σεπτέμβριος 12, 2006 #68 Σεπτέμβριος 12, 2006 Αρχική απάντηση από GruntGR Κουτουλιδι σκας νομιζω αλλα τεσπα ειναι πολυ ωραιο και με ενα ζευγαρι ποιοτικα ακουστικα ειναι οτι πρεπει το βραδυ μονο που ειναι λιγο μικρο και σχετικα ευκολο, προσπαθουσα να το κανω πιο δυσκολο χρησιμοποιωντας μονο taser και melee, αλλα απο ενα σημειο και μετα δεν μπορουσα να αντισταθω στο να μην χρησιμοποιησω shotgun Agree, αυτή η καραμπίνα είναι killer. Αν και γενικά ο χαρτοκόπτης ήταν το favorite
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.