Jump to content

Υπάρχει η κόλαση σε παιχνίδι?

Mainframe

Recommended Posts

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από X-kyramas

Το painkiller είναι ακριβώς αυτό που ζητάει ο Mainframe!

Προφανώς ρε σύ, αφού το τερμάτισε κιόλας το παληκάρι :D:

Τπτ άλλο έχει να προτείνει κάποιος? Αλλιώς να δοκιμάσω το Condemned, άντε και μου τρέχουν τα σάλια...

Επίσης, τι γίνεται με κείνο το Carmageddon? Κανα νεο?

• 1 month later...

Το condemned είναι ξυλίκι κ κυνήγι με ψυχοπαθείς δολοφόνους δίχως πολύ σφιχτή υπόθεση. Ιδίως στο τέλος είναι ολίγον ''ό,τι νά'ναι''. Αυτό οιυ μου έκανε εντύπωση είναι τα fatalities που μπορούσες να κάνεις στους εχθρούς. Π.Χ ram: αρπάζεις το κεφάλι και σκας γονατιά...

Κουτουλιδι σκας νομιζω αλλα τεσπα :p ειναι πολυ ωραιο και με ενα ζευγαρι ποιοτικα ακουστικα ειναι οτι πρεπει το βραδυ :D μονο που ειναι λιγο μικρο και σχετικα ευκολο, προσπαθουσα να το κανω πιο δυσκολο χρησιμοποιωντας μονο taser και melee, αλλα απο ενα σημειο και μετα δεν μπορουσα να αντισταθω στο να μην χρησιμοποιησω shotgun :D

δύσκολο με taser+μπουκέτα; Αυτό είναι καθαρό abuse αν σκεφτείς ότι με quickload φορτίζεται το taser (bug?!@#)

Αρχική απάντηση από astrolabos

Painkiller και από εμένα. Σου προκαλεί δέος.

Oh yes :cool:

Painkiller δαγκωτό:worship:

Αρχική απάντηση από GruntGR

Κουτουλιδι σκας νομιζω αλλα τεσπα :p ειναι πολυ ωραιο και με ενα ζευγαρι ποιοτικα ακουστικα ειναι οτι πρεπει το βραδυ :D μονο που ειναι λιγο μικρο και σχετικα ευκολο, προσπαθουσα να το κανω πιο δυσκολο χρησιμοποιωντας μονο taser και melee, αλλα απο ενα σημειο και μετα δεν μπορουσα να αντισταθω στο να μην χρησιμοποιησω shotgun :D

Agree, αυτή η καραμπίνα είναι killer. Αν και γενικά ο χαρτοκόπτης ήταν το favorite :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.