Mainframe Μάϊος 4, 2006 Author #41 Μάϊος 4, 2006 Μετά τις συμβουλές σας πήρα το Painkiller black edition που έχει και το expansion και το έχω λειώσει. μιλάμε για πολύ χαμό!.Να είστε καλά βρε παιδία.. Αναφορικά με το Diablo 1&2 τα οποία πρωτινέ κάποιος από την παρέα, θα ήθελα να πω πως ΝΑΙ ίσως το καλύτερο PC game για μένα μέχρι τώραΈλα όμως που δεν έχει βγει μέχρι τώρα κάτι εξίσου παρόμοιο και φυσικά εφάμιλλο..Υπομονή, κάπου διάβασα ότι ετοιμάζεται το 3Ίδωμεν
H.A.Balafoutre Μάϊος 4, 2006 #42 Μάϊος 4, 2006 Αρχική απάντηση από Mainframe [Σήμερα, στις 12:32] ..Υπομονή, κάπου διάβασα ότι ετοιμάζεται το 3Ίδωμεν Έχω την εντύπωση πως ακούγονται πολλές φήμες για το τίποτα, αλλά όπως τα λες είναι, ίδωμεν.
g_0x Μάϊος 4, 2006 #43 Μάϊος 4, 2006 παιδες απο καιρο εψαχνα ενα τετοιο θρεντ κ πολυ μαρεσε που το βρηκα.μπραβο στον mainframe που το ανοιξε.ευγε!!! το παινκιλερ το επαιξα αλλα χωρις το εξπανσιον.πολυ καλο αλλα στο εξπανσιον μου ειπαν οτι παιζεις σε ενα σπιτι με πεθαμενα παιδια που ειναι διαολια.κ η δικαιολογία είναι οτι πηγαν στη κολαση γιατι ηταν αβαπτιστα......(φαντασια που εχουν...) το μανχαντ μου ειπανε οτι ειναι πολυ αρρωστο κ οσοι γνωστοι το επαιξαν τους αιδιασε...δε το εχω παρει ακομα αλλα θελω κατι τελείως αρρωστημενο...παλια με το καρμαγεδον οι γονεις μου με εκραξαν κ με ελεγαν οτι εχω ψυχολογικα...αλλα δε ξερω...θελω κατι τελειως βρωμικο με που...τανες,σκοτωμους, τζογο, μαφια αλλα με εμφαση στο να καθαριζεις για τη πλακα κ πολυ ρεαλιστικα.παιζει τιποτε? Μήπως είναι απο την ελλιψη του σεξ?
darkCount Μάϊος 4, 2006 #44 Μάϊος 4, 2006 Εγώ ξέρω ότι η ζωή στο φόρουμ μετά απο αυτό το θρεντ δεν θα είναι ποτε ξανα η ίδια....
darkCount Μάϊος 4, 2006 #46 Μάϊος 4, 2006 Οι μισοί μας έχετε βγει serial killers εδω πέρα ραααααααα.Τι εννοω?!Δεν θα ξέρεις σε ποιον να μιλήσεις και από ποιον θα τη βρεις....
Mainframe Μάϊος 12, 2006 Author #48 Μάϊος 12, 2006 Παιδία, χτύπησα και τα LOGITECH Z-2300 2.1 όπου περιττό είναι να σας πω πως γίνεται χαμός. Ακούστε το κορυφαίο...Προχθές χτυπάει το κουδούνι της εξώπορτας. Ήταν ή γειτόνισσα η οποία έδωσε στην δικιά μου αγιασμό γιατί με αυτά που ακούει φρίκαρε!!! Καλά μηλάμε για πολύ μούρλα...Ρε παλικάρια έχω κολλήσει στην τελευταία πίστα του Painkiller (Hell). Τι στο καλό πρέπει να κάνω? Έχω σφάξει σχεδόν όλο το κόσμο αλλά δεν βλέπω φως! Τι μου ξεφεύγει?
g_0x Μάϊος 12, 2006 #49 Μάϊος 12, 2006 expansion εχεις?στο κανονικο σου πριζει λιγο μεχρι να το τελιεωσεις γιατι τα γαμ...ημενα δεν πεθαινεουν με τιποτε.εννοειτε οτι πρεπει να το παιζεις με κωδικους γιατι δε προκειτε να το τερματισεις αλλιως ποτε....ασχετο.οταν κανει Laoding απο πιστα σε πιστα η πενταλφα δε τα σπάει?πολυ διαβολικο παιχνιδι...μπρρρρρρρρρρρρρ :devil:
Mainframe Ιούνιος 6, 2006 Author #51 Ιούνιος 6, 2006 Το Painkiller τελείωσε...επιτέλους!!! Καμιά καινούργια αιματηρή μπαμ-μπουμ ιδέα? Προς ενημέρωση σας, από όσα θυμάμαι, έχώ ήδη τελειώσει DOOM(1-2-3), FEAR, QUAKE (1-2-3-4), FAR CRY, COD(1-2), Metal of Honor (1-2), HL2 και Battlefield II . Παίζει τίποτα άλλο καλό? Δώστε καμία ιδέα ρε παλικάρια γιατί τον τελευταίο καιρό το έχω γυρίσει στο pacman..
GruntGR Ιούνιος 6, 2006 #53 Ιούνιος 6, 2006 Soldier of Fortune 1 αν μπορεις να το βρεις, και το 2 καλο ειναι αλλα το 1 αλλη αισθηση :devil:
Tsunami Ιούνιος 6, 2006 #54 Ιούνιος 6, 2006 Condemned:Criminal Origins από μένα...Από τα λίγα παιχνίδια που ξεκολλάς σιδηρολοστό από τον τοίχο και τον κάνεις εντοιχιζόμενο στην φάτσα του πρεζονιού που σου επιτίθεται...
Bigi Ιούνιος 6, 2006 #56 Ιούνιος 6, 2006 Condemned και από μένα.Πραγματικά με έπιανε ανατριχίλα όταν έπαιζα μόνος το βράδυ με ψιλοδυνατά τον ήχο.Τρομερή ατμόσφαιρα.Λίγο μικρό βέβαια, αλλά καλό.
Mainframe Ιούλιος 12, 2006 Author #58 Ιούλιος 12, 2006 HL2 Expansion τέλος.....Τώρα είμαι στο Titan Quest (level 28) το οποίο είναι απλά παιχνιδάρα! Μάγκες οποίος δεν το έχει παίξει και του αρέσουν τέτοιου είδους παιχνίδια να τρέξει να το βρει άμεσα....Αυτά!
X-kyramas Ιούλιος 13, 2006 #59 Ιούλιος 13, 2006 Το painkiller είναι ακριβώς αυτό που ζητάει ο Mainframe!
Mainframe Ιούλιος 13, 2006 Author #60 Ιούλιος 13, 2006 Titan Quest τέλος στο normal! Τώρα σειρά έχει το Epic level...Νέα όπλα, νέες πανοπλίες κλπ κλπ. :jump1:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.