Jump to content

Υπάρχει η κόλαση σε παιχνίδι?

Mainframe

Recommended Posts

Painkiller κι από εμένα αλλά μονό για τν πώρωση του ότι όλα τα σφάζεις όλα τα μαχαιρώνεις, τα πυροβολείς τα ανατινάζεις.. κλπ κλπ

’πειρα κολασμένα κερατάκια έτοιμα να πέσουν για την τιμή των όπλων τους

Αν ψάχνεις τρομακτική ατμόσφαιρα όμως δε νομίζω ότι είναι το παιχνίδι για εσένα και αυτό όχι γιατί τα περιβάλλοντα είναι παιδικά απλά μέσα στις πιστές ο Ήρωας είναι κάτι σα θεός είσαι ένας και σκοτώνεις μέσα σε λιγότερο από 3 λεπτά 150-200 ανθρωπόμορφα ή μη πλάσματα της κολάσεως.

Τόσο τούμπανο ηρώα που έχεις μονό αίσθηση υπεροχής αισθάνεσαι.

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Είμαι βαθύτατα συγκινημένος από τις απαντήσεις σας.... Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω παίξει το painkiller ούτε το SOF 2. Θα τα χτυπήσω άμεσα.

Όσο για την Ολυμπιακάρα αυτό που παίζει δεν είναι βία αλλά τσόντα..και μάλιστα τριφασική. Αναρωτιέμαι μήπως θα πρέπει να βγάλουμε από προπονητή τον Σολιντ και να βάλουμε στην θέση του το μεγάλο Μπέρτο.για όσους γνωρίζουν φυσικά.!!!

Συνεχίζοντας για τα PC games, έχω διαπιστώσει πως ενώ υπάρχει η τεχνογνωσία των γραφικών δεν έχει βγει κάτι που να αγγίζει σε ρεαλισμό την πραγματικότητα .Παράδειγμα -κατά την διάρκεια του παιχνιδιού πυροβολείς κάποιον στο κεφάλι .Και ρωτώ> Που είναι τα αίματα, που είναι τα μυαλά, που είναι η τρύπα στην τελική? Τον βλέπεις κάτω λες και κοιμάται στο κρεβάτι του!!!! Απαράδεκτο!!! Μαχαιρώνεις κάποιον.Που είναι το αίμα ? που είναι τα άντερα? Γιατί το μαχαίρι δεν έχει κοκκινίσει από αίμα? Θα μου πει κάποιος ότι δεν το κάνουν για να μην πρωοθούν τη βία.Ως απάντηση λέω> ας βάλουν στο κουτί ότι το παιχνίδι είναι για ηλικίες πάνω τον 18. Αν το καλοσκεφτείς το PC σε συνδιασμό με το Internet είναι η απόλυτη έκφραση ελευθέριας.Μέσα παίζουν σατανηστές, παιδόφιλοι, εγκληματίες, πειρατές, ιοί, πολιτικά κόμματα, ομάδες, πώληση όπλων, ναρκωτικών, ηλεκτρονικός τζόγος και ότι άλλο σκεφτείς - καλό ή κακό. Στο pc game λοιπόν ρε παιδία γιατί είμαστε στο στάδιο της τρίλιζας και του μουτζούρι?

Αρχική απάντηση από darkCount [Σήμερα, στις 14:06]

Μεγάλε No Offence αλλά να το κοιτάξεις αυτο....είναι σοβαρό:flower:

Είναι μέσα στα πλαίσια της θεραπείας μου...

Μου έχουν μείνει βιώματα από τότε που έπαιζα το Commando στο Spectrum....ποτέ δεν κατάφερα να περάσω την πίστα με τα υποβρύχια γιατί με τρώγον οι αρκούδες...:p

Και όπως έλεγε και ο λοχαγός μου στο τάγμα .....δυο πράγματα αγαπάμε .....τις που..νες και τον πόλεμο!!!!!!!!!:banging:

Αρχική απάντηση από kallileo

εγω θα ελεγα και το undying.......

Μπαα.Δεν είναι splatter το undying. Και εγώ το SOF2 σκέφτομαι.Μου άρεσε να κόβω τα μέλη των εχθρών ένα-ένα με το shotgun. Πολύ γέλιο:devil:

Έχουμε και λέμε:

1. Soldier Of Fortune 2

2. Painkiller

3. Bloodrayne 2.

4. Undying

5. Manhunt

6. Condemned

Σας έρχεται τίποτα άλλο στο μυαλό?

Αρχική απάντηση από gznp [Σήμερα, στις 17:02]

Grand Theft Auto

γιακ ! χαμος ναι, βια οχι :( ισως τα 1 και 2 και αυτα με το ζορι ( αυτα τα sprites σου αφηνουν πολλα στην φαντασια :devil: ) αλλα τα υπολοιπα καθε αλλα παρα "βιαια" θα μπορουσα να τα χαρακτηρισω, εντελως καρτουνιστικη βια, τα ιδια χαλια και το postal 2 :(

SoF 1 > SoF 2 χαλαρα, μονο στα γραφικα,A.I και multiplayer υπερτερει το 2, στο 1 μπορει η αναγνωριση των χτυπηματων να ειναι ανα πολυγωνο και οχι ανα πιξελ αλλα οπως και να το κανουμε εχει μια πιο ρεαλιστικη αισθηση το παιχνιδι, στο 2 αισθανομουνα οτι ακρωτηριαζα κουκλες ! Οταν κοιταζες ενα μοντελο εξ επαφης εβλεπες τα σημεια τα οποια ητανε "αποσπωμενα", ειδικα τα κεφαλια ητανε λες και ειχανε ραφες :mad:

Γενικα σε λιγα FPS βλεπεις να σχεδιαζονται πληγες και αιματα πανω στα μοντελα οταν τα πυροβολεις :mad: στα περισσοτερα το πτωμα ειναι σαν ενας σακος που οποτε τον χτυπας φτυνει αιμα, ασε που σε καποια αλλα παιχνιδια ο σακος μενει απαθης, λες και περνανε οι σφαιρες απο μεσα :(

Αρχική απάντηση από moutsa

bloodrayne 2.

Πότε βγήκε αυτό και δεν το πήρα χαμπάρι???

Θείεεεεεεεεε θα μου το φέρεις με λαμπάδα?? :p

Αρχική απάντηση από jpavly

Πότε βγήκε αυτό και δεν το πήρα χαμπάρι???

Θείεεεεεεεεε θα μου το φέρεις με λαμπάδα?? :p

Εδω και 4-5 μηνες.Αλλα δεν ειναι τοσο καλο οσο το πρωτο...

Αρχική απάντηση από Chosen [18-04-2006 17:47]

"20 χρόνια Ολυμπιακός στην Ευρώπη" DVD (παίζει και σε PC)

Κάπου στη μέση παίζει και μια 7άρα, καλύτερα να το συζητήσεις με τους γονείς σου πριν το δεις...

:tomato: :tomato: :jump: :jump: :jump: :jump: :p :P :p

Μονο στα όνειρααααα...........(που λέει και το τραγούδι:banging: ) :p :P :D

Αρχική απάντηση από Mainframe [18-04-2006 15:29]

Παιδία θέλω την βοήθεια σας για να βρω το πιο σιχαμερό shooting PC game. Θέλω να είναι σαν το DOOM αλλά με πολύ περισσότερη ΒΙΑ. Να γίνεται κόλαση, χαμός , να κοκκινίζει η οθόνη κλπ. Φυσικά να παίρνει εύκολα god mode cheat γιατί αν είναι κάθε τόσο να χάνω ξενερώνω. Πέστε μου βρε παιδία έχετε βρει κάτι τέτοιο πουθενά ? Περιμένω με ανυπομονησία τις προτάσεις σας

Κοιταξε, μπορείς να πας εξωτερικο, να σπουδάσεις Designer γραφικών και μετά ξεκήνισε να φτιαχνεις το παιχνιδι των ΟΝΕΙΡΩΝ σου. :p:

εκτος απο τα παραπανω που προτεινονται.θα προσθετα τα suffering 1 και 2

αλλα και να παιξεις το expansion του painkiller:devil: :devil: :devil: :devil:

Diablo 1 κ 2! Κυριολεκτικά πας στη κόλαση. Αυτά τα παιχνιδάκια (Blizzard!) έχουν απίστευτο replayability, που τα καθιστά πολύ πολύ εθιστικά...

Αρχική απάντηση από kunoobidi [26-04-2006 18:20]

Diablo 1 κ 2! Κυριολεκτικά πας στη κόλαση. Αυτά τα παιχνιδάκια (Blizzard!) έχουν απίστευτο replayability, που τα καθιστά πολύ πολύ εθιστικά...

+1 Σωστόόόόός

Ειδικά στην πίστα Enter Hell........χαχαχαχαχαχαχα.....

Είστε τρελοί ; Καθεστε και συζητάτε πιο παιχνίδι έχει περισσοτερη βία ; Αντί να τον συμβουλέψετε, δίνετέ λύση στο πρόβλημα του (;) . Αλλα είστε χειρότεροι, γιατί ενώ γνωρίζετε οτι ειναι ψυχάκιας εσείς τον σπρώχνετε στον εθισμό! Και όχι μόνο αυτό, αντι να του προτείνετε ενα παιχνίδι να κανει την δουλειά του , να σφάξει να ξεχαρμανιάσει, του προτείνεται από 4-5 εναλλακτικές. Φτού σας, Κοκκαλιστές :hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:

Painkiller ftw!Mainframe έγραψες με τον μεγάλο Berto:worship:worship:worship:...Λύθηκα λέμε!!!Δλδ στην επόμενη μεταγραφική περίοδο θα υπογράψετε και τον Τέλη Σταλόνε?

Και Max Payne λέει,Punisher.Punisher οι σκηνές που τους κάνει την special ανάκριση είναι όλα τα euros!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.