Jump to content

Tα προβληματα δεν λενε να σταματησουν

hayabusa

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Τα προβληματα που εχω στον υπολογιστη μου εχουν κοντεψει να με τρελανουν. Τα τελευταια που προεκυψαν ειναι δυο και εχουν ως εξης.

1) Σε ωκαποια τυχαια στιγμη η οθονη αρχιζει να τρεμοπαιζει, σβηνει για 1-2 δευτερολεπτα και ξαναναβει. Αυτο γινεται δυο τρεις φορες και μετατο μηχανημα μου πεταει μπλε οθονη με το μηνυμα IRQL_NOT_LESS_OR_DRIVER_EQUAL

2)To αλλο παρουσιαστηκε σημερα και δεν μου ειχε ξανατυχει ποτε. Ενω αντεγραφα μια ταινια ξαφνικα κολαει το μηχανημα μου πεταει μπλε οθονη και βγαζει το μηνυμα PNF_LIST_CORRUPT.

Οποιος εχει και την παραμικρη ιδεαγια το τι μπορει να οπροκαλει αυτα τα προβήματα η πως μπορω να τα διορθωσω παρακαλω να ποσταρει. Το θέμα δεν επιδεχεται καμια καθυστερηση.

Ευχαριστω.

Αφου ζητας λυση σε καποιο προβλημα σου,ειναι ακρως απαραιτητο να αναφερεις και το hardware αλλα και το software που απαρτιζουν τον υπολογιστη σου.Πιθανως να τα εχεις αναφερει σε αλλο thread,αλλα μην περιμενεις να ψαξει καποιος ολα τα threads που εχεις κανει για να βρει το setup σου;)

^^ αυτό, η γενικώς κάποια αστάθεια υλικού. Overclocking έχεις κάνει?

Από ρεύμα πως τα πάς; Δύο άσχετα μηνύματα και πολλές μπλε οθόνες εμένα τροφοδοτικό μου φέρνουν στο μυαλό

όντως για κοίτρα τισ μνήμες.. αλλα3έ τους slot ... μπορεί να είναι μητρική!

Εγώ κάτι τραμπακουλιάσματα που είχα με κάποιο pc μόλισ αλλα3α slot στις μνήμες έστρωσε

εχω την εντυπωση οτι δεν εχει κατσει καλα η καρτα γραφικων σου η δεν εχουν εγκατασταθει ορθα οι drivers της .... το προβλημα ειναι ασχετο με τη μνημη του pc!!!!! εχει να κανει με το συντονισμο των μνημων της καρτας γραφικων με το διαυλο της!!

ξανακουμπωσε την καρτα σωστα και ξαναβαλε drivers!

Θα λυθει το προβλημα!

εσχατη λυση ενα απλο update bios (της μιτρικης).:T:

Αρχική απάντηση από Chrisantz

εχω την εντυπωση οτι δεν εχει κατσει καλα η καρτα γραφικων σου η δεν εχουν εγκατασταθει ορθα οι drivers της .... το προβλημα ειναι ασχετο με τη μνημη του pc!!!!! εχει να κανει με το συντονισμο των μνημων της καρτας γραφικων με το διαυλο της!!

Θα λυθει το προβλημα!

όλα τα 3έρεις εσυ... μήν είσαι απόλυτος!!!

Κωστακη..... τα μυνηματα στις μπλε οθονες που τρωει το παλικαρι σε αυτο αναφερονται...:D

!!!!! και το pc της χαράς τα ίδια μην. έβγαζε και έφταιγαν οι μνήμες! επίσης αν ψά3εις και σε άλλα thread θα δείς οτι γενικώς οι κάρτες επέκτασης δημιουργόυν τέτοια προβλήματα και επίσης οι μνήμες!είδωμεν! ;) α και μήπως μπορείς να μου ε3ηγήσεις πώς το κατάλαβες οτι τα μηνύματα αναφερονται στην vga??? :hmm:

Κύριοι, αφήστε το flamming...

Κάνε ένα έλεγχο φίλε σε μνήμες πρώτα και μετά στα υπόλοιπα που αναφέρθησαν.

pnf-list-corrupt....ειναι κωδικογλωσσα για αναφορα σφαλματος στις μνημες της καρτας γραφικων...ειτε pci-e είτε vga!

τεσπα οπως ειπες και συ...ειδωμεν!!

*χεραιτω τον συμπολιτη!!...ξερει αυτος!

το προβλημα με τις μπλε οθονες την ωρα της αντιγραφης λυθηκε με το να βαλω το DVD να φτιαχνεται απο το DVD Shrink στο DVD player και οχι στο αντιγραφικο.

για τις μνημες ακουσα και απο αλλου οτι μαλλον εχουν προβλημα και λιαν συντομως θα αλλαχτουν

εχω κανει υπερχρονισμο αλλα τωρα τελευταια το εχω μονο 100 ΜΗΖ πανω. καποτε το ειχα στο +400

γιατην καρτα γραφικων ειναι λογικοτατο το να κανει προβληματα γιατι ειναι πραγματικα αρχαια οποτε και αυτη θα φαει σουταρισμα σε λιγο.

τελος δεν νομιζω να οφειλεται τιποτα στο τροφοδοτικο γιατι ηταν το πραγμα στο οποιο πηγε το μυαλο, το αλλαξα προσωρινα με ενος φιλου αλλα τα τα κολληματα συνεχιζονταν οποτε βξαναβαλατο παλιο γιατι φανηκε οτι δεν ειχε καποιο προβλημα.

Αρχική απάντηση από Chrisantz

Θα λυθει το προβλημα!

η καρτα ειναι βαλμενη σωστοτατα οπως και οι οδηγοι της(δεν ειμαι κανενας αρχαριος)

οσο για το BIOS της μητρικης η τελευται ενημερωση του εγινε πριν απο δυο περιπου χρονια και απο τοτε δεν εχει ξαναβγει αλλη νεοτερη ενημερωση

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.