Jump to content

HELP ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ

ssjin5

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από ssjin5

κοψτε το δουλεμα μιλαμε σοβαρα τωρα καιγομαι εδω

Καιγεσε και ηρθες για σοβαρη απαντηση εδω μεσα? Χμ χμ οοοοκ....

Τα 18000 ειναι λιγα. Μονο η μελετη θελει κανα 1000αρικο

με κανα 30αρι χιλ αναλαμβανω το στησιμο.

Το μονο που δε προκειτε να πεξει σιγουρα ειναι τα "~54" απλα ΔΕΝ γινετε. Η οπτικη επαφη δεν ειναι προβλημα.

Τα 35km πανω απο θαλλασα δεν ειναι προβλημα, αλλα θα εχεις περιπου 18-22mbps.

Στα 500m 36mbps..

Στην τιμη δεν συμπεριλαμβανονται τυχον αδειες...

Αυτα

• Replies 43
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από orion

Καιγεσε και ηρθες για σοβαρη απαντηση εδω μεσα? Χμ χμ οοοοκ....

Αυτό εκτιμώ ότι θα μπορούσες να το εκφράσεις λιγάααακι καλύτερα ώστε να μην είναι παρεξηγήσιμο.

Ότι ας πούμε δεν είναι εξειδικευμένο φόρουμ για τηλεπικοινωνίες.....

Αρχική απάντηση από ssjin5 [Σήμερα, στις 16:07]

κοψτε το δουλεμα μιλαμε σοβαρα τωρα καιγομαι εδω

Ξέρω τι λέω, έλπίζω να ξέρεις και εσύ τι κάνεις.

Γιατί δεν το αναθέτεις σε εταιρία να σου κάνει μια σωστή μελέτη; Εδώ, ότι και να ακούσεις είναι απλώς συμβουλές. Δεν δίνεις τέτοιο ποσό βασισμένος σε συμβουλές, όταν μάλιστα μιλάμε για mission critical project.

Τα 48 στα δινει σε επιπεδο IP?

Σε ποια συχνοτητα θα πεξουν?

Τα 48 στα δινει σε επιπεδο IP?

Σε ποια συχνοτητα θα πεξουν?

2.3-2.4GHz and 4.9-5.9GHz

Αρχική απάντηση από format c:

Ξέρω τι λέω, έλπίζω να ξέρεις και εσύ τι κάνεις.

Γιατί δεν το αναθέτεις σε εταιρία να σου κάνει μια σωστή μελέτη; Εδώ, ότι και να ακούσεις είναι απλώς συμβουλές. Δεν δίνεις τέτοιο ποσό βασισμένος σε συμβουλές, όταν μάλιστα μιλάμε για mission critical project.

εχει γινει ιδη αλλα τι τεχνολογια να βαλω ειναι το θεμα?

Μιλάμε για εταιρία ή για δημόσιο τώρα;

εταιρια...

Ε αν έχει γίνει ήδη μελέτη, δώσε καλύτερες πληροφορίες για να καταλάβουμε όσο γίνεται τι παιζει και να πούμε κάτι εύστοχο επί του θέματος.

2 σελιδες θρεντ και μόλις τώρα πας να "αποκαλύψεις" συγκεκριμένα πράγματα....

Νομίζω ότι έχει παρεξηγηθεί ο ρόλος του φόρουμ. Όπως είπε και ο orion όταν παίζονται τέτοια ποσά το θεωρώ μέγιστη σκρουτζιά να ψάχνεις πληροφορίες σε φόρουμς με θέμα το overclocking. Και επειδή έχει να κάνει με εταιρείες και όχι με χομπύστες εγώ δεν έχω όρεξη να μοιραστώ την τεχνογνωσία μου για να γλυτώσει λεφτά. Να κάνει ένα μειοδοτικό διαγωνισμό με απαιτήσεις, μελέτη και υλοποίηση, όπως γίνεται σε παρόμοιες περιπτώσεις.

Απλώς ένα tip για να ξέρετε πού βαδίζετε, εντελώς φιλικά γιατί προφανώς έχετε άγνοια του θέματος.

35χλμ με τις υπάρχουσα κατάσταση χρήσης των 2,4 & 5GHz δεν μπορούν να καλυφθούν. Οπότε θα χρειαστείτε άδεια από ΕΕΤΤ για άλλη συχνότητα.

Καλό Πάσχα

Ξεχάστε το ασύρματο, μόνον οι ιστοί θα σας κοστίσουν περισσότερα. Περιμένετε να βγει το wimax και τότε το συζητάμε. Μέχρι τότε δεσμευμένο κύκλωμα από ΟΤΕ.

δεν μου αποκαληψαν πολλα πραγματα ... αυτα που ξερω ειναι το ποσο των χρηματων 18000 ευρώ. τις αποστάσεις.. 500 μ και 35 ~ Km το δικτυ θα χρησημοποιηθεί για μεταφορα video-voice δηλ teleconference σε ωρες καταστημάτων αλλα και μεταφορα δεδομένων... data transfer... αυτα το δυσκολο ειναι το νησι που δεν εχουμε ορατοτητα και ειναι στα 35 Km και οχι point 2 point με κατευθυνομενες κεραιες. αυτα...

Η οπτικη επαφη δεν ειναι προβλημα.

?????

Για εξήγησέ μας να μάθουμε και κάτι :)

35 km χωρίς οπτική επαφή και με τέτοιο προϋπολογισμό;

Μόνο ένα πράγμα μπορώ να σκεφτώ:

post-2620-1416072551,6971_thumb.jpg

35 km χωρίς οπτική επαφή και με τέτοιο προϋπολογισμό;

Μόνο ένα πράγμα μπορώ να σκεφτώ:

:hehe:

OK, είχες μια απορία για τι δουλειά σου και είπες να ρωτήσεις...

Όπως κατάλαβες το project είναι αρκετά δύσκολο και "καρτισμενο" προσωπικό μπορεί να τα βρει σκούρα κατά την υλοποίηση του.

Ρωτάω τις απορίες σε forum που κατά κύριο λόγο ασχολείται με το overclocking, e μη περιμένεις τόσο σοβαρή απάντηση ποια...

Και που απάντησαν μερικοί περίπου εντός θέματος πάλι καλά να λες, γιατί δεν ρωτάς κάποιον επαγγελματία η κάποιο σχετικό forum στη τελική? :flower:

ειναι ενδιαφερον θεμα η συνδεση στα 35 κμ ασυρματα,πολλα ακουγονται τελευταια....βεβαια δεν ειναι επι του παροντος .κανε μια ερευνα ,υπαρχουν και ελληνικα φορα που ασχολουνται με ασυρματες ζευξεις. σε Α δλδ 5ghz πανω κατω μην περιμενεις να βγει λινκ παντος,ας τα σκασει η εταιρεια σου για αδειες σε στρατιωτικες μπαντες....και ενημερωσε μας

χμμ... παιδια μην γινει κυπριακο το θεμα απλα ζητησα μια συμβουλη για το πια τεχνολογια να εφαρμοσω τπτ παραπανω... σας ειπα και καποια πραγματα παραπανω απο οσα μου επιτρεπετε αλλα πανω απ' όλα ηθελα ενα μπουσουλα για να βαδισω... Αυτα... ευχαριστώ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.