Jump to content

HP Compaq nx9420 Notebook PC

anastasia78

Recommended Posts

Αυτο ειναι το συστημα που προτεινω σε οποιον θελει να αγορασει εναν υπολογιστη με λιγοτερα χρηματα απο 2000

Specification

Operating systems

Microsoft

Ένα μόνο κομμάτι είναι αυτό. Υπάρχουν και άλλοι φορητοί άλλων κατασκευαστών με παρόμοια και καλύτερα specs όμως το σημαντικότερο-και στο οποίο δεν μπορούν να συγκριθούν-είναι η ποιότητα κατασκευής και ο επαγγελματικός προσανατολισμός της συγκεκριμένης σειράς. Μόνο με τα Lenovo/IBM μπορώ να τα συγκρίνω.

Εγω το μοντελο δεν το ηξερα οτι υπηρχε ποιο νωρις και το εμαθα τυχαια οταν εψαχνα για ποιον καινουργιο φορητο να παρω και τον βρηκα στην INFOQUEST φερνει και τα 3 μοντελα της σειρας.

"EV271AA"

NB HP NX9420 DUO T2400 1.83G,XPR EV271AA

PRICE RANGE:|CPU Family: DUAL CORE T2400|DIAGONAL RANGE:17"|Frequency:1830 MHZ|Memory Capacity:1024 MB|Max Memory:2048 MB|HDD_TYPE:SERIAL ATA|Hard Disk Capacity:80,00 GB|OPTICAL DEVICE: DVD RW DUAL LAYER|CD Read Speed:24|DVD Read Speed:8|CD R/W Speed:10|DVD Write Speed:4,0|VGA Chipset:RADEON X1600|VGA Memory Capacity:256 MB|VGA TYPE:|VGA MEMORY EXTENSION:|Display Type:TFTWS|Diagonal Size:17,0 "|Max Resolution:1680X1050|Operating System:WIN_XP_PE,WIN_XP_PG|OS Language:|Features:SOUND,MODEM,Firewire,WIFI,4xUSB,

"ES445EA"

NB HP NX9420 DUO T2500 2.0G,XPRO ES445EA

PRICE RANGE:|CPU Family: DUAL CORE T2500|DIAGONAL RANGE:17"|Frequency:2000 MHZ|Memory Capacity:1024 MB|Max Memory:2048 MB|HDD_TYPE:SERIAL ATA|Hard Disk Capacity:80,00 GB|OPTICAL DEVICE: DVD RW DUAL LAYER|CD Read Speed:24|DVD Read Speed:8|CD R/W Speed:10|DVD Write Speed:4,0|VGA Chipset:RADEON X1600|VGA Memory Capacity:256 MB|VGA TYPE:|VGA MEMORY EXTENSION:|Display Type:TFTW|Diagonal Size:17,0 "|Max Resolution:1440X900|Operating System:WIN_XP_PE,WIN_XP_PG|OS Language:|Features:SOUND,Ethernet 10/100/100,Firewire

"ES446EA"

NB HP NX9420 DUO T2600 2.16G,XPR ES446EA

PRICE RANGE:|CPU Family: DUAL CORE T2600|DIAGONAL RANGE:17"|Frequency:2160 MHZ|Memory Capacity:1024 MB|Max Memory:2048 MB|HDD_TYPE:SERIAL ATA|Hard Disk Capacity:100,00 GB|OPTICAL DEVICE: DVD RW DUAL LAYER|CD Read Speed:24|DVD Read Speed:8|CD R/W Speed:10|DVD Write Speed:4,0|VGA Chipset:RADEON X1600|VGA Memory Capacity:256 MB|VGA TYPE:|VGA MEMORY EXTENSION:|Display Type:TFTWS|Diagonal Size:17,0 "|Max Resolution:1680X1050|Operating System:WIN_XP_PE,WIN_XP_PG|OS Language:|Features:SOUND,Ethernet 10/100/100,Firew

Ο ποιος το εχει ή το εχει δοκιμασει θελω την γνωμη του για αν ειναι να κανω και εγω την κινηση και να το παρω.

Μιας και απο ACER και ASUS ειμαι απογοητευμενη.

Τι format μωρέ. Σε diagnostic θα τα τρέξεις. :D

Ως σχεδιασμός δεν μου πολυάρεσε σε σχέση με την προηγούμενη σειρά, αλλά από κατασκευή και επιλογή υλικών πιστεύω να βλέπεις τις διαφορές σε σχέση με άλλες εταιρείες.

Με γεια σου "unstoppable".

Εγω ειμαι μεσα στην αγωνια "unstoppable" περιμενω πως και πως να ακουσω απο τα χειλακια σου τις εντυπωσεις σου απο αυτο το υπεροχο μηχανηματακι σου.

Αν επιτρεπεται απο που πηρες αυτο το μηχανηματακι, ποσο σου κοστισε και ποσο καιρο περιμενες να το παραλαβεις απο την ημερα παραγγελιας?

Σας φιλω :inlove:

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=3115

Σε 2 μερες ειχε ερθει, απο εντυπωσεις μεχρι στιγμης ειναι θετικοτατες, αν και εδω και λιγη ωρα δεν φαινετε να δουλευει το κουμπι του wireless.

Επισης δεν φαινετε να του αρεσε η kingston 1GB DDR2 533 γιατι ειχα πολλα κολληματα οσο την ειχα πανω, μαλλον η δικια του μνημη δεν μπορει να τρεξει στα 533 4-4-4.(οπου ειχε καλυτερες επιδοσεις σε σχεση με τα 667).

Η οθονη του ειναι αρκετα καλη αν και εχει αθλιες κατακορυφες γωνιες θεασης..

Αυτονομια: δεν ξερω ακομα ακριβως αλλα κανα 2:30 πρεπει να το εχει.

Δεν ζεστενετε πολυ-αν και δεν το εχω στρεσσαρει σε παιχνιδια- και ειναι σχεδον αθορυβο.

Μεχρι στιγμης πιστευω οτι αξιζει τα λεφτα του πληρως...

Update : Μια χαρα παιζει το wireless τωρα καποια χαζομαρα με ενα utility της HP που εβαλα ειχε παιχτει...

• 2 weeks later...
  • 3 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.