fantacid Απρίλιος 18, 2006 #41 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2006 να μαι κ γω ..... ευχαριστω για τα καλα σας λογια. ολα ξεκινησαν με τη πωληση του πρωτου ipod στον orion. ο οποιος διαπηστωσε οτι ηταν μαιμουδακι, κ φυσικα απαιτησε τα χρηματα του πισω. τα χρηματα ηδη τα ειχα δωσει σε γραμματιο για το στερεοφωνικο μου(αλλιως δε θα εβαζα αγγελια καν κ θα το εκανα δωρο σε καποιο φιλο) Επρεπε να βρω τα χρηματα για να τα επιστρεψω στον orion,οπως ειχαμε κανονησει. Μετα απο δυο μερες λαμβανω πμ απο τον psychotic που θελει το 2ο ipod. Mια κ το ειχα ελαχιστα χρησιμοποιημενο κ κρατημενη την συσκευασια φανταζε σαν μια καλη λυση να ξεχρεωσω τον orion. μηλισα με τον psychotic k περιμενω απαντηαη για την επιστροφη χρηματων που μολλις σημερα ελαβα. φιλε orion μαλλον θα περιμενεις λιγο ακομα.. Αν νομιετε οτι ειχα προθεση εξαπατησης παρακαλω μπαναρετε με x2 p.s. οσο για την ομαδικη των psp οι περισσοτεροι εχουν παρει κ τα 15. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Απρίλιος 18, 2006 #42 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2006 Δηλαδη πουλησες το 2ο ξεροντας οτι ηταν μαιμου απλα για να ξεχρεωσεις το 1ο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Απρίλιος 18, 2006 #43 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2006 Αρχική απάντηση από Vadergr [Σήμερα, στις 16:11] Δηλαδη πουλησες το 2ο ξεροντας οτι ηταν μαιμου απλα για να ξεχρεωσεις το 1ο? Την ιδια απορια εχω κι εγω.Δεν ποσταρα γιατι ηθελα να διαβασω την απαντηση 5 φορες μηπως καταλαβα κατι λαθος.Αν νομιετε οτι ειχα προθεση εξαπατησης παρακαλω μπαναρετε με x2x3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 18, 2006 #44 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2006 Βασικα η αγγελια λεει duplicate,που σημαινει απομιμηση. Απο την στιγμη που το διαβαζεις, ας προσεχες! Αν δεν εγγραφε αυτο, τοτε θα ειχε δικιο ο psychotic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Απρίλιος 18, 2006 #45 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2006 Γιαννη το duplicate αναφερόταν στο γεγονός ότι έχει 2 απο΄δαυτα. Όχι ότι είναι απομίμηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris74 Απρίλιος 18, 2006 #46 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2006 δηλαδη και το δωρο και το άλλο μαιμού είναι? κανα γνήσιο δεν υπάρχει στην αγορα? ολα μαιμούδες είναι :jump: :magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Απρίλιος 18, 2006 #47 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2006 Έλα μου ντε...αυτο δεν το κατάλαβα και γω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 18, 2006 #48 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2006 Δεν μπορω να ξαναδιαβασω την αγγελια (εχει μεταφερθει/σβηστει ?!), για να σιγουρευτω οποτε δεν μπορω να κρινω πια !!! Αλλα duplicate σημαινει κ τα 2. Και διπλοτυπο και αντιγραφο. Αναλογα με το πως το γραφεις, μπορει να παρερμηνευτει ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Απρίλιος 18, 2006 #49 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2006 " ipod nano 2GB black (Post #1 of 2) Δεν χρειαζονται πολλα λογια για το ipod nano.Σφαγισμενο στο κουτι του.Μονο 150 λογω duplicate!!Μου το καναν δωρο 3μερες μετα που το αγορασα! " Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Απρίλιος 18, 2006 #50 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2006 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Βασικα η αγγελια λεει duplicate,που σημαινει απομιμηση. Απο την στιγμη που το διαβαζεις, ας προσεχες! Αν δεν εγγραφε αυτο, τοτε θα ειχε δικιο ο psychotic. Δεν παίζει αυτό που λες.... α) δεν σημαίνει απομίμηση, σημαίνει ακριβές αντίγραφο, πόσο μάλλον όταν εξηγείς ότι πήρες ένα και σου έκατσε και 2ο δώρο και το πουλάς.β) αλλίμονο αν "κρύβουμε" με τέτοιο τρόπο τις απομιμήσεις/ελαττώματα των προϊόντων που πουλάμε... Να το κλείσουμε τελείως το forum αγγελιών αν είναι έτσι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Απρίλιος 18, 2006 #51 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2006 Δεν νομίζω ότι αφήνει κανένα περιθώριο παρεξήγησης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 18, 2006 #52 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2006 Αρχική απάντηση από darkCount " ipod nano 2GB black (Post #1 of 2) Δεν χρειαζονται πολλα λογια για το ipod nano.Σφαγισμενο στο κουτι του.Μονο 150 λογω duplicate!!Μου το καναν δωρο 3μερες μετα που το αγορασα! " Eχεις δικιο, δεν το διαβασα σωστα εξαρχης :flower: @RootX Το MAGENTA που εχουμε στο γραφειο βγαζει 3 λυμματα-αντίγραφο,το-αντιγράφω (ρημα)-διπλότυπο,το Οσο για τις αγγελιες, για να εχουμε βαλει τα 150 ποστ & τους 3 μηνες στο site, προυποθετει οτι γινεσαι ενα μελος μιας ομαδας και αναπτυσεται καποια εμπιστοσυνη (εστω κ σε μικρο βαθμο). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Απρίλιος 18, 2006 #53 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2006 Ασχημο περιστατικο και απορω και με την απαντηση του fantacid.Σαν να θεωρει λογικη την κινηση του.Αν καποιος εχει οικονομικη στενοτητα δεν προσπαθει να κοροιδεψει τους αλλους.Θα μπορουσε και παλα να τα πουλησει φανταζομαι (εστω και σε χαμηλοτερη τιμη) αν εγραφε το τι πραγματικα πουλαει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Απρίλιος 18, 2006 #54 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2006 Δεν εγραφε καλυτερα clopycate το παλικαρι να γινει πιο κατανοητος?Απαντηση παντως γι'αυτο που ρωτησε ο Vader δεν βλεπω.Ακομη κι αν ηθελε να το πουλησει για να δωσει τα χρηματα στον Orion ειναι αδικαιολογητος κατ'εμε.Δεν ποσταρω αλλο γι'αυτο το θεμα(οχι γιατι δεν με αφορα..βασικα ολους μας αφορα),αλλα γιατι εχω ηδη εκφραση την γνωμη μου πιο πανω ως μελος του φορουμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Απρίλιος 18, 2006 #55 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2006 Εμενα μου φαινεται οτι αντι να παρει δανειο εβαζε αγγελιες,επαιρνε τα λεφτα και τα γυριζε μετα με δοσεις, ατοκα μαλιστα...Αυτο εγινε και στην παρουσα περιπτωση και στην αντιστοιχη με τα psp...Απαραδεκτος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 18, 2006 #56 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2006 την επομενη φορα φαντασιντ , βαλε καμμια αγγελια να σου δανεισουμε κανα φραγκο να τη βγαλεις. Ειναι πιο τιμιο ετσι ,. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 18, 2006 #57 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2006 Βασικά θα πρότεινα για να μην παρουσιαστεί ξανα τέτοιο πρόβλημα τα εξής:1. Για να διαβάσει κάποιος τις αγγελείες θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 4 μήνες στο φόρουμ και να έχει πάνω από 450 δημοσιεύσεις.2. Για να προσθέσει κάποιος αγγελεία, θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 6 μήνες στο forum και να έχει πάνω από 600 δημοσιεύσεις.3. Να σβύνεται on site αγγελεία τρίτου4. Να φτιαχθεί ένα κείμενο που θα δηλώσουμε όλοι ότι συμφωνούμε ότι πέρνουμε τα ρίσκα μας και ότι ο Λάμπης δεν φέρει καμμία ευθύνη για την όποια συναλλαγήΑυτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Απρίλιος 18, 2006 #58 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2006 Δεν θα ξαναμπούμε στο tripάκι με κανόνες αγγελιών...Το thread κλειδώνει, o fantacid banned 4 life. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.