Jump to content

Εξαπάτηση μέσω αγγελίας πώλησης στο TheLab

psychotic

Recommended Posts

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Έχει αναφερθεί και παρόμοια περίπτωση εξαπάτησης από τον ίδιο χρήστη.

Θα τον ενημερώσω με πμ για το thread, όπου αν δεν δώσει ικανοποιητικές εξηγήσεις, θα απομακρυνθεί από το thelab ο λογαριασμός του.

Η αγγελία μεταφέρθηκε σε "κλειστό" forum.

Αν υποθέσουμε ότι όντως έχει παιχτεί λουμπινιά εκ μέρους του διοργανωτή της ομαδικής....Αν λέω...

τότε αυτομάτως σημαινει Χ άτομα επί 15 ευρό που έχασαν = ΧΧΧ ευρόπουλα στην τσέπη.....λέμε τώρα...

Αρχική απάντηση από darkCount

Αν υποθέσουμε ότι όντως έχει παιχτεί λουμπινιά εκ μέρους του διοργανωτή της ομαδικής....Αν λέω...

τότε αυτομάτως σημαινει Χ άτομα επί 15 ευρό που έχασαν = ΧΧΧ ευρόπουλα στην τσέπη.....λέμε τώρα...

Και εγω αυτο σκεφτηκα....

:...:

Δεν έχει νόημα να λέμε τι νομίζουμε, αν δεν είχαμε συναλλαγές με τον συγκεκριμένο χρήστη, δεν μπορούμε να ξέρουμε.

Έχει το ιστορικό, το θέμα είναι να μην επιτρέπουμε σε άτομα που σκοπό έχουν να εξαπατήσουν, να παραμένουν στο site.

Οπότε αφήστε στην άκρη τους ντεντεκτιβισμούς και κάντε υπομονή μπας και βγάλουμε άκρη.

Καλημέρα.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας και την συμπαράσταση. Το θέμα της ομαδικής PSP υπέπεσε στην αντίληψή μου, δυστυχώς κατόπιν εορτής. RootX, σε βρίσκω σωστό, αν και επουδενί δεν ήσουν υποχρεωμένος να λάβεις ενεργά μέρος.

Λοιπον μολις ανακαλυψα το thread.

Αγορασα και εγω το "ipod" απο την συγκεκριμενη αγγελια.

Το "ipod" ειναι μια απομιμηση γνωστη και ως trIpod Το ανακαλυψα γιατι το πηγα στο applestore!

Σε επικοινωνια με τον fantacid με διαβεβαιωσε οτι θα μου επιστρεψει τα χρηματα. Βεβαια εχουν περασει 15 μερες και ακομα δεν εχω παρει μια.

Διατηρω επιφυλαξεις αν η ολη κινηση ειναι εσκεμενη ή οχι. Μονο ο ιδιο μπορει να το αποδειξει.

Αρχική απάντηση από orion

Λοιπον μολις ανακαλυψα το thread.

Αγορασα και εγω το "ipod" απο την συγκεκριμενη αγγελια.

Το "ipod" ειναι μια απομιμηση γνωστη και ως trIpod Το ανακαλυψα γιατι το πηγα στο applestore!

Σε επικοινωνια με τον fantacid με διαβεβαιωσε οτι θα μου επιστρεψει τα χρηματα. Βεβαια εχουν περασει 15 μερες και ακομα δεν εχω παρει μια.

Διατηρω επιφυλαξεις αν η ολη κινηση ειναι εσκεμενη ή οχι. Μονο ο ιδιο μπορει να το αποδειξει.

’ρα δεν είναι Dublicate αλλά triplecate... αυτό και μόνο είναι καλός λόγος για... δεν ξέρω

And the plot thickens.....αλλά όπως είπαμε ήδη, καλό είναι να περιμένουμε την απάντηση του fantacid.

Βέβαια, και αυτό είναι εντελώς προσωπική μου άποψη και δεν έχει σχέση με την ιδιότητα μου στο lab, τέτοια συμπεριφορά πωλήτη είναι λίαν επιεικώς απαράδεκτη. Πώληση του ίδιου προϊόντος σαν κάτι άλλο από αυτό που έιναι και εις διπλούν κιόλας....απαράδεκτο.

Ακόμα και αν δεν ήξερε την πρώτη φορά ότι δεν είναι αυθεντικό ipod, την 2η θα το ήξερε.

Για την μη επιστροφή των χρημάτων μετα από 15 μέρες...ασχολίαστο.

Για το ότι δεν ενημερώνει κανέναν από τους 2 εμπλεκόμενους σχετικά με το τι παίζει...απαραδεκτο X 2

Ελπίζω όλα αυτα να είναι κάποιου είδους παρεξήγηση....και να μας δώσει ο fantacid να καταλάβουμε και μεις τι παίζει....

...Και να σκεφτείται είναι μέλος από τον Μάρτη 2004 με 811 καταχωρήσεις !!! ΑΙΣΧΟΣ !!!!!

Φίλε Orion και Psychotic, μην το σκέφτεστε: κινηθείτε νομικά !!! Όταν κάποιος μέλος ή επισκέπτης μπαίνει σε μια ιστοσελίδα δη Λάμπης καταχωρείται το IP του. Μέσω αυτού μπορεί να βρεθούν, χάρη στο χέρι του νόμου, τα στοιχεία του χρήστη ;)

Πραγματικά ελπίζω να έχει γίνει κάποια παρεξήγηση ...

Αφού τα έχουν τα στοιχεία βρε...δεν χρειάζονται την ip.

Ας περιορίσουμε τα περί αίσχους και λοιπών εκφράσεων τουλάχιστον μέχρι να εμφανιστεί ο υπαίτιος για την εν λόγω αγανάκτιση....πλιζζζ

Αρχική απάντηση από kreach [Σήμερα, στις 13:34]

Φίλε Orion και Psychotic, μην το σκέφτεστε: κινηθείτε νομικά !!!

Εντάξει δεν χρειάζονται ακρότητες. Εδώ πάνω γνωριζόμαστε μεταξύ μας και θα βρεθεί η άκρη. Και πιστεύω ότι ο ’γγελος (orion) θα κάνει κουμάντο και για τον φίλο που ξεκίνησε το thread

Αρχική απάντηση από kreach

Φίλε Orion και Psychotic, μην το σκέφτεστε: κινηθείτε νομικά !!! Όταν κάποιος μέλος ή επισκέπτης μπαίνει σε μια ιστοσελίδα δη Λάμπης καταχωρείται το IP του. Μέσω αυτού μπορεί να βρεθούν, χάρη στο χέρι του νόμου, τα στοιχεία του χρήστη ;)

Πίστεψε με αυτό το ξέρει πολύ καλύτερα από εσένα ο psycho, χωρίς παρεξήγηση...

Πάντως φαίνεται δουλειά, έψαχνε άτομα να σπρώξει σκάρτο πράμα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.