Jump to content

Αγορά laptop

wolver

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους!Μέσα στην εβδομάδα θα αγοράσω laptop.Δεν έχω καταλήξει ακόμα σε κάποιο και θα ήθελα μια γνώμη.Σκέφτόμουν τον acer 5672wlmi αλλά έχω αμφιβολίες λόγω ποιότητας.Για packard bell,ποία η γνώμη σας?Είναι αξιόπιστη εταιρία από θέμα service και ποιότητας?Το packard bell easynote v7800 σκέφτομαι.Το έχει κανένας να μας πει εντυπώσεις?

2 φιλοι και μια φιλη μου εχουν φορητο acer..ολοι τους ενθουσιασμενοι απο την αναλογια τιμης-αποδοσης,ωσπου πριν ενα μηνα εμεινε απο μητρικη(οπως μας ειπαν απο την μαμα-acer)..σταλθηκε στην acer και απο τοτε ειναι χωρις φορητο..την εχουν στο περιμενε,ακομα να ερθει το ανταλλακτικο,κανουμε καποια τεστ κτλ κτλ.. κοινως καταλαβαν οτι η κοπελα δεν σκαμπαζει γρι απο υπολογιστες και την δουλευουν..

ανελαβα εκ μερους της να ριξω ενα τηλ τους τα ειπα χυμα,εριξα και μερικα ΙΝΚΑ κ 2 απειλες και η απαντηση τους ηταν η σιωπη κ μια υποσχεση οτι μεχρι το τελος της εβδομαδας,θα μου χτυπησει το κουριερ την πορτα..ειδωμεν..

κριμα,διοτι ημουν υπερμαχος των acer,αλλα σχεδον 40 μερες για ενα RMA,μου αλλαξαν γνωμη..

Εγώ έχω packard bell laptop. Easynote Ε3265 Το έχω αρκετό καιρό (πάνω από 1.5 χρόνια) και ενώ δεν του φαίνεται λόγο του designatou σχεδιασμού είναι πραγματικός σκύλος. Εδώ και ένα χρόνο περίπου εκτελεί και χρέει κατεβάσματος έχει ανταποκριθεί πολύ καλά. Βασικά είναι το δεύτερο packard bell γιατί το πρώτο τα κακάρωσε.

Χρόνια την αντιπροσωπία και το service την είχε η IntElectronics. Το service έφυγε και πήγε στην antek (τώρα έχει αλλάξει όνομα και αυτή) ενώ πλέον την εισαγωγή την κάνει η LASE.

Ο acer 5672 έχει κάρτα ati x1400 512mb,η οποία έχει 128mb πραγματικά και τα υπόλοιπα τα δεσμεύει από την μνήμη.Γνωρίζει κανένας σε ποίες περιπτώσεις δεσμεύονται?και κατα πόσο υστερεί σε επιδόσεις από την ati x1600?

Ρίξε μια ματιά εδώ

στα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Όπως βλέπεις υστερεί αρκετά (pipelines, μνήμη, συχνότητες), πιο αδύναμη gpu (θα καταναλώνει λιγότερο ρεύμα πάντως).

Απόσο ξέρω το hypermemory και το αντίστοιχο της Nvidia είναι ψιλομπούρδες, μην σε επηρρεάζουν τα νούμερα (512mb στην gpu).

Εξαρτάται και τι θέλεις να παίζεις στο φορητό σου πάντα, οπότε μπορεί να μην είναι μειονέκτημα.

Για διπύρηνο Acer με δυνατότερη gpu (7600 Go) κοίτα και το 5652 WLMi

• 3 weeks later...

Η dell πάντως λέει ότι για τρία χρόνια τους τους λές στο τηλέφωνο την βλάβη και την επόμενη έρχετε τεχνικός σπίτι και τον φτιάχνει σπίτι σου. Δηλαδή τo LAPTOP δέν το χάνει ποτέ απο τα μάτια σου. Εγώ προσανατολίζομαι προς latitute D620 πολύ καλό συγκριτικά με άλλες μάρκες. Και σε όποιον dell θές βάζεις και δίσκο @ 7200 αμέ!!!! Τρέμε desktop;)

Αρχική απάντηση από panos2k

Η dell πάντως λέει ότι για τρία χρόνια τους τους λές στο τηλέφωνο την βλάβη και την επόμενη έρχετε τεχνικός σπίτι και τον φτιάχνει σπίτι σου. Δηλαδή τo LAPTOP δέν το χάνει ποτέ απο τα μάτια σου. Εγώ προσανατολίζομαι προς latitute D620 πολύ καλό συγκριτικά με άλλες μάρκες. Και σε όποιον dell θές βάζεις και δίσκο @ 7200 αμέ!!!! Τρέμε desktop;)

Τρομερό το d620 ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.