Jump to content

αλλαγη μεγεθους partition....

unknown

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

πριν κανω αυτο το θεμα εκανα μια αναζητηση και βρηκα τον τροπο με τον οποιο γινεται αλλα καπου σκαλωσε η δουλεια........

εχω το partition magic 8.0..ο δισκος ειναι 120αρης(111περιπου χωριτικοτητα)εχει χωριστει σε c:14(OS) ΚΑΙ d:98(FILES).....θελω να μεταφερω 5γιγα απο τον d στο c...παω λοιπον στο resize του c....εκει λοιπον λεει οτι μπορει να δωσει max χωριτικοτητα 14γιγα....οσο τωρα δηλ!!!

δοκιμασα να σπασω το d σε 93 και 5γιγα..το partition με τα 5γιγα το ονομασε g.....αλλα δεν με αφηνει να το ενσωματωσω στο c!!!

δεν ξερω τι αλλο να κανω....οποιος ξερει.....:help:

Το παρτίτιον το g το έχει φτειαξει μετά το d: ή ανάμεσα στο c: kai στο d:?

Αν έχει πράγματα μέσα το δεύτερο partition νομίζω πως δεν γίνεται, αν σβήσεις το δεύτερο τότε το πρώτο μπορείς να το μεγαλώσεις.

Πρόσεχε πάντως γιατι μια φορά είχα χάσει πράγματα απο τον δίσκο που είχε πάρει χώρο.

Καλυτερα αδειασε το δεύτερο, σβήσ'το και μετα φτιάξε όσο θες το c: kai to d:

κατω απο το d το οποιο εχει μπολικο πραμα μεσα.....μα καλα κανα αλλο προγραμμα δεν υπαρχει που να μην κολλαει σε ποιο σημειο ειναι το καθε partition??:TD:

Αυτο το "κολλημα" το παρουσιαζει συχνα το partition magic!

Αυτο που μπορεις να κανεις αντι να κανεις rezise στο c κανε στον d και μετα που θα σου ζητησει που θελεις να μεταφερεις τα 5γιγα θα διαλεξεις τον c!

παω λοιπον στο resize του c....εκει λοιπον λεει οτι μπορει να δωσει max χωριτικοτητα 14γιγα....οσο τωρα δηλ!!!

Μαλλον δεν καταλαβαινεις τι σου λεω!

Αυτο που σου κανει,δηλαδη να σου σου λεει οτι η μεγιστη χωρητικοτητα του c ειναι οση αυτη που ηδη εχεις ειναι κολλημα του προγραμματος!!

Οποτε αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να πας και να κανεις resize στον d και θα βαλεις 93 γιγα , οποτε μετα θα σου μεταφερει αυτοματα τα 5γιγα που θα παρει απο τον d στο c και ετσι θα πετυχεις το resize του c κατα 5γιγα!!!

τα 5 γιγα που του ειπα να παρει τον d δεν τα εβαλε στο c...νεο partition τα εκανε.....WTF..........

ΜΑΚΑΡΙ να ηταν τοσο ευκολο....αυτο το partition το βαζει κατω απο τον d και δεν μπορει να το κανει merge με τον c.....

Πολυ περιεργο μου φαινεται!Προσπαθησε με κανανα αλλο προγραμμα να δεις τι γινεται ή με καμια αλλη εκδοση του partition magic

• 2 years later...

Παιδια το ξεθαβω αυτο το θεμα γιατι εχω ακριβος το ιδιο προβλημα και δεν μπορω με τιποτα να μεγαλωσω το partition του λειτουργικου.

Εχει κανεις καμια ιδεα πως μπορω να το κανω?

Χρησιμοποιω το acronis PartitionExpert και οταν παταω το resize για το partition c δεν μου ανοιγει τιποτα ενω με τα αλλα παρτιτιον δουλευει κανονικα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.