Jump to content

Θα ήθελα τις εμπειρίες σας σχετικά με τα Tagan τροφοδοτικά.

Nickman

Recommended Posts

tagan 480wattU01 πολύ καλό με υπερχρονισμένο σύστημα από τα 3,2@4 και is still alive:worship: πολύ καλό!!!!!

Κι εγώ έχω ένα από τα πρώτα tagan 480u01 που είχαν έρθει στην Ελλάδα και μάλιστα προβληματικό καθώς κάτι πρέπει να παίζει με το σύστημα ελέγχου στροφών των ανεμιστήρων και κοιμάται

Το είχα πάει πίσω το δοκιμάσαν μου είπαν ότι είναι οκ (πράγματι είναι οκ αλλά θεωρούσα ότι υπερθερμαινόταν)

Τι καλό είναι ότι όσο και να το φορτώνω δεν ανεβαίνει η θερμοκρασία περισσότερο οπότε είναι απλά ζεστό συνεχώς και το σύστημα μου έχει βαρύνει παρά πολύ από τότε που είχα πάρει αυτό το psu.

Έστω και κουτσό λοιπών αντέχει ακόμα μετά από 2+ χρόνια.

Αξιόπιστο σταθερό και ήσυχο.

Ειναι η παρτιδα που εχω κι εγω προφανως.Ζεματαει πραγματικα,αλλα ειναι αψογο.Επισης να τονισω οτι η πρωτη παρτιδα ειχε τα ανεμιστηρια συνεχεια full,ενω η δευτερη που πηρα εγω ειχε το εσωτερικο(αυτο που ειναι μεσα στο κουτι) με ροοστατη.Τοτε ειχα μικρο φορτιο και γυρνουσε ελαχιστα.Δεν το ανεφερε πουθενα μεσα στο site της Tagan τοτε και το ειχα παει 2 φορες μεχρι να το καταλαβουν κι εκεινοι και να μου πουν οτι εχουν αλλαξει τα χαρακτηριστικα του.

tagan 480-U22: φασαριοζικο, με 2 8ρηδες, σαφως υποδεεστερο απο το pc power & cooling που αντικατεστησε.

Αρχική απάντηση από .38-.45

tagan 480-U22: φασαριοζικο, με 2 8ρηδες,

Μήπως έπεσες κι εσυ σε ελαττωματικό???

Έχω δει αρκετά tagan να δουλεύουν μονά τους και δε ακούς τίποτα

Και εμενα ηταν αυτο που τα ανεμιστηρια φερναν μια στροφη τώρα και άλλη μια μεθαυριο . Πραγματικα οπως προειπαν ΑΘΟΡΥΒΟ αλλα αν έβαζες το χέρι στο πίσω φαν [το exhaust] μπορει να έβγαζε και αερα 80c. Απροβλημάτιστο και σταθερο πάντως. Απεναντίας ενα ocz520 powerstream [η ιδια γραμμη παραγωγης με τα tagan ειναι νομιζω] μολις το τοποθέτησα τρόμαξα [100% the fans all the time] οποτε καπου στο συστημα ελεγχου των ανεμιστηριων έπασχαν ορισμενα tagan & ocz .

Tagan απο τα πρωτα εδω , αποτελεσε αξιο αντικταστατη του trupower330 της antec , σε ενα p4p800 με 2.8M0 .Το ιδιο tagan ειναι στον fileserver εδω και καιρο δινοντας ρευμα σε 10 δισκους 24/7.Εαν εξαιρεσεις οτι στην dfi εδινε χαμηλες τασεις το τροφοδοτικο μου βγηκε σκυλι και προπαντων ποιο αοθρυβο απο το enermax noisetaker 600 που εχω τωρα στο κανονικο μηχανημα.

ακομα ενα ψηθο και απο εμενα για τα tagan...

παλια ειχαν ακουστει αρκετα ελατωματικα κομματια (μαλιστα ειχα πεσει και εγω θυμα περνοντας μου CPU/board) αλλα ηταν απλα μια ελατωματικη παρτιδα.

και τωρα για το 24/7 εχω το 530-u15 easycon, τρομερα αθορυβο και ακλονιτο σε τασεις παρολο τον overclocked x2-4800,7800gt και λοιπο hardware

Θα ήθελα πρίν σας ευχαριστήσω να ευχηθώ Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά έστω και καθυστερημένα :) . Πραγματικά μου λύσατε κάποιες απορίες που είχα και μπορώ να πώ οτι ειδικά τα Posts με τις ελαττωματικές παρτίδες είναι πλήρως κατατοπιστικά σχετικά με το τι θα πρέπει να αποφύγουμε.

Tagan rulez.

Ειναι αθορυβα και ειναι τα μονα που εχουν 3 χρονια εγγυηση! Πολυ σημαντικο οποτε και να σου καει....

Αυτα

480 U01 με 2x120GB + 1x250GB, 955ΧΕ@ 4,6GHz, 1900ΧΤΧ@ 700/800 σε 24/7 βάση (+w/c, +2xDVDRW+....)

Μια χαρά νομίζω!!!

Αρχική απάντηση από totally_wired

Πως καταλαβαίνεις εάν έχεις tagan της ελατωματικής παρτίδας;

Το πρώτο πράγμα που ελέγχεις είναι αν η ταινία της εγγύησης είναι στη θέση της και όχι κομμένη

Αν έχεις εγγύηση δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα (Αν και αυτό είχε συμβεί σε μια παρτίδα από όπου είχα πάρει και το δικό μου, πριν από 2 χρόνια, δε το έχω ξανακούσει)

Τα προβλήματα είχαν να κάνουν με στο σύστημα ψύξης του τροφοδοτικού συνήθως υπολειτουργούσε.

Ποτέ δεν αναφέρθηκε πρόβλημα τροφοδοσίας..

Αρχική απάντηση από orion [Σήμερα, στις 11:18]

Tagan rulez.

Ειναι αθορυβα και ειναι τα μονα που εχουν 3 χρονια εγγυηση! Πολυ σημαντικο οποτε και να σου καει....

Αυτα

Και το Enermax που έχω ακόμα εδώ και 4 χρόνια είχε απο τότε 3 χρόνια εγγύηση.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.