deninho Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2006 Εάν θελήσω να πουλήσω κάτι που έχω αγοράσει με τιμολόγιο, τι γίνεται;;; Δεν είναι με δικό μου ΑΦΜ (γιατί πολύ απλά δεν έχω :P ) ΥΓ Είναι μνήμες, και έχουν Lifetime warranty Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Απρίλιος 16, 2006 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2006 Πουλάς τις μνήμες και βγάζεις μια φωτοτυπία του τιμολογίου για τον αγοραστή έτσι ώστε να το έχει σε περίπτωση εγγύησης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Απρίλιος 17, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2006 το θέμα είναι ότι το τιμολόγιο έχει πολλά στοιχεία πάνω του (ΑΦΜ, διεύθυνση, τηλ, ονομα-επωνυμία) τα οποία δεν είναι δικά μου, ε, και δεν ξέρω τι μπορεί να παιχτεί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Απρίλιος 17, 2006 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2006 Τίποτα δεν μπορεί να παιχτεί. Ως ιδιώτης πούλησες κάτι σε κάποιον που ήταν δικό σου. Το τιμολόγιο στην προκειμένη περίπτωση δεν χρησιμεύει ως παραστατατικό παρά μόνο ως αποδεικτικό εγγύησης. Εγώ έχω κάνει δεκάδες ανάλογες πωλήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 17, 2006 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2006 Αν έχεις κόψει τιμολόγιο σε κάποια εταιρία, πρέπει να κόψουν εκείνοι πάλι τιμολόγιο πώλησης ή καταστροφής. Διαφορετικά σε κάποιο έλεγχο της εφορίας, αν λείπουν τα αντικείμενα από την αποθήκη της εταιρίας, τρώει πρόστιμο. Φυσικά μιλάμε για μνήμες και όχι κάτι ογκόδες που φαίνεται, αλλά ρώτα τον αν θέλει να το ρισκάρει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.