Jump to content

Πώληση προιόντος που έχει αγοραστεί με τιμολόγιο

deninho

Recommended Posts

Εάν θελήσω να πουλήσω κάτι που έχω αγοράσει με τιμολόγιο, τι γίνεται;;; Δεν είναι με δικό μου ΑΦΜ (γιατί πολύ απλά δεν έχω:p :P )

ΥΓ Είναι μνήμες, και έχουν Lifetime warranty

το θέμα είναι ότι το τιμολόγιο έχει πολλά στοιχεία πάνω του (ΑΦΜ, διεύθυνση, τηλ, ονομα-επωνυμία) τα οποία δεν είναι δικά μου, ε, και δεν ξέρω τι μπορεί να παιχτεί...

Τίποτα δεν μπορεί να παιχτεί. Ως ιδιώτης πούλησες κάτι σε κάποιον που ήταν δικό σου. Το τιμολόγιο στην προκειμένη περίπτωση δεν χρησιμεύει ως παραστατατικό παρά μόνο ως αποδεικτικό εγγύησης.

Εγώ έχω κάνει δεκάδες ανάλογες πωλήσεις.

Αν έχεις κόψει τιμολόγιο σε κάποια εταιρία, πρέπει να κόψουν εκείνοι πάλι τιμολόγιο πώλησης ή καταστροφής. Διαφορετικά σε κάποιο έλεγχο της εφορίας, αν λείπουν τα αντικείμενα από την αποθήκη της εταιρίας, τρώει πρόστιμο.

Φυσικά μιλάμε για μνήμες και όχι κάτι ογκόδες που φαίνεται, αλλά ρώτα τον αν θέλει να το ρισκάρει... ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.