Vagelis2000 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2006 Έχω ένα αρχείο TORRENT ενός προγράμματος που θέλω να κατεβάσω.Πως το χρηιμοποιώ (το TORRENT)?(Exω το emule) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunoobidi Απρίλιος 16, 2006 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2006 Χρειάζεσαι έναν torrent client όπως bitcomet,azureus,bittornado κτλ. Έπειτα κάνεις Open torrent και επιλέγεις που θα το σώσεις. Είναι απλό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagelis2000 Απρίλιος 16, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2006 αυτά τι είναι ? προγράμματα ή sites? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunoobidi Απρίλιος 16, 2006 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2006 Προγράμματα....με αυτά θα κατεβάσεις τα αντίστοιχα αρχεία φορτώνοντας το κάθε torrent! Τα torrent με τη σειρά τους τα κατεβάζεις από σελίδες όπως torrentreactor.net, thepiratebay.org, demonoid.com κτλ. Να προσέχεις μόνο νάχει πολλούς seeders! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daffy Απρίλιος 16, 2006 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2006 Προγράμματα είναι που διαβάζουν την διεύθυνση των torrent αρχείων... Google it!! (Και στο TheLab και στο γουγλη...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagelis2000 Απρίλιος 16, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2006 Εντάξει εγκατάστησα το AZUREUS, το άνοιξα, έψαξα το torrent απο το φάκελο που το είχα αποθηκεύσει, αλλα δείχνει ότι πρέπει να κατεβάσει το αρχείο και περιμένω, σωστά? ... αλλα ακόμη περιμένω και δεν έχει κατεβάσει τπιποτε ... 0kb. Ti κάνουμε μετά?΄΄κατάσταση ιχνηλάτη΄΄ λέει ΄΄σφάλμα σύνδεσης (timeout) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Απρίλιος 16, 2006 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2006 1) Υπάρχει σχετικό θρεντ στο TheLab 2) Google It ! Δες μια.How torrents work . Tόσο δύσκολο ήταν ?!!! Ρε Βαγγέλη, ψάχνε και λίγο πριν ποστάρεις ... ΥΓ Να κλειδωθεί.. YΓ 2: Γιατί δεν παίρνει το URL ??? Πήγαινε google.com και κάνε αναζήτηση για "How torrents work" - χωρίς τα εισαγωγικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunoobidi Απρίλιος 16, 2006 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2006 Seeders m8! Να κοιτάς νάχει πολλούς! Tι Modem/router/firewall έχεις; Μπορεί να οφείλεται σε αυτό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagelis2000 Απρίλιος 16, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2006 έχω ένα απλό crypto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagelis2000 Απρίλιος 16, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2006 Γόνοι 0(1) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunoobidi Απρίλιος 16, 2006 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2006 modem έτσι; Τα router έχουν ενσωματωμένο firewall (hardware)! Κλείσε το firewall των xp και δοκίμασε κάποιο torrent με μπόλικα seeds (20++). Εμένα το firewall των xp με εμπόδιζε πάντως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunoobidi Απρίλιος 16, 2006 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2006 Γιαυτό ρε συ! 0ανεβάζουν/1 κατεβάζει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagelis2000 Απρίλιος 16, 2006 Author #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2006 [δοκίμασε κάποιο torrent με μπόλικα seeds (20++). Ένα torrent έχω μόνο.Τα seeds είναι οι ΄΄Γόνοι΄΄? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Απρίλιος 16, 2006 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2006 Don't spam, υπάρχει το κουμπί . Μην κάνετε συνεχόμενα posts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Απρίλιος 17, 2006 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2006 Ρε σεις ο Βαγγέλας είναι n0bas και του λετε azureus ? Βάγκουρα πανε κατεβασε το μtorrent ή το bitcommet και κανε την δουλειά σου. Τώρα αν δοκιμάσεις να κατεβασεις απο private trackers (φαντάσου ενα site το οποίο δεν σε αφήνει να κανεις download παρα μόνο αν κανεις register) εκεί πρέπει να κάνει disable το DHT. αλλα μην σε ζαλίζω, με μια αναζήτηση στο thelab.gr εισαι οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Διόνυσος Απρίλιος 18, 2006 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2006 Και εγώ το μtorrent χρησιμοποιώ. Είναι πολύ απλό Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Απρίλιος 27, 2006 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2006 Παιδάκια, χρησιμοποιώ το μtorrent αλλά οι ταχύτητες που πιάνω είναι άθλιες. Ο καλύτερος μέσος όρος που έχω πιάσει σε αρχείο είναι 20kb/s, αλλά τα πιο πολλά παίζουν γύρω στα 5-8ΚΒ/s (έχω 512άρα γραμμή). Παρόλο που όταν κατεβάζω χύμα από http κατεβάζω με 50-52KB/s. Εννοείται ότι κοιτάζω τα αρχεία να έχουν πολλούς seeders/leechers. Μπορώ να κάνω κάτι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.