Dr.Paneas Απρίλιος 23, 2006 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2006 εγω εχω το mustek 1000VA και ως τώρα 5 φορες επεσε το ρεύμα και αντεξε μια χαρα. Αλλα, πολυ θόρυβο το fan του.. Μου εχει σπασει τα νευρα, ειδικα το βραδυ το κλεινω και το βγαζω και απο την πρίζα...Βεβαια υπάρχει modάρισμα το οποιο εχει γινει post στο thelab αλλα δεν τολμαω να κανω κατι τετοιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Απρίλιος 24, 2006 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2006 Αρχική απάντηση από constantinos επισης δεν εχω καταλαβει γιατι το mge vova και το mustek 1100 εχουν ανεμιστηρα και μαλιστα που κανει θορυβο απο τη πισω μερια τους. κατι αλλα ακριβοτερα ups δεν εχουν, π.χ της apc η και τα ακριβοτερα μοντελα της mge. γιατι αραγε? Φυσικά και έχουν. Το δικό μου apc 1000VA έχει ανεμιστήρα που δουλεύει μόνο όταν δουλεύει με μπαταρία. Γιατί τότε ο μετασχηματιστής 220<->12 δουλεύει έντονα ώστε να μετατρέψει την ενέργεια της μπαταρίας σε εναλλασόμενο ρεύμα. Σε κανονικές συνθήκες ρευματοδοσίας ο μετασχηματιστής δουλεύει πάρα πολύ λίγο, ίσα ίσα δίνει ένα μικρό ρεύμα για να κρατάει τη μπαταρία φορτισμένη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.