Jump to content

Pentium D805 & ASUS P5DW2-E Premium

totally_wired

Recommended Posts

Αφού βρήκα μια άκρη στα προβλήματα ρύθμισης του marvell controller (έχει κανείς ιδέα?)

που έχει αυτή η μητρική και μετά από απαίτηση του ξαδέρφου έπρεπε να δούμε τι μπορεί να μας δώσει ο επεξεργαστής.

Έτσι έχουμε τον μικρό διπύρινο με μαμά και artic silver 5, την μητρική με το 975x, και δανική μνήμη 512 ddr2 buffalo από το πανέρι καθώς και δανεική x300SE.

Έτσι παίζοντας με το fsb τα 3.6 ήρθαν για πλάκα (fsb είναι στα 180). Δεν έδωσα μεγάλη σημασία στο vcore βέβαια αλλά νομίζω πως είναι σε μετρία κατάσταση. Στα 4.0 που πήγα μετά απλά δεν άνοιξε αλλά δεν έδωσα και σημασία για την ώρα.

1000ΜΗz είναι καλή αύξηση. Περίπου στο 35% πάνω.

Γενικά δεν ξέρω εάν αξίζει να βάζεις value cpu σε non value μητρικές (το ανάποδο αξίζει περισσότερο) όμως περίμενουμε το μέλλον...

post-2101-1416072551,1543_thumb.jpg

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από DarkSaga

Pi default Pi μετά?

Βασικά μην περιμένεις τίποτα τραγικό. 14sec κάτω. Από τα 52 πήγε στα 39. Βέβαια δεν ξέρω πόσο θα πάει με dual και καλές μνήμες. Όλα αυτά στο κανονικό σύστημα χωρίς ειδικό boot

Καλός πολύ καλός. Ετσι ακριβώς κάνει και ο δικός μου ενω καπου λίγο πριν τα 4g τρώει το σκάλωμα. Μην ξεχνάμε πως είναι 2πλο πυρηνος με 150e ομως οποτε και με 2.66@4g καλά ειναι , δεν παμε για τα 7 :hehe:

Αρχική απάντηση από Athens2004

Καλός πολύ καλός. Ετσι ακριβώς κάνει και ο δικός μου ενω καπου λίγο πριν τα 4g τρώει το σκάλωμα. Μην ξεχνάμε πως είναι 2πλο πυρηνος με 150e ομως οποτε και με 2.66@4g καλά ειναι , δεν παμε για τα 7 :hehe:

Πόση τάση τρώει; Temps?

Αρχική απάντηση από Vadergr [Σήμερα, στις 00:27]

Πολυ καλα ξαδερφε!Μακαρι να δουλεψει ο conroe με αυτη τη μητρικη :p

Τον πηγες πολυ ψηλα.Νομιζω αξιζε τον κοπο.

:p αφού βγήκε άκρη με τους κοντρόλερ τα άλλα είναι εύκολα.

όσον αφορά στους conroe απλά εάν δεν το υποστήριζει θα πάω να ζητήσω τα λεφτά μου πίσω:p :P

post-2101-1416072551,2778_thumb.jpg

αλλο ένα στα 4g

untitled5vv.jpg

Παραπάνω δεν αξίζει να δώσω βολτια για τα 4.1g που τελικιαζει με το chipset block . . . Μιας και πρέπει να ξανακόψω τις μνήμες με διαιρετη και στην ουσια θα βγεί σχεδον ιδιο.

Αρχική απάντηση από tristeno [Σήμερα, στις 14:15]

Προς το παρόν οι Χ2 3800+ εξακολουθούν να έχουν την καλύτερη σχέση απόδοσης/τιμή.

Mε 300 που έχουν πέρνεις 2 d805 και σου μένουν και 20 για σουβλάκια :D

Αρχική απάντηση από georgesod [Σήμερα, στις 15:02]

Mε 300 που έχουν πέρνεις 2 d805 και σου μένουν και 20 για σουβλάκια :D

Πρέπει να βρεις και μητρική που να παίρνει δυο από δαύτους για να έχεις ίδια απόδοση :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.