djzet Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2006 Για σας!ειμαι νεος εδο και δεν ξερω τους νομους περι greeklish αλλα διορθονωμε σιγα σιγα Λευτεριά στο Σούλι ωρεεεε Επισης οπως διαπιστωσα με το demo του pcmark05 η καρτα μου ειναι για τα μπαζα εχω μια RADEON X300series αρχικα μολις εκανα το πρωτο τεστ ειπα δε μπορει καπιο λαθος θα εγινε αλλα μετα εκανα τεστ χρησιμοποιοντας και το N-BENCH V3 και το τελικο σκορ μου ειταν...2609!δλδ εντελος αχριστη η καρτα μονο για word/excel κανει οπως ειπε και ο ea6gka... :o :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 16, 2006 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2006 γεια σου φιλε και καλως ηρθες αλλα να ξερεις οτι εδω γραφουμε μονο ελληνικα.η καρτα σου δυστηχως ειναι μονο για word/excel και τπτ περισσοτερο , Link to comment Share on other sites More sharing options...
djzet Απρίλιος 16, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2006 μολις εκανα το τεστ με το N-BENCH V3 εεε ειταν χαλια τελικο σκορ : 2609...(συγνωμη για τα greeklish μολις μπηκα στο forum και δεν ξερω που παν τα 4...ακομα το ψαχνω :giveup: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Απρίλιος 16, 2006 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2006 Η γλώσσα η οποία χρησιμοποιείται στο TheLab.gr είναι τα ελληνικά και όχι οι greeklish χαρακτήρες. Στην περίπτωση που ένα θέμα ή μήνυμα είναι γραμμένο σε greeklish οι Administrators/Moderators έχουν το δικαίωμα διαγραφής του τίτλου / περιεχομένου του θέματος, μηνύματος. Στην περίπτωση που ο παραβάτης δεν συμμορφώνεται θα ακολουθήσει αποκλεισμός του με ταυτόχρονη ειδοποίηση του. Στην περίπτωση που κάποιος χρήστης για λόγους τεχνικής φύσεως δεν δύναται να γράψει ελληνικά θα πρέπει να επικοινωνήσει με τους Administrators/Moderators του TheLab.grΌροι Πρόσβασης και ΧρήσηςΠαρακαλώ διόρθωσε τη καταχώρισή σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Απρίλιος 16, 2006 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2006 Διόρθωσε και το πρώτο post+Απαγορεύετε να ζητάς serial και cracks μέσα στο forumH κάρτα γραφικών σου είναι η μικρότερη της ATI δηλ. θα παίζεις τα games με τα χαμηλότερα γραφικά και θα ελπίζεις να έχει καλά fps Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 16, 2006 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2006 το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να αλλαξεις καρτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djzet Απρίλιος 16, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2006 δεν εχω μιααα!!!!....:giveup: :giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
agentsmith Απρίλιος 16, 2006 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2006 :clap: :clap: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: γειααααααααα και απο μενα!καλοσ μας βρηκες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djzet Απρίλιος 16, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2006 ευχαριστωωωωω ιδιαιτερος!:clap: :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.