Jump to content

διπλο κλικ=search???

gio7

Recommended Posts

λοιπον πειραματιζομουν με τα folder options κ αυτο που καταφερα ειναι κανοντας 2πλο κλικ να μην ανοιγει ο φακελος αλλα να ανοιγει νεο παραθυρο με την επιλογη search:mad: Παρατηρησα οτι με δεξι κλικ πρωτη επιλογη πλεον ειναι search κ οχι open.Δοκιμασα reset to defaults αλλα τιποτα.Βοηθηστε ρε παιδια γιατι ειναι σπαστικο

παω στο file types αλλα εμενα εχει εκτος απο folder k file folder επιλογη.Οταν παω στο folder k επιλεγω το open ως default,κανοντας δεξι κλικ πανω απο ενα σκληρο η πρωτη επιλογη ειναι open(to οποιο ειναι κ σωστο) αλλα πηγαινοντας στους φακελους του σκληρου κανοντας δεξι κλικ η πρωτη επιλογη παραμενει το search!!!!

• 2 weeks later...

Ρε παιδιά συγγνώμη αν είμαι off topic αλλά τον τελευταίο καιρό έχω ένα πρόβλημα με το δεξί κλίκ του ποντικιού και πως αντιδρούν τα windows.

Σε 3 από τα Pc του δικτύου κάνοντας δεξί κλίκ, για refresh π.χ., στην επιφάνεια εργασίας κολλάει στην κλεψίθρα και γενικά μπλοκάρει το Pc.

Ακόμη και crtl-alt-delete να πατήσω για να δω τι παίζει από εκεί, κολλάει μετά δεν μπορώ να κάνω τίποτα, εκτός από reset, αλλά και πάλι δεν στρώνει.

Πηγαίνοντας στις ιδιότητες του ποντικιού και ψάχνοντας για το πρόβλημα σε κάποια φάση μου πετάει ειδοποίηση το McAfee, για suspisious script με τις επιλογές που πάντα έχει. Δηλαδή, stop, allow κτλ.

Τι μπορεί να είναι? Και μιλάμε τα pc είναι για λειτουργεία γραφείου βρε γμτ.

Με winXP home greek, CeleronD 2.66gh@3,06gh (από bios, turbo boost), Gigabyte 865chip σε 775 socket, 2*256 pc3200, FX5200 128mb, 80άρι WD, 350watt τροφοδοτικό, αυτά.

Το πρόβλημα εμφανίζεται-καταδικνύεται σε αυτό το script.

post-1406-1416072563,24_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.