sotiris Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2006 Μάλλον θα ανοίξω νέο thread περί εγγύησης Asus...Είχα αφήσει το laptop ανοιχτό και γύρισα και το βρήκα με μια κάθετη ροζ γραμμή,ιδιαίτερα εμφανή στο μαύρο φόντο (1-2 κάθετες σειρές κολλημένα pixel).Μάλλον είμαι πολύ γκαντέμης τελικά.Πιστεύω ότι φταίει η gpu, έχει συναντήσει κανείς κάτι παρόμοιο?Θα κάνω ένα recovery το λειτουργικό στην αρχική του κατάσταση, αν και δεν νομίζω να φταίει αυτό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sol Απρίλιος 16, 2006 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2006 σωτήρη όταν λες ανοιχτό? μπήκε σε standby? ρε συ τα κάνει τα κουλά η gpu με τους catalyst στον δικό μου, εμένα μου έκανε εντελώς corrupt (χρώματα ότιναναι και γραμμές παντού) την οθόνη μερικές φορές (κυρίως μετά από standby) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Απρίλιος 16, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2006 Βασικά το κρατάει ακόμα και στην οθόνη του bios (υπάρχει πάντα),οπότε πιστεύω είναι hardware prob. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Απρίλιος 16, 2006 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2006 Ευκαιρία για νέες γνωριμίες με τηλεφωνήτριες... Μπας και παραζεσταίνεται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sol Απρίλιος 16, 2006 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2006 κρίμα ρε φίλε. και έλεγες ότι προτιμούσες nvidia gpu...Ίδιο πρόβλημα είχα σε ti4200 (2 κάθετες ροζ γραμμές στο κέντρο), όταν έμπαινε windows εξαφανιζόταν αλλά δεν έπαιζε παιχνίδια.Λογικά η gpu χτύπησε οπότε πάει για αντικατάσταση ο φορητός. Πάρε τους ένα τηλ και πες τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Απρίλιος 16, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2006 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Ευκαιρία για νέες γνωριμίες με τηλεφωνήτριες... ναι δε λες τίποτα Αρχική απάντηση από Makis HourdakisΜπας και παραζεσταίνεται; μόνιμα? και έστω ότι παραζεσταίνεται, εγώ τι να κάνω, να του βάλω ceramique? Το έκλεισα, το ξανάνοιξα, του έκανα το hard reset που έχει και πάλι εκεί. Δεν είναι θέμα drivers, στο bios παίζει σαν απλή vesa. :bye: Αρχική απάντηση από Sol κρίμα ρε φίλε. και έλεγες ότι προτιμούσες nvidia gpu... Ίδιο πρόβλημα είχα σε ti4200 (2 κάθετες ροζ γραμμές στο κέντρο), όταν έμπαινε windows εξαφανιζόταν αλλά δεν έπαιζε παιχνίδια. Λογικά η gpu χτύπησε οπότε πάει για αντικατάσταση ο φορητός. Πάρε τους ένα τηλ και πες τους. Λογικά θα πάει για service. DoA δε νομίζω να μου το βγάλουνε, αν και θά πρεπε (δεν έχει βγάλει ούτε 2 βδομάδες). Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Απρίλιος 16, 2006 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2006 Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 16:59] ...εγώ τι να κάνω... Eξορκισμο εχεις σκεφτει? Εναλλακτικα στρωσε ενα πατακι στο μπαλκονι και αρχισε να προευχεσαι το επομενο λαπτοπι να βγει γερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sol Απρίλιος 16, 2006 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2006 Αρχική απάντηση από sotirisΛογικά θα πάει για service.DoA δε νομίζω να μου το βγάλουνε, αν και θά πρεπε (δεν έχει βγάλει ούτε 2 βδομάδες). τόσο δεν είναι για DoA? 14-15 ημέρες? Αν τους πιέσεις κιόλας γιατί όχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGR Απρίλιος 16, 2006 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2006 άντε να δούμε και τι κάνει η Asus στο θέμα εγγύησηΚρίμα που θα το μάθουμε απο εσένα sotiris αλλά μόνο με άσχημο τρόπο μαθαίνονται αυτάγια δοκίμασε και το κλασσικό να βγάλεις μπαταρία όλο το βράδυ και να δοκιμάσεις το άλλο πρωί Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Απρίλιος 16, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2006 Αρχική απάντηση από NaGRαλλά μόνο με άσχημο τρόπο μαθαίνονται αυτά Ναι δε λέω, αλλά δεν έχω κάποια συγγένεια με το Μητσοτάκη απ' όσο θυμάμαι.Τεσπα θα δούμε τι θα πει κι η Asus από αύριο (γ.... την τύχη μου). Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Απρίλιος 16, 2006 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2006 7 μέρες είναι το DOA τουλάχιστον στα κινητάεπίσης... πάνω που ψήθηκα να μην πάρω Acer αναθεωρώ και επιστρέφω στο απόλυτο αξίωμαΤΑ ηλεκτρικά / ηλεκτρονικά είναι ΛΑΧΕΙΟ.-εσένα σου κάθετε μόνιμο το τζακ ποτ....Lucky you.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pctechgr Απρίλιος 16, 2006 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2006 απ οτι ξερω με asus εχεις παραλαβή και επιστροφή στο χώρο σου και αν δεν κάνω λάθος μεσα σε 7 ή 9 μέρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 16, 2006 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2006 7 μερες ειναι αμεση αντικατασταση, σε φορητο ασερ με χαλασμενο σκληρο μετα απο 2 μερες πηρανε καινουριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Απρίλιος 16, 2006 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2006 πρεπει να εισαι πολυ ατυχος τελικα....ελπιζω η τηλεφωνητρια να εχει πιο σεξυ φωνη ....απο την angela...(oταν με το καλο βρεις καλο λαπτοπ πες μας ποια τηλεφωνητρια να προτιμουμε..)(σορυ που παιζω ολιγον με τον πονο σου αλλα ετσι οπως πας σε συγκριτικο για τηλεφωνητριες θα καταληξει...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Απρίλιος 16, 2006 Author #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2006 Bios: Windows boot: Ένα Video (στο τραγούδι η Sarah Brightman): Απόδειξη του ότι φταίει η οθόνη και όχι η κάρτα γραφικών, η LG σε clone τα δείχνει ok (credits to astrolabos): Ελπίζω τα 800 καμμένα pixel να είναι μέσα στους όρους της εγγύησης της οθόνης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 16, 2006 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2006 Thnx για τα credits Αρχική απάντηση από sotirisΕλπίζω τα 800 καμμένα pixel να είναι μέσα στους όρους της εγγύησης της οθόνης... Αφού είναι σε διαφορετικά τεταρτημόρια βρε κουτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Απρίλιος 16, 2006 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2006 Είναι άραγε τυχαίο ότι του έβγαλε "ροζ" γραμμή??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 16, 2006 #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2006 αν ητανε του SLN το φορητο θα το καταλαβαινα το καθετη γραμμη ροζ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpresv Απρίλιος 16, 2006 #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2006 Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 01:28] Είναι άραγε τυχαίο ότι του έβγαλε "ροζ" γραμμή??? εσένα με την ίδια λογική έπρεπε να είναι όλη η 22άρα ροζ, και τα πλαστικά ροζ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Απρίλιος 16, 2006 #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2006 Αρχική απάντηση από dpresv [Σήμερα, στις 01:32] εσένα με την ίδια λογική έπρεπε να είναι όλη η 22άρα ροζ, και τα πλαστικά ροζ... Αρκούσαν να είναι ροζ μονο οι 4 γωνιές για να φύγει RMA... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.